2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
En fazla 60 olursun sen

Valla 60 olsun 65 olsun çok takılmıyorum inan çünkü doğumdan 2 ay sonra 48 kilo olacağıma eminim yine

Benim de boğazım ağrıyor, tükürüğümü yutamadım da sürekli uyandım gece. Sıkıntılıydı yani benimki de.
Bebişine de maşallah, gayet güzel her şeyi. Bizim günlerimiz peş peşe, bakalım kim önce doğuracak

günaydın annişler,
istanbul buz gibi ve deprem hissettik.

Geçmiş olsun canım, çok şiddetli değildi herhalde?

ben ne yesem ne icsem hemen carpinti yapar oldu,nefesim kesilir gibi oluyor sonra kalbim hizli carpiyor,elim ayagim gucsuzlesiyor. bi rahatsizligim yok da son iki ayda olan seyler olmaya basladi galiba. ilkinde de cok yasamistim,gittigm her yerde bayilir gibi aksiyonlar basladi bende. dunden beri de midem cok fena. tumgun kusma esigindeydim ama bi turlu olamadi 32haftadir!!

Kızlar bebeğinizin tekmeleri nasıl? Benim oğlum hareket ettiği zaman canım çok yanıyor, gece hiç uyuyamadım.Dönmeleri, vurmaları çok sert oluyor uzun sürüyor . Yoksa kasılıyor mu bebeğim
35e girmissin masallah size :) bence hepimizde ayni sey oluyordur,ben de cok hissediyorum hem cok sık hem cok sert. cok fena yani her am her yerde. yuzde 90i uyuyor diye yaziyor benimki yuzde 90i uyanik :) aklimiz kalmiyor daha ne. hosuma gidiyor yoksa zor olurdu

yalova merkezliymiş biz az hissettik istanbuldan.çocuk okulda oldugu için insan korkuyor ne olacaksa beraber olsun bari diyorsun . allah korusun.

Sağa yatsam oraya vuruyor, sola yatsam sola vuruyor, deli oldum gece vurması çok güzel ama bu kadar belirgin olması normal mi diye merak ettim.Herkes hareketleri çok rahatlatıyor diyor bende ağrı oluyor

Canım 1 kişilik bile yiyemiyorum. Şüphem ondan, verirsin sende canım canın istiyorsa az az ye sağlıklı şeylerden ye hic kendini soyutlama bari hamilelikte sağlık sıkıntın yoksa, normal zamanda kısıtlama yaparsın

çarpıntı durumu bendede çok fena. ilk hamileliğimdede öyleydi sürekli çarpıntım oluyor. nefesim daralıyor. aldıgım nefes bana yetmiyor sanki. hatta pazar günü carpıntıdan bayılacaktım nerdeyse hemn yatıp dinlendim biraz. bana çay dokunuyor diye tahmin ediyorum. kahvaltıda 4 bardak çay içmiştim sonra fenalaştım.

Ay çok sağol canım Allah razı olsun valla benim sıpa o zaman babası gittikten sonra gelirse bu baya isimize yarar babasida 10 gün askerlik yapmış olur:)))

Maşallah prensese :)) kilo alalım geri veririz hep beraber yeter ki sağlıklı olsunlar ne yapalım

Masallah kuzuya da sanada canımçok almazsin 1 ayda en fazla 3 kg falan boyunda varmış belli etmiyor mussun verirsin kiloları hamileliğin tadını çıkar

Kızlar bebeğinizin tekmeleri nasıl? Benim oğlum hareket ettiği zaman canım çok yanıyor, gece hiç uyuyamadım.Dönmeleri, vurmaları çok sert oluyor uzun sürüyor . Yoksa kasılıyor mu bebeğim
Annesi oğluşun büyüdü,güçlendi normal sert vurması bence. Hem sana diyor anne alış gece uykusuzluklarina:))

Canım sekerinle tansiyonunu ölç bir daha öyle olursa bende o dediğin nefesim kesilecek gibi çarpıntı ve bir anda güç hissetmiyince sekerim çıkmış oluyor. Seni korkutmak istemem ama bir bak istersen. İsallah normal son ay beliryileridir

Ya benim ki de tüm gun gece uyanik sanki arada biraz sakinlesse de genelde tepiniyor sert ve acitiyor da sipa ilk gebelikte her hareket hosuma giderdi hic aci hissetmemistim

Ben senden önce doğururum galiba sezeryan da duruma göre 38. Yada 39 da alıyoruz dedi doktor bakalım ilk kim doğurur sayfa da

Maşallah prensese :)) kilo alalım geri veririz hep beraber yeter ki sağlıklı olsunlar ne yapalım
Kilo bana yakıştı canım ya benimkiler kalır inşallah 10 senedir 55 kiloydum ilk defa tartı da 60 üstünü görünce hem tuhafıma gidiyor hem hoşuma

Masallah kuzuya da sanada canımçok almazsin 1 ayda en fazla 3 kg falan boyunda varmış belli etmiyor mussun verirsin kiloları hamileliğin tadını çıkar
Yemek yerken sınır tanımıyorum şimdilik bu kilodan memnunum ama sayfada şeker den dolayı istediğini yiyemeden arkadaşlara da çok üzülüyorum Allah biliyor Rabbim kolaylık versin herşey bebişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…