- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #26.081
Kızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik kiher şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki
Hala kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlıyo. Bucuma gününde banada dualarınızda yer verir misiniz ?
Kızlar doğum iznimi yazmak için doktor 2sinde gel dedi. Ben 4 aydır hep heyet raporu almıştım. Geri kaldı 1 günüm oda 31i bu ayın. Sağlık ocagıba gitsem bu aylarda 1 günlük rapor verir mi bana
Günaydın anneler
İnsan hayatta kendi dışında hiçbir şeyi kontrol edemiyor malesef. Bazen onu bile başaramıyoruz.
O yüzen kv'yi değiştirmen mümkün değil. Allah'tan sana sabır ve bol süt diliyorum.
Hee yerden alırsın canım 1 günlük raporu.
Sen ne sabırlı bı kadınsın ben dıyorum sana yaptıklarının 3/1 bana yapsın o nu dogduguna ğişman ederim eşin olacak adama da pes diyorum ben artık nerde oturuyorsun valalh 1 gun sırf su kaynananı tamımak ıcın mıafieliğe gelcem bu adar olmaz yaKızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik kiher şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki
Hala kendimi çok kötü hissediyorum başım çatlıyo. Bucuma gününde banada dualarınızda yer verir misiniz ?
Okurken gözlerim yaşardı Rabbim kaynananı bildiği gibi yapsın en yakın zamanda evinden gitsin inşallah bu ne kadar kötü bi kalp ya şok oldumKızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik kiher şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki
Genel olan cok duymadım ocak annelerinde. Ama spinal olanlarda mide bulantısı kusma yasamis bende bulanti yasamistim ilkinde hemde ne bulantı hemşire kus dedi tabak getirdi ama yatarak nasil kusayim dogum aninda. Tuttum ama 10 dakkaya da gecti bulanti simdi dicem bastan bulantı icin ilac yapsinlar emin ol cnm bulantidan baska zorlugunu yasamadimCanım benim de ilki geneldi şimdi spinal düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum kime sorsam spinal diyor genelde ayılmam çok zor olmuştu bakalım inşallah bi cesaret spinal olurum
Canm maalesef onlar yenilgiyi kabul etmiyorlar hep hakkılar hep haklılar annelik 10 tane veya normal sezeryan şekliyle belli olmaz sen takma kafana sen kendini bildikten sonra o konuşsun dursun sn hatta bazen dinleme duymamazlıktan gelHayatım gün içinde ben cevap verdim zaten çatır çatır bağırdım. Kırılmış gücenmiş umurumda değil anneliğime laf edemez kimse. Eşimde o anda cevap verdi sen ne biçim konuşuyosun ya bu kızın belini görmüyo musun doktor olan benim sen 10 tane doğurduysan ben milyonlarca doğum gördüm sütün seZaryenle normalle alakası yok bu konuyu bida açmıcaksın dedi. Ama kadın hala ben tecrübeliyim sen bilmezsin modunda asla kapanmayan çenesiyle konuşmaya devam etti.
Sen ne sabırlı bı kadınsın ben dıyorum sana yaptıklarının 3/1 bana yapsın o nu dogduguna ğişman ederim eşin olacak adama da pes diyorum ben artık nerde oturuyorsun valalh 1 gun sırf su kaynananı tamımak ıcın mıafieliğe gelcem bu adar olmaz ya
Canm maalesef onlar yenilgiyi kabul etmiyorlar hep hakkılar hep haklılar annelik 10 tane veya normal sezeryan şekliyle belli olmaz sen takma kafana sen kendini bildikten sonra o konuşsun dursun sn hatta bazen dinleme duymamazlıktan gel
Okurken gözlerim yaşardı Rabbim kaynananı bildiği gibi yapsın en yakın zamanda evinden gitsin inşallah bu ne kadar kötü bi kalp ya şok oldum
Sen ne sabırlı bı kadınsın ben dıyorum sana yaptıklarının 3/1 bana yapsın o nu dogduguna ğişman ederim eşin olacak adama da pes diyorum ben artık nerde oturuyorsun valalh 1 gun sırf su kaynananı tamımak ıcın mıafieliğe gelcem bu adar olmaz ya
valalh okurken daraldım ben neyseki şimdilik kurtuldunKuzum eşim neler dedi ona o an yanımızda olsaydınız ama diyorum ya türünün tek örneği asla kim ne dese takmıyo. Eşim en son dedi ki doğumdan 2-3 gün önce gelceksin 2 gün. Sonrada götürcem seni köye yedin bizi diye. Adamda elinden geleni yapıyo onada bir şey diyemiyorum. Sabah işe giderken dedi erkenden götür ablama gün içinde de rahatsız etmesin seni. Şimdi bıraktım görümceme döndüm eve.
Uzakmıs baya ben eşinle istanbula beklerım gezmeye canımTrabzonda oturuyorum kuzum gel beklerimbaşım üstünde yerin :)
Sevindim canm umarım uzun süre gelmez.Aynen öyle hep onlar haklı. Çok şükür gitti kızına doğuma kadar yok kurtuldum.
Kızlar günaydınn , hayırlı cumalar. Dün akşam öyle kötü bir akşam geçirdik kiher şey güzeldi aslında. Eşim ben kayınvalidem çay içiyorduk sohbet ediyorduk. Tabi ben kayınvalide kişisi yarın gidicek diye mutluyum keyfim yerinde. Durdu durdu eşimin yanında bana sen sezaryen olacaksın zaten normal doğumu bilmezsin sütünde gelmez öyle kolay kolay belkide hiç gelmez ben alır torunuma bakarım sanada vermem dedi. Ve gün içinde bunu 5 kere daha söylemişti geldiğinden beri 30. Kez belkde. Annende senin gibi ameliyatlı mı doğurdu sizi ? Ben 10 tane normal doğurdum . Sen ameliyatla doğurcaksın normal doğuramıcaksın sütünde geç gelicek belkide gelmicek diye defalarca söyledi. Aldırmamıştım cahillik diye. Ama eşimin yanında diyince o kadar kendimi garip hissettim ki. Ve kızlar bu kadın biliyo benim belim sakat. Şuan Topallayarak yürüyorum. 2016 senesinde trafik kazası geçirmiştim omiriliğim ve kalçam kırılmıştı. Felçten korudu Rabbim beni. Buna rağmen doktoruma sordum normal doğumu ortopediyle birlikte mümkün değil ddiler. Tekrar aynı yerden kırılırmış ve bir daha iyileşemezmişim. Üstelik 5 killdan fazla almamda yasak yeniden kırılma riski var. Bunların hepsini biliyor. Ya kızım sütün olur yedirir içiririz diyeceğini milyon kere bu lafları söyledi. O kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tansiyon fırladı. Yüzüm gözüm kıpkırmızı oldu. Şeker fırladı. Bebek kasıldı saatlerce hareket etmedi. Tam hastaneyr gidicektik ki gece 12de başladı hreket etmeye. Öyle korktum ki
Çok pahalı olmasa bende düşünmüştüm. Bu arada krem almıstom ben ne zaman kullanmak gerek biliyor musun canım.
Kızlar şimdi Dr dan geldim bebeğim iki kilo olmuş 2 haftada 200 gr almış normal dedi ama benim kafam takıldı küçük mü olucak diye şu an tam 34+0 dayız
Kızlar doğum iznimi yazmak için doktor 2sinde gel dedi. Ben 4 aydır hep heyet raporu almıştım. Geri kaldı 1 günüm oda 31i bu ayın. Sağlık ocagıba gitsem bu aylarda 1 günlük rapor verir mi bana
bize burda hic bakmiyorlar boya kiloya. sanirim ogrenmemek daha iyi. bence guzel duruyor kilosu da hata payi da cok oluyormus. daha gun de var hic takilma bence :)Kızlar şimdi Dr dan geldim bebeğim iki kilo olmuş 2 haftada 200 gr almış normal dedi ama benim kafam takıldı küçük mü olucak diye şu an tam 34+0 dayız
Ne gıcık bir insan diyecem söz bulamiyorum valla duymazlıktan gelceksin canim ne kadar mümkün olursa tabii neyseki gidiyor bugun insallah dogum dan sonra da da göndermez kızları onlarda kalsin bide onun hizmeti ile mi ugrasacaksinBugün gidiyo Allahtan. Sabah kalkmış tüm olanlar için açıklaması şaka yapmış buna mı alınmışım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?