2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın nasılsınız kızlar epeydir bakamıyorum buraya. mide bulantılırım hafifledi ve sabahları kusuyom sadece. Dün doktor kontrolümüz vardı hersey iyi cok sükür. 2.65 cm olmus:) Biraz agrım oluyo yürürken idrar tahlili yaptı. Enfeksiyon olabilir dedi. Sizde ne var ne yok
günaydın canım . Benimde epey azaldı çok şükür. enfeksiyon değildir umarım gerçi öleyse bile hemen önlem alırsın ama bol sıvı almayı ihmal etme.

günaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Nesi varmışki rabbim hayırlı haberler almayı nasıp Etsın inş

Günaydın canım:KK54:Benim de çıkıp çıkıp iniyor, sanırım gazdan. Zaten daha çok ufak çıkamaz bence.
Evet cnm bende normalde göbek vardı zaten oğlumda 4.ayda baslamıstı buyumeye 17 haftalıkken hareketlerını hafif hafif hıssetmeye başlamıştım rabbim o günlere gelmeyı nasıp Etsın inş

günaydın kızlar beni araştırma hastanesine sevk ettiler bebeği me ayrıntılı bakılması gerekiyormuş dua edin lütfen bi sorun olmasın Allah korusun bi sıkıntı var desede ben nasıl kıyıp da aldırabilirim :/
Allah yardımcınız olsun canım. inşallah bir sorun çıkmaz. içini ferah tut sen yine de

Evet cnm bende normalde göbek vardı zaten oğlumda 4.ayda baslamıstı buyumeye 17 haftalıkken hareketlerını hafif hafif hıssetmeye başlamıştım rabbim o günlere gelmeyı nasıp Etsın inş
İnşallah canım amin, benim ilk bebeğim olacak kısmetse. Dün geceden beri vurdu beni bulantı. Kokulara aşırı hassasiyet oldu, sarhoş gibiyim.:olamaz:

İnşallah canım amin, benim ilk bebeğim olacak kısmetse. Dün geceden beri vurdu beni bulantı. Kokulara aşırı hassasiyet oldu, sarhoş gibiyim.:olamaz:
Bende sevdiğim hiç birşeye yemek ıstemıyorum iştahım kesildi bi kaç gündür halbuki çok açıktı bulantı başlamaz inş :(

Bende sevdiğim hiç birşeye yemek ıstemıyorum iştahım kesildi bi kaç gündür halbuki çok açıktı bulantı başlamaz inş :KK43:
İnşallah canım, dün geceye kadar benim de ne bulantım vardı ne kokuya hassasiyet. Dün akşamüstü dışarda giderken burnuma bir yemek kokusu geldi, o andan beri fenayım.:olamaz::confused:

Üstten duymayınca alttan baktı canım doktoru aradım iğneni vurun için rahat etsin dedi bende vuruldum iğneyi artık canım ebeyi de aradım o da faydası var zararı yok vurun iğneyi dedi zaten kesildi sayılır o kesin alttan baktığından oldu bidaha onbeş gün sonra çağırmıştı ben bir hafta geç gidicem daha net olsun diye bidaha bakmasın alttan
zaten 7inci haftadasın di mi öyle görünüyor takvimde..baktırma alttan artık..5inci haftadan snra gerek yok ki..ondan önce baksa da alttan zaten bi işe yaramaz diye düşünüyorum..geçti di mi kanaman olmadı bi daha?

Back
X