2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
bulantidan uyuyamiyorum ya. 8+0oldum daha yeni,su ana kdr hic cikarmadim ama cok fena yani tum gun boyle cok zor oluyo. mide ac bi de o asitle midemi sanki desiyorlar! mideden rahatsiz da olunca 3kati etki ediyo malesef

Kan testinde ogreniliyormus mu kiz mi erkek mi olduğu?
35 yaş üstü için yapılan detaylı kromozom testi Yani nifty testinde çıkıyor tabiki.x kromozom mu y mi die.istersen tahlil ABD’ye gitsin istersen İngiltere falan birçok seçenek var.rapor 10 güne kadar geliyor ve cinsiyette belli oluyor.35 yaş sınır Yok tabi özel tercih de oluyor

Benim de aynen böyle bir cocuguna sut verdigim bir ailenin basina gelmis. Babası doktor çocuğun. Anne hamileyken o kadar garantiye alıyorlar ki işi aminosentezine bile bakıyorlar. Ve sonuçların hepsi mükemmel çıkıyor çocuk bir doğuyor download sendromlu. Aylin yıkılmıştı. Nasıl olur falan diye babası uzun süre kabullenmemis hatta download sendromu olayını çünkü baya test falan yapılmış hiç ihtimal bile vermemişler. Ben tek işte abd ye gönderilen testler %99 doğru sonuç veriyor ama o kadar para vermeye değer mi bence değmez. kordon dokusunu alıp saklatirim down sendromu olursa da tedavi ediyor zaten. Hem olacak diye de bir şey yok zaten. İkili test yeterli ki ben onu bile yüksek ihtimal yaptirmayacagim. Burun olcusunden az çok tahmin ediliyor zaten. Nurun ölçüsü büyük çıkarsa ikili teste ancak öyle girerim diyorum

Aynen canm peki h ile başlayan testinde cinsiyet öğreniliyor mu ?
Ondan çok emin değilim cnm, telaşla sormayı unutmuşum görüştüğüm kişiye, yarın tekrar görüşücem ozaman sorar sana da bilgi veririm. Sitelerinde yeterli endikasyon olursa diyor, bir de cinsiyet anomalileri testi de yapılıyor ya ben öğreniriz diye düşünüyorum. Yaptıran bir kaç kişiden de öğrendiklerini duydum. Ben piyasadaki birkaç test markasını arayıp bilgi almak istediğimi söyledim, fiyatından baktıkları testlere kadar her şeyi anlatıyorlar. Sen de çekinmeden ara bence aklında soru işareti kalmaz enazından içine sinen testi seçersin.

Aynen yanılan çok o stresi yaşamak istemedim hiç düşünmedim yaptırmayı.am bu kordon olayı mükemmel birşey çok isterdim onu hatta saklayıp kordon bağlatmak çok iyi olurdu ama bulunduğum yerde yapacak biyer yok bildiğim kadarıyla ,saklatanları çok taktir ediyorum

kızlar ikili testi yaptırım derim çünkü ikili testte bebeğe yeteri kadar kan gidip gitmediginede bakıyorlar ve ona göre aspirin iğne veriyorlar,benim arkadaşıma ikili test sonucuna göre aspirin başlatmışlardı bu açıdan önemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…