2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla oturup ağlıcam artık, lütfen bitsin bu bulantılar, her şeyden tiksinme durumu
Hep aynı şeyi söylüyor diyeceksiniz ama . Azcık sabır şuanda benim bitti diyebilirim sadece sabah açken bulanıo sonra geçio. Tiksindiğim bi çok şey var onları yiyemiyorum hala ama. Yediklerim yetio bana:)

Hep aynı şeyi söylüyor diyeceksiniz ama . Azcık sabır şuanda benim bitti diyebilirim sadece sabah açken bulanıo sonra geçio. Tiksindiğim bi çok şey var onları yiyemiyorum hala ama. Yediklerim yetio bana:)

Valla tek umudum 9. Haftaya girmek zaten, bi insan her şeyden tiksinir mi? Of of.

Ben hamileliğin keyfini yaşadığımız o döneme geçmek istiyorum hemen.

Merhaba miniş bebişli tatlış hamişler. (çok ş'li ileti ) nasıl gidiyor hamilelik. Ben de dün doktor kontrolüne gittim. Sıramı beklerken etrafımdaki herkes karnı burnunda moddaydı ondan mıdır bilmem kendim hamileyim gibi gelmedi. Doktoe ultrasonda gösteriyor yavrumu kalp atışını felan sanki bana hala benim değil de youtube dan video açmış izletiyo gibi geliyorbu hormonlar herkesi başka türlü etkiliyo heralde

Kızım 4 yaşına girmek üzere ama tam ergen triplerinde, benim halsizliğim bulantım onu da etkiledi sanırım. Bi toparlansam da çocuğumla da ilgilenebilsem.

Arada fark az olmasın, kızım biraz büyür kendini toplar dedim ama ne olursa olsun küçük hala, ilgileneyim oynayım istiyor ama sıfır enerji.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, burun ölçüsü büyük çıkarsa demişsiniz, down da burun ölçüsü büyük mü çıkıyor yoksa burun kemiği küçük mü çıkıyor, ben normalden daha küçük diye biliyorum. Allahım sağlıkla nasip etsin herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…