- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.321
Sor tabi en iyisini doktorun bilir.biz ne desek olmaz yaniaaa öyle mi?yarın sorayım o zaman bakalım ne dicek..
amin insallahhayırlı olsun canım
bana da uçak in bin ordan transfere bin yorucu olur gibi geldi..arabayla gidersek arkaya yatarım dedim..canım isteyince dururuz biraz yürürüm fln die düşündüm..evimizle havaalanının arası 50 km fln havaalnıyla otelin arası 80 km..araba daha mantıklı geldi o yüzden..Sor tabi en iyisini doktorun bilir.biz ne desek olmaz yani
çok dayanamadiginda git bi serum taktir en azından 2 gün bi kendine gelip dinlenmiş olursun ..ben öyle yaptım pazartesi artik 3 hafta hiç aralıksız kustugumdan ötüŕü,serumdan sonra 2 gün yapamadığım işleri hallettim en azindan.Valla oturup ağlıcam artık, lütfen bitsin bu bulantılar, her şeyden tiksinme durumu
yaa bizde gördük salı günü kıpır kıpır yerinde durmayan bir bebeğimiz varResmen ayaklarını kaldırıp indiren hareket eden bi bebek gördüm .Maşallah Kocaman olmuş .herşey gayet yolunda . 2li teste ayrı randevu verdi doktor . Ona gittiğimde sanırım cinsiyetide söyler öle umuyorım Darısı size kızlar inanılmaz yaaaa
Bulantılarımda geçti şu an bende kendimi hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum valla garip karnımız büyümeden inanamıcaz galibaMerhaba miniş bebişli tatlış hamişler. (çok ş'li ileti ) nasıl gidiyor hamilelik. Ben de dün doktor kontrolüne gittim. Sıramı beklerken etrafımdaki herkes karnı burnunda moddaydı ondan mıdır bilmem kendim hamileyim gibi gelmedi. Doktoe ultrasonda gösteriyor yavrumu kalp atışını felan sanki bana hala benim değil de youtube dan video açmış izletiyo gibi geliyorbu hormonlar herkesi başka türlü etkiliyo heralde
ben de yarın giricem ultrasona..çikolata yemeyi düşünüyorum girmeden öncebiz salı günü bebeğimizi görmeye gittik. hemşire gelmeden önce şekerli bişeyler yersen ultrasonda hareketlerini görebilirsiniz demişti. ben unuttum onu mide bulantımdan dolayı 2 tane kraker yemiştim sadece .
daha doktor ultrasondan bakar bakmaz bizimki kıpırdamaya başladı hiç durmadıkalp atışları kadar heyecanlı bir an .
21 temmuzda tekrar gidicez 2 li test yapılacakmış o gün.
hangi testleri verdi canım ? bana hiç test yapmadılarGunaydin hamisler
Cok sukur kalp sesini duydum
kadın dogum dr um birsuru test verdi bende devlette yaptiracagim testleri hepsini kadin dogum yapiyor mu ?
ben aspirin kullanıyorum,bi skntı olmadı,doktor gerekli görürse 12.haftada heparin olabilirmiş.seninde mi ilk hamileligimde kan pihtilasmasiyla ilgili bi sorun olmuştu?Kızlar güne gene kahverengi leke ile basladim sanirim clexane kan sulandırıcı ıgneden oluyor bu clexane iğne kullanıp da lekelenmesi olan var mi? Ben bu lekelenmelere alıştım sanirim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum. Salı günü doktor randevum var umarım kahverengi lekelenmem kanamaya dönüşmez. Bugün doktora gidip kalp atışı duyanlara çok sevindim inşallah güzel haberlerin devamı gelir
Oğlumda bir sıkıntı yaşamadım canm pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum iğnede olmadım hiç lekelenmemde olmadı. Sonra 7.haftada kalp atışı durdu ondan test yapıldı pıhtılaşma cıktı heterezigot ondan şimdi önlem amaçlı kullanıyordum ama bir doktor kullan diyor biri kullanma diyor bende bir gün kullanıyorum bir gün kullanmıyorum iğneyi. Salı üçüncü doktora gidecem bakalım ne dicekben aspirin kullanıyorum,bi skntı olmadı,doktor gerekli görürse 12.haftada heparin olabilirmiş.seninde mi ilk hamileligimde kan pihtilasmasiyla ilgili bi sorun olmuştu?
sık sık sorup bunaltma saat başı lazımlığa götürüp hadi beraber çiş yapalım de. ikinizde yapın. maalesef bı kac kez kacırması gerekıyor kacırmadan cocuk cısın ne oldugunu anlamıyor. bı haftaya toparlar annesi. altına kacırsada lazımlıga koyup devamını yapmasını bekle.Merhaba arkadaşlar bi yandan çocuğuma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum bi yandan halsizlik ısrarla tuvaletini de yapmıyor lazımlık aldım geldim sık sık soruyorum tecrübesi olanlardan yardıma açığım :)
Gittin mi canım nasilmis bebis :)Günaydın canlar bugün doktoruma gidicem inşallah güzel haberlerle dönerimherkesin günü güzel geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?