2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sor tabi en iyisini doktorun bilir.biz ne desek olmaz yani
bana da uçak in bin ordan transfere bin yorucu olur gibi geldi..arabayla gidersek arkaya yatarım dedim..canım isteyince dururuz biraz yürürüm fln die düşündüm..evimizle havaalanının arası 50 km fln havaalnıyla otelin arası 80 km..araba daha mantıklı geldi o yüzden..

Valla oturup ağlıcam artık, lütfen bitsin bu bulantılar, her şeyden tiksinme durumu
çok dayanamadiginda git bi serum taktir en azından 2 gün bi kendine gelip dinlenmiş olursun ..ben öyle yaptım pazartesi artik 3 hafta hiç aralıksız kustugumdan ötüŕü,serumdan sonra 2 gün yapamadığım işleri hallettim en azindan.

biz salı günü bebeğimizi görmeye gittik. hemşire gelmeden önce şekerli bişeyler yersen ultrasonda hareketlerini görebilirsiniz demişti. ben unuttum onu mide bulantımdan dolayı 2 tane kraker yemiştim sadece .
daha doktor ultrasondan bakar bakmaz bizimki kıpırdamaya başladı hiç durmadı kalp atışları kadar heyecanlı bir an .
21 temmuzda tekrar gidicez 2 li test yapılacakmış o gün.

yaa bizde gördük salı günü kıpır kıpır yerinde durmayan bir bebeğimiz var.cinsiyeti 14. - 15. haftada söylerim dedi doktorumuz canım

Bulantılarımda geçti şu an bende kendimi hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum valla garip karnımız büyümeden inanamıcaz galiba

ben de yarın giricem ultrasona..çikolata yemeyi düşünüyorum girmeden önce cinsiyet için bir şey dedi mi?

Kızlar güne gene kahverengi leke ile basladim sanirim clexane kan sulandırıcı ıgneden oluyor bu clexane iğne kullanıp da lekelenmesi olan var mi? Ben bu lekelenmelere alıştım sanirim ne zamana kadar sürecek bilmiyorum. Salı günü doktor randevum var umarım kahverengi lekelenmem kanamaya dönüşmez. Bugün doktora gidip kalp atışı duyanlara çok sevindim inşallah güzel haberlerin devamı gelir

ben aspirin kullanıyorum,bi skntı olmadı,doktor gerekli görürse 12.haftada heparin olabilirmiş.seninde mi ilk hamileligimde kan pihtilasmasiyla ilgili bi sorun olmuştu?

Merhaba arkadaşlar bi yandan çocuğuma tuvalet eğitimi vermeye çalışıyorum bi yandan halsizlik ısrarla tuvaletini de yapmıyor lazımlık aldım geldim sık sık soruyorum tecrübesi olanlardan yardıma açığım :)

Kızlar ben pikniğe gidiyorum bugün sizde gidin açık hava kalabalık çok iyi geliyor kuzenlerle komşularla serin biryerde millet yedikçe sizde yersiniz.bide bulantılar için doktorum zencefil verdi patates gibi mübarek küçük bi parçayı soyuyorum ilaç gibi yutuyorum kuru bulantıya iyi geliyor hiç bir zararı da yok bide evde tek kalmamaya çalışın bacılarınıza teyzelerinize dışarı çıktıkça insan kendine geliyor hem sizi de yedirirler evde yemek yapıp yemek çok zor çünkü

ben aspirin kullanıyorum,bi skntı olmadı,doktor gerekli görürse 12.haftada heparin olabilirmiş.seninde mi ilk hamileligimde kan pihtilasmasiyla ilgili bi sorun olmuştu?
Oğlumda bir sıkıntı yaşamadım canm pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum iğnede olmadım hiç lekelenmemde olmadı. Sonra 7.haftada kalp atışı durdu ondan test yapıldı pıhtılaşma cıktı heterezigot ondan şimdi önlem amaçlı kullanıyordum ama bir doktor kullan diyor biri kullanma diyor bende bir gün kullanıyorum bir gün kullanmıyorum iğneyi. Salı üçüncü doktora gidecem bakalım ne dicek

Ben de pazartesiyi bekleyemedim bugün gidiyorum başka bir doktora. Geçen hafta zorla kese gördü çok küçük daha kenarları bozuk falan dedi. Canım çok sıkıldı. Umarım düzelmiştir de net görürüm bugün. Çok korkuyorum dua edin

GiMUm white_chocolate_mocha kızlar ben de geçen hafta gittiğimde kalp atışı vardı ama dr o kadar cihazı gezdirdi bebiş hareket etmedi. Tabi o zmn anlamadım da şimdi siz bahsedince dr niye öyle titizlemesine baktı anladım sanırım. O gün kan vermeye giderken de çok acıktığımı farkettim acaba ondan mı yoksa bi sıkıntı var mıdır aklıma takıldı.

sık sık sorup bunaltma saat başı lazımlığa götürüp hadi beraber çiş yapalım de. ikinizde yapın. maalesef bı kac kez kacırması gerekıyor kacırmadan cocuk cısın ne oldugunu anlamıyor. bı haftaya toparlar annesi. altına kacırsada lazımlıga koyup devamını yapmasını bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…