2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Midem bulanıyor duymasin die sessiz söylüyorum yine de duyarmış kızımın da midesi bulanıyor başı dönüyor
Yaşı kac olursa olsun çocuklar ilgi oyun istiyorlar benim düşündüğüm normalde kızım bebekleri çok sever hic incitmez ama doğum sonrasi nasıl olacak kıskanma falan olur mu kıskanmaya bağlı zarar verme olabilir mi çok dikkatli olmak lazim

Canım kaç yasında çocuğun ben kizima 1 ,5 yasında öğrettim küçük olduğu için kaka yaparken korkuyordu klozete cocuk kapagi aldık duvarlara Barbie resimleri yapıştırdm ki orası ilgisini ceksin bide defter kalem karalama yapmasi ve orda zaman gecirmesi için deneyebilirsin çünkü sürekli çiş çiş dediğinde çocuk da istemiyor biraz eğlenceli hale getirmek gerek çocuk için

Günaydın hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz canım

hadi güzel haberler le gel miniğini de göreceksin ne güzel.

günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz

Canım gittin mi doktora, biz kalp atışını duyduk çok şükür, senden de güzel haber bekliyorum

Gittin mi canım nasilmis bebis :)
Canlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama kanamam ne yazıkki içimde dahada büyümüş ve bebeğime ulaşmaya başlamış o küçücük kalbi pır pır atıyordu dakikada 160 atıyor dedi doktor gayet iyi dedi sağlıklı ama bu kanama bebeğimi düşürebilir tehliken çok yüksek dedi yatıcam devamlı ilaçlara devam progestanı fitil olarak verdi bakalım ne olcak bilmiyorum

tehlike var ama şu anda bir düşük yok öyle düşün bol bol uzan dinlen lütfen üzme kendini bebek senden etkilenmesin olur mu annesi

tehlike var ama şu anda bir düşük yok öyle düşün bol bol uzan dinlen lütfen üzme kendini bebek senden etkilenmesin olur mu annesi
Bu çift rahim olayı bizi çok yoracak galiba doktor erken doğum bile yapabilirsin dedi aniden suyun gelebilir dedi ilk gebeliğimde duymadığım yaşamadığım ne varsa rabbim bana bunda gösterdi derdi veren Allah dermanıda verir inşallah

Rabbim dermansiz dert vermesin.digeri cocugunu sag salim kucagina aldin farkina bike varmadin cift rahimin.eminimki bunu da kucagina alacaksin.biraz zor yorabilir ama imkansiz deil.sen yeterki dikkat et yerindenvkalkma.Allahin izniyke doguncada cok kiymetli nazli bir bebek olacak :)

Canım benim ağlıcam şimdi herkes nazlı bi kızın geliyor diyorlar rabbim sağlıcakla gelmeyi nasip etsin inşallah umarım dediğin gibi atlatırım umutluyum ama bi yandan da bu kanama bölgesi beni korkutuyor içimde öylece duruyor ve büyüyor bunu vücudumdan nasıl atıcam nasıl yok olup gidecek hiç bilmiyorum

Canım iyi şeyler düşünmeye calis bak bebisin de seni bırakmaya niyeti yok ayağının altına yuksek biseyler koy ve bol bol yat inşallah atlaticaksiniz kendine ve bebeğine güven

hiç sıkma canını..bolca dinlen..uzan sürekli..fitil olarak belki daha çok faydasını görürsün..iyi düşün iyi olsun..

Canım iyi şeyler düşünmeye calis bak bebisin de seni bırakmaya niyeti yok ayağının altına yuksek biseyler koy ve bol bol yat inşallah atlaticaksiniz kendine ve bebeğine güven
Sağol canım inşallah atlatıcaz sizlerle konuşmak bile rahatlatıyor beni moral oluyorsunuz bana sağolun

hangi testleri verdi canım ? bana hiç test yapmadılar
İdrar testi tsh hormonlr 18 tane test iceriklerine tam bakmadim bazi drlr dha gec bakiyor ama senin zamanin gelmis 3. Ayda ilaclri kullanmaya basliyorsun. sen bir dahaki gidisinde iste veya istemeden devlete git hamilelik icin butun testleri yaptirmak istiyorum dersen yapiyorlr

canımmm bol bol yat.bak doktor sağlıklı demiş. seninle kalacak bebeğin ben inanıyorum. sen yeter ki karamsar olma

zaten bu kanamalı dönemi atlatan bebekler genelde kız oluyormuş.daha savaşçı ve güçlüyüz malum kadınlar..benimde kanama alanım 7 cm idi. drlar kesin düşük yaparsın demişti. 8. haftada başladı kanamam 15-16. haftada bitti. ve sonra normal devam etti. sen elinden geleni yap mümkün olduğunca dinlen. yatmanın da kanıtlanmış bi faydası olmadığını söylüyo doktorlar. progestanını iç. gerisi allaha kalmış.

Cnm cok gecmis olsun insallah hicbir sikinti olmaz ama gercekten wc den baska kalkma oyle olup atlatan cok vr is mis bosver yapilir hersy salla hersyi ve kesnlikle iice dinlen

2 kilo aldım bende canım arabaya bindiğim anda pantolonun düğmesini açıyorum.1 haftadır beli lastikli pantolon arıyordum koton da buldum bir tane aldım hemen

oyy kıyamam . bizim kız da 3,5 yaşında. ben hep 7-8 yaşına gelince yapıcam kardeş diyordum ama süpriz oldu.senin keyifsizliğin ister istemez onu etkiliyodur. hala çok küçük ve ilgiye muhtaçlar. şimdiden kara kara düşünüyorum. hem çalışıp hem ev hem ıkı cocuga nasıl eşit vakit ayırabileceğim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…