2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nedense sizde benim yazdıklarımı yanlış algılıyosunuz neyse uzatmayalım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kızınız olur. Hoşçakalın..

Arkadaslar lütfen yapmayın gerçekten ben okurken geriliyorum..yani bazılarının bence skntıqlrı var hırslarını burdan alıyorlar..biz ocak annelerinde hiç böyle değildik ben ilk doktoruma sonra buraya yazardım bi hastahaneye kaldırılırdım 100kisi yazardı haber ver arkamdan haber yok diye korkarlardı..ve hiçbirimiz birbirmizitqnımıyoruz..sonra WhatsApp grubu kurup çocuklarımızı paylaştık..lütfen birbirmizi kırmayalım etrafı germeyelim..buarada benim kaşık agrılarım siddetlendi buyuyo demisti ama bu benim ikinci gebeliğim ilki bu kadar agrımamıstı bulantılara da merhaba dedik umarım yakın zamanda bay bay deriz:)bas dönmelerim cok oluyo insallah geçer..Hasta arkadaslarıma geçmiş olsun diyorum:* insallah hepimizin ikili testleri temiz cıkar herkes yaklaşıyor cunku

Bizde 2016 temmuz anneleri olarak farkli sehirlerden 6 kisi buluştuk cok samimi olduk halada görüşüyoruz whatsap grubumuz var :)

Inşallah canm ikili testlerimiz güzel çıkar çok merak ediyorum. Bende bugun sabahtan beri ne yediysem çıkardım baş dönmesi bende de var. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin herkese.

Bizde 2016 temmuz anneleri olarak farkli sehirlerden 6 kisi buluştuk cok samimi olduk halada görüşüyoruz whatsap grubumuz var :)
Biz de 2017 subat anneleri olarak grubumuz var hâlâ görüşüyoruz birlikte büyüyor cocuklarimiz resmen harika insanlar hepsi de :) ayni sehirlere gittigimizde de görüşüyoruz

daha yolun başındasın şükür ki baban arkanda durdu erkenden kurtuldun ellerinden maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor sen artik hiçbirşey düşünme kimin ne hali varsa görsün

Konu dağılsın birazcık :) 33 yaşındayım hiçbir zaman çok zayıf olmadım hep bi balık etliyimdir ama bilinen tek özelliğim basen olmamasıydı :)))
Hormonlar ne ilginç şeylermiş gerçekten böyle yanlara çıkık basenim hiç yoktu benim ne ara oldu

Eklentiler

• IMG_5219.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 75

Ben kilo vermeye devam ediyorum ama basenler benim de genişliyor. Birde göbeğimde belirgin bir büyüme mevcut

Kızlar ben de şuan hiç bir gebelik belirtisi Yok sanki içim boşgibi canım çok sıkıldı dünden beri aynı
Aynı durum bende de var bulantılarım da geçti sayılır ama annem yanımda o sürekli bişeyler yediriyo midem boş kalmadıkça çok bulanmıyo sanırım ondan ama bende diyorum aklıma takılıyor hep inşallah herşey yolundadır tüm hamişlerin

Ben kilo vermeye devam ediyorum ama basenler benim de genişliyor. Birde göbeğimde belirgin bir büyüme mevcut
Tamamen hormonlarla ilgili işte kilo çok etkilemiyor bence Benim bebeğim gelişmiyor yok ama vücudum hormonlardan tüm belirtileri gösteriyor

balık etli mi bence fiziğin gayet iyi

Oh maşaAllah canım ye ya boşver:)) ben de yiyorum ama yaşamak için yiyorum herşey kokuyor çünkü. Ki normalde yemek yemeyi çook severim
Allah kolaylik versin cnm bende yemegi cok severm hatta kilo almasam daha da yerim :) insallah ole kotu olmam tabi ama normale donse istahim ii olurdu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…