2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Freckless

Demekki hamilelikte kalca buyumesi dogruymus :)) bnde hep balik etliyimdir ama okumustm buyuyor diye de cok skur bnde smdilik yk insallahta olmaz :/[/QUOTE]

Herkes bana çocuk kendiliğinden düşer inşallah diyor. Çünkü çocuk büyüdükçe onlarla daha fazla problemim olacakmış öyle diyorlar. Napıcam aldırma düşüncesi aklıma gelmiyor kürtaj en korktuğum şey. Bir canlının hayatına son vermek çok korkunç geliyor bnna

Bu arada hnni burda hep yüzük testi konuşuldu ya. Bana bekarken 1 erkek 1 kız çıkıyordu. En son eşimle kendime yaptım Bana 1 erkek çıktı, eşime önce kız sonra erkek çıktı. O zamann aramız iyiydi hatta dedim yoksa bu adam başka biriyle mi evlenecek diye.

Kızlar sizde benim gibi sürekli yatmak istiyormusunuz mideniz bulanıyor mu kusma yok ama bulantı sürekli var ve gece cok sıcak basıyor hoş gündüz de basıyor ama
tamamen aynı şeyleri yaşıyorum(bende bir de arasıra öğürme var malesef) en çokta o bulantı ve gece sıcak basması mahvediyor beni uyuyamıyorum

ağzına geleni konusuyor millet kimsenin evladı için bu duayı etmek doğru değil sende aklına bile getirme o meleğin senin gibi iyi yürekli annesi varken hiçbirşey olmaz ayrıca eşiyle arası iyi olup torunumu bana elletmiyor diye söylenen kaynanalarla uğraşıyor insanlar geçen kk da okudum oğlum o bebek senden değil diye tutturmuş birisi hic duyma dinleme gereksiz konuşanları

Aslında hemen çocuk düşünmek hataydı ama dediğim gibi çok sevdim, bana aşırı güven vermişti o bebeğin sağlık durumu iyi olur inşallah

Aslında hemen çocuk düşünmek hataydı ama dediğim gibi çok sevdim, bana aşırı güven vermişti o bebeğin sağlık durumu iyi olur inşallah
sevince gözü hiçbirşey görmüyor insanin bunu bi hata olarak düşünme sen duygularını yasadin şuan karnındaki minik sana omur boyu can yoldaşı olacak hele bi kokusunu çek içine bak nasıl değişiyor dünyan

Bende 1 seneden sonra öyle yapmaya başladım ama kaynanam da buluştuğumuz zaman ki huzursuzluk o kadar kötü ben hayatım da hiç böle bişey yaşamadım

Bana 20 kişiden 18 i oğlun olcak dedi diyebilirim ben birsey hissetmiyorum
Ben ilk gördüğüm andan itibaren erkek hissettim eşimde öyle hissetti. Belki de oğlum erkek istiyor diye. Çok heyecanlı bir süreç yüzük falı da kiz diyor cin takvimide bakalım 1 aya öğreniriz inşallah sağ salim

Sule de banlanmis sanirim bodrum'la olan konusmalarindan. Uzuldum simdi. Insaallah bizim kizlar cabucak donerler aramiza.

Bende hala bulantilar tam gaz devam. Halsizlik, kusma, kokulara asiri hassasiyet. Offff kabus yasiyorum sanki, hayat cekilmiyor valla boyle. Hayirlisiyla su bulantilara bir veda etseydik de rahatlasaydik en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…