- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.741
Bnde cogu gun oyleyim normal yani hamile degilm sanki arada karnm agrimasa hicbir deisiklik yk birde gogus hassasiyetiKızlar ben de şuan hiç bir gebelik belirtisi Yok sanki içim boşgibi canım çok sıkıldıdünden beri aynı
hareketli olduğu için mi öyle hissettin canım ?Canım maşallahh :) Erkek mi acaba seninki :):)
Allah bağışlasın canımŞubat anneleri merhaba. 2. Yavruma hamileyim. Tüm hamile arkadaşlara Allahtan kolaylık ve bebişlerine sağlık diliyorum.
tamamen aynı şeyleri yaşıyorum(bende bir de arasıra öğürme var malesef) en çokta o bulantı ve gece sıcak basması mahvediyor beni uyuyamıyorumKızlar sizde benim gibi sürekli yatmak istiyormusunuz mideniz bulanıyor mu kusma yok ama bulantı sürekli var ve gece cok sıcak basıyor hoş gündüz de basıyor ama
Aynen azıcık ipin ucu kaçsa yakalayamam :)bende bebek fikriyle 15 kilo verdim simdi 2 kilo aldım hemen ucunu bırakınca gidiyor
[/QUOTE]Freckless
Demekki hamilelikte kalca buyumesi dogruymus :)) bnde hep balik etliyimdir ama okumustm buyuyor diye de cok skur bnde smdilik yk insallahta olmaz :/
ağzına geleni konusuyor millet kimsenin evladı için bu duayı etmek doğru değil sende aklına bile getirme o meleğin senin gibi iyi yürekli annesi varken hiçbirşey olmaz ayrıca eşiyle arası iyi olup torunumu bana elletmiyor diye söylenen kaynanalarla uğraşıyor insanlar geçen kk da okudum oğlum o bebek senden değil diye tutturmuş birisi hic duyma dinleme gereksiz konuşanlarıHerkes bana çocuk kendiliğinden düşer inşallah diyor. Çünkü çocuk büyüdükçe onlarla daha fazla problemim olacakmış öyle diyorlar. Napıcam aldırma düşüncesi aklıma gelmiyor kürtaj en korktuğum şey. Bir canlının hayatına son vermek çok korkunç geliyor bnna
ağzına geleni konusuyor millet kimsenin evladı için bu duayı etmek doğru değil sende aklına bile getirme o meleğin senin gibi iyi yürekli annesi varken hiçbirşey olmaz ayrıca eşiyle arası iyi olup torunumu bana elletmiyor diye söylenen kaynanalarla uğraşıyor insanlar geçen kk da okudum oğlum o bebek senden değil diye tutturmuş birisi hic duyma dinleme gereksiz konuşanları
sevince gözü hiçbirşey görmüyor insanin bunu bi hata olarak düşünme sen duygularını yasadin şuan karnındaki minik sana omur boyu can yoldaşı olacak hele bi kokusunu çek içine bak nasıl değişiyor dünyanAslında hemen çocuk düşünmek hataydı ama dediğim gibi çok sevdim, bana aşırı güven vermişti o bebeğin sağlık durumu iyi olur inşallah
Içime çok erkek doğuyor canm. Kiz olsa bana süpriz olacak yani. Sağlıklı olsunda güzelliğimi de alsin tabiki 9 ay idare ederimKız geliyor o zaman annenin güzelliğini alır derler :)
Sürekli uyku isteği bugün iki kere de kustum of işimiz zortamamen aynı şeyleri yaşıyorum(bende bir de arasıra öğürme var malesef) en çokta o bulantı ve gece sıcak basması mahvediyor beni uyuyamıyorum
Bana 20 kişiden 18 i oğlun olcak dedi diyebilirim ben birsey hissetmiyorumIçime çok erkek doğuyor canm. Kiz olsa bana süpriz olacak yani. Sağlıklı olsunda güzelliğimi de alsin tabiki 9 ay idare ederim
Bende 1 seneden sonra öyle yapmaya başladım ama kaynanam da buluştuğumuz zaman ki huzursuzluk o kadar kötü ben hayatım da hiç böle bişey yaşamadımSoğukluk konusunda kimse benim eltimi gecemez Aynı ortamda 10 saat kalsak(kaynanamın evinde birbirimize gidip gelmiyorz) tek kelime şaka değil tek kelime konuşmaz ben konuştuğm zamanda yuuznu çevirir ve hep boyleydi bırakın tartışmayı birimize nasılsn demişliğmz yok, bende baktım böyle aynen onun gibi davranıyorum bende hiç. Konuşmuyorum yuzunue bakmıyorum
Ben ilk gördüğüm andan itibaren erkek hissettim eşimde öyle hissetti. Belki de oğlum erkek istiyor diye. Çok heyecanlı bir süreç yüzük falı da kiz diyor cin takvimide bakalım 1 aya öğreniriz inşallah sağ salimBana 20 kişiden 18 i oğlun olcak dedi diyebilirim ben birsey hissetmiyorum
Bende de kusmalar başladı halsizliğim de çokAynı durum bende de var bulantılarım da geçti sayılır ama annem yanımda o sürekli bişeyler yediriyo midem boş kalmadıkça çok bulanmıyo sanırım ondan ama bende diyorum aklıma takılıyor hep inşallah herşey yolundadır tüm hamişlerin
Sağlıkla gelsinlerBen ilk gördüğüm andan itibaren erkek hissettim eşimde öyle hissetti. Belki de oğlum erkek istiyor diye. Çok heyecanlı bir süreç yüzük falı da kiz diyor cin takvimide bakalım 1 aya öğreniriz inşallah sağ salim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?