- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.761
Sule de mi gitti ben de diyroum niye yazmiyor. Niye bu kadar kolay gidiliyor şule bir şey yapmadı.ki ay bende gitmeyeyim deSule de banlanmis sanirim bodrum'la olan konusmalarindan. Uzuldum simdi. Insaallah bizim kizlar cabucak donerler aramiza.
Bende hala bulantilar tam gaz devam. Halsizlik, kusma, kokulara asiri hassasiyet. Offff kabus yasiyorum sanki, hayat cekilmiyor valla boyle. Hayirlisiyla su bulantilara bir veda etseydik de rahatlasaydik en kisa zamanda.
Cnm güçlü ol daha 21 yaşındasın hayatını gayet yoluna koyabilirsin illaki arkanda bir erkek olması gerekmiyor çocuk yetiştirmek için ailen yeter insanların konuştuklarına kulak asma kürtaj olayına gelince yasal süreyi çoktan geçtin artık cinayet olur çevrene anlat bunuHerkes bana çocuk kendiliğinden düşer inşallah diyor. Çünkü çocuk büyüdükçe onlarla daha fazla problemim olacakmış öyle diyorlar. Napıcam aldırma düşüncesi aklıma gelmiyor kürtaj en korktuğum şey. Bir canlının hayatına son vermek çok korkunç geliyor bnna
Hoşgeldin canm şule de gitmis. Demek 2 günlukmus.Selam kızlaaaar özledim sizi valla geldim şükür :) kazen bey engellemiş beni 2 güntartışma uzadığı için.Kader utansın olan bana oldu neyse zamanında da İzmir Kaan Bozkurt sayfasında çok engel almıştım bunlar vız geliyor Tırıs geçiyor şaka bi yana artık muhattab olmam
Evet canım gelir oda ozaman.Hoşgeldin canm şule de gitmis. Demek 2 günlukmus.
Valla konu Şule’yle o kadın arasındaydı ben atladım olan bana oldu :) neyse ki böyle güzel arkadaşlıklar kuruluyor.Sule de mi gitti ben de diyroum niye yazmiyor. Niye bu kadar kolay gidiliyor şule bir şey yapmadı.ki ay bende gitmeyeyim de
Yapacak başka bişey yok Kı desem aramızda 6 yaş var o benden buyukghay musmula desene en guzelini yapiyosun:)
Gercekten cokk zor ortam cok zorluyor zateneper ordaysa gitmemeye çakışyrz ama ne yaparsan yap illa buluştuğun zamanlar oluyr. Zaten cokk soguk birisi kımseye konuşmaz sadece telefona sarılıyor telefonla ilgilenir ü. Ama bizim hiç bir sorunumuz olmadı zaten hiçç konuşmadı benimle merhaba merhaba bi tık ılerisi olmadı.. Oyuzden cok takmıyorumBende 1 seneden sonra öyle yapmaya başladım ama kaynanam da buluştuğumuz zaman ki huzursuzluk o kadar kötü ben hayatım da hiç böle bişey yaşamadım
hoşgeldin canımSelam kızlaaaar özledim sizi valla geldim şükür :) kazen bey engellemiş beni 2 güntartışma uzadığı için.Kader utansın olan bana oldu neyse zamanında da İzmir Kaan Bozkurt sayfasında çok engel almıştım bunlar vız geliyor Tırıs geçiyor şaka bi yana artık muhattab olmam
Evet bu vesile ile isminin tuğçe olduğunu öğrendikValla konu Şule’yle o kadın arasındaydı ben atladım olan bana oldu :) neyse ki böyle güzel arkadaşlıklar kuruluyor.
Hepimizin yaşadığı çok farklı yaBende de kusmalar başladı halsizliğim de çok
Saol canım hoşbuldumhoşgeldin canım
Evet Tuğçe benEvet bu vesile ile isminin tuğçe olduğunu öğrendikneyse geldiniz ya sağ salim
Canımbende öyleyim 4/5 haftalıkken daha sık giderdimSelam kizlar suan 9 haftalik hamileyim bugun farkettimde daha az tuvalete gidiyorum normalmi bu durum dun doktora gitim acile bebegin durumu cok sukur iyi ve benimde bogaz agrim var malesef :/ oda suyu az icmeme sebep oluyor bundan kaynaklanmis olurmu bi fikriniz varmi ?
Kızlar dün bir sürü olay sonunda babam eve getirdi beni. Tabi arkamdan bir sürü çirkin sözler. Kadın kızınızı tedavi ettirin sonra getirin bana demiş Babam da psikolojisi bozuksa benim kızımın bozuk seni ilgilendirmez tedavisi demiş. Babam eşimle konuştu ne sende suç ne de annende tüm suç size kız veren bende demiş Kadın herkesi arayıp deliyi başıma bela ettiniz diyor. Yani bu kadar çirkin sözlere gerek var mıydı? Kv'nin abisi aradı benim kardeşim böyledir onunla kimse baş edemez herkes sizi biliyor dedi. Dün çok ağladım, sebebi eşim çünkü saatlerce oturup beni şikayet edebilir. Ablama beni kötüledi. Tek dediği şey uyuyor annem hep iş yapıyor. Karakterime huyuma suyuma laf edemiyorlar. Kaynanam ve eşim onlarla paylaştığım tüm sırları akrabalar ile ilgili söylediğim şeyleri bir bir yayıyor. Böyle cahil insanlar olamaz Gelinlikli duvaklı hayallerle çıkıyoruz evden ama sonuç bu. Keşke korunsaydım bi çocuğun günahına girmeseydim. Bugün bebeğim kendi benden vazgeçsin dedim ama ultrason kağıdını görünce yine ağladım
anladim bende daha az su iicorum acaba o mu etkilior diye dunuyorum ve gecen haftalara bakarak her saat tuvaletteydim nerdeyse ama 1,5 litre su iciordum suan birim litre iciorum oda bogazim cok aciorCanımbende öyleyim 4/5 haftalıkken daha sık giderdim
Gelir şule de bugün yarın benden sonra ona da ceza verilmiş
yat bacım ilk bebeğinse bende hat safada bulanti kac defa kusuyorum sayamiyorum bile tam 24 aylik birde bebem var zor geciyo valla rabbim sabır ver diye dua ediyorumSürekli uyku isteği bugün iki kere de kustum of işimiz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?