2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sule de mi gitti ben de diyroum niye yazmiyor. Niye bu kadar kolay gidiliyor şule bir şey yapmadı.ki ay bende gitmeyeyim de

Selam kızlaaaar özledim sizi valla geldim şükür :) kazen bey engellemiş beni 2 gün tartışma uzadığı için.Kader utansın olan bana oldu neyse zamanında da İzmir Kaan Bozkurt sayfasında çok engel almıştım bunlar vız geliyor Tırıs geçiyor şaka bi yana artık muhattab olmam

Cnm güçlü ol daha 21 yaşındasın hayatını gayet yoluna koyabilirsin illaki arkanda bir erkek olması gerekmiyor çocuk yetiştirmek için ailen yeter insanların konuştuklarına kulak asma kürtaj olayına gelince yasal süreyi çoktan geçtin artık cinayet olur çevrene anlat bunu

Hoşgeldin canm şule de gitmis. Demek 2 günlukmus.

Sule de mi gitti ben de diyroum niye yazmiyor. Niye bu kadar kolay gidiliyor şule bir şey yapmadı.ki ay bende gitmeyeyim de
Valla konu Şule’yle o kadın arasındaydı ben atladım olan bana oldu :) neyse ki böyle güzel arkadaşlıklar kuruluyor.

hay musmula desene en guzelini yapiyosun:)
Yapacak başka bişey yok Kı desem aramızda 6 yaş var o benden buyukg
Bende 1 seneden sonra öyle yapmaya başladım ama kaynanam da buluştuğumuz zaman ki huzursuzluk o kadar kötü ben hayatım da hiç böle bişey yaşamadım
Gercekten cokk zor ortam cok zorluyor zateneper ordaysa gitmemeye çakışyrz ama ne yaparsan yap illa buluştuğun zamanlar oluyr. Zaten cokk soguk birisi kımseye konuşmaz sadece telefona sarılıyor telefonla ilgilenir ü. Ama bizim hiç bir sorunumuz olmadı zaten hiçç konuşmadı benimle merhaba merhaba bi tık ılerisi olmadı.. Oyuzden cok takmıyorum

hoşgeldin canım

Selam kizlar suan 9 haftalik hamileyim bugun farkettimde daha az tuvalete gidiyorum normalmi bu durum dun doktora gitim acile bebegin durumu cok sukur iyi ve benimde bogaz agrim var malesef :/ oda suyu az icmeme sebep oluyor bundan kaynaklanmis olurmu bi fikriniz varmi ?

Canımbende öyleyim 4/5 haftalıkken daha sık giderdim

Canım ben bından sonrasının senin için çok iyi olacağına inanıyorum, gör bak eşin paşa paşa gelip yalvaracak, demiştin dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…