2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yat bacım ilk bebeğinse bende hat safada bulanti kac defa kusuyorum sayamiyorum bile tam 24 aylik birde bebem var zor geciyo valla rabbim sabır ver diye dua ediyorum
Allah yardımcın olsun valla zordur Emin’im bilhassa bebeleri olan sizler için çok zor en kısa zamanda inşallah geçer

Ya sırf bu yüzden lazere başlamamıştım ben, şu çocuk işlerini halledeyim öyle başlayım diye yıllardır epilasyon eziyeti çekiyorum

Aynı durum bende de var acayip hızlı çıkıyor kıllar

Benim De aynı lazer yapmştm tekrar cıktı agda yaptm 2 hafta da gürleşti Kı ben sarışınımm normalde okadr cıkmazdı

Yaaa kızlar bugün başıma birşey geldi eskilehirden istanbula dönecektik öğlen arabaya indik ben arabanın yanında bekliyordum elimde cep telefonu ve bir poşet kurabiye vardı. Geldi bir arı tam avucumun içini soktu... bir şişti bir şişti ne yapacağımızı şaşırdık. Halan aloevera iyi gelir deyip balkonundaki bitkiden kopardı... üzerine sürüp durdum... hala azıcık şiş birde dokundukça acıyor... birşey olnaz dimi sizce dr a gideyim mi?

Geçmiş olsun canm daha önce arı sokmuş muydu alerjin yoksa bir sıkıntı olmaz. Mesela beni şimdiye kadar hiç arı sokmadı alerjim var mi bilmiyorum.ondan doktora giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…