- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.801
hasta oldumm bogaz agrısından duramiyordum valla
Geçmiş olsun canım inş yolundadır bakalım cuma kontrol varnasılsın bu arada hersey yolundadır ınsallah
Doktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤Sende mi engel yedin canm? Nasıl oldun doktora gittin mi
Teşekkür ederim... Valla canım hatırladığım kadarıyla bir kere ilkokuldayken sokmuştu o zamanda şişmişti 3-4 gün çok acımıştı sonra geçmişti... benim endişen bebişe birşey olmasın...Geçmiş olsun canm daha önce arı sokmuş muydu alerjin yoksa bir sıkıntı olmaz. Mesela beni şimdiye kadar hiç arı sokmadı alerjim var mi bilmiyorum.ondan doktora giderdim.
Hakkında hayırlısı olsun canm benim gerçekten çok iyi yürekli birisin.Allahım tez zamanda en sağlıklısindan en hayirlisindan bir gebelik nasip etsin inşallah dualarım seninle.Doktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤
Aaahhh canımmm benim inşallah en hayırla zamanda bebişine kavuşursun dualarım seninleDoktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤
Bebise hic bir şey olmaz canm ama gene de için rahat değilse doktoruna msj çekebilirsin.Teşekkür ederim... Valla canım hatırladığım kadarıyla bir kere ilkokuldayken sokmuştu o zamanda şişmişti 3-4 gün çok acımıştı sonra geçmişti... benim endişen bebişe birşey olmasın...
Aaa evet çok mantıklı yazayım şindi whats uptan sağol tatlımBebise hic bir şey olmaz canm ama gene de için rahat değilse doktoruna msj çekebilirsin.
Tesekkur ederim cnm her zor zamnimda tesellim oldunuz hakkinizi helal edin.guzel yureklerden cikan kelimelerin sifali olduguna inaniri..cok saolun❤Hakkında hayırlısı olsun canm benim gerçekten çok iyi yürekli birisin.Allahım tez zamanda en sağlıklısindan en hayirlisindan bir gebelik nasip etsin inşallah dualarım seninle.
Saol cnm benim Allah razi olsun dualariniz icin.sende kalbini ferah tut aloe vera iyi gelir iyi dusunmussunAaahhh canımmm benim inşallah en hayırla zamanda bebişine kavuşursun dualarım seninle
Bende sanki kılların uzaması yavaşladı gibi ona şaşarırıyorumKızlar kıllar çok hızlı çıkıyor sizde de öyle mi ne ile alıyorsunuz malum yaz. Sozde lazer epilasyon yaptırmistim hiç yapmamış gibi aynı gurlukte çıkıyor. Bulantı ve baş dönmesi ile uğraşamıyorum valla
Canım ben bından sonrasının senin için çok iyi olacağına inanıyorum, gör bak eşin paşa paşa gelip yalvaracak, demiştin dersin.
umarım en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur kalbim seninle canımDoktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤
Çocuk olunca belki sorumluluğu artar anlamında daha farkındalığı oluşur die söylemişlerdir canım.hakkında hayırlısı.son durum ailenle birliktemisin PekiÇocuk olsun eşinle iyi olursunuz sana bağlanır diyen de var. Annesinden başka birini görmeyen biri. Çocuğumun hayatını da mahvedemem
Canım çok geçmiş olsun en kusa zamanda sağlıkla güzel haberlerinle yine karşılaşmak dileğiyleS
Saol cnm benim Allah razi olsun dualariniz icin.sende kalbini ferah tut aloe vera iyi gelir iyi dusunmussun
Saol canım hoşbuldumHoşgeldin Tuğçe
Allah hayırlısıyla bidaha nasip eder canım üzülme hakkınızda hayırlısı olsun inşallahDoktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤
amin canim insallah hepimiz rahatlarizAllah yardımcın olsun valla zordur Emin’im bilhassa bebeleri olan sizler için çok zor en kısa zamanda inşallah geçer
Çocuk olunca belki sorumluluğu artar anlamında daha farkındalığı oluşur die söylemişlerdir canım.hakkında hayırlısı.son durum ailenle birliktemisin Peki
Seninki kıllı bamya olucak o zaman benim oğlum gibiBende sanki kılların uzaması yavaşladı gibi ona şaşarırıyorum
Benim esek arisi soktugunda alerjim var ama 4. Haftamda benide avucumdan bal arisi soktu, esim sivilce sıkar gibi sıkarak ignesini cikartti sanirim ve sisligi 1 saat sonra indi, belki ignesi kalmis olabilir, biraz sıkabilirseniz belki cikar ve iner. Gecmis olsun..Yaaa kızlar bugün başıma birşey geldi eskilehirden istanbula dönecektik öğlen arabaya indik ben arabanın yanında bekliyordum elimde cep telefonu ve bir poşet kurabiye vardı. Geldi bir arı tam avucumun içini soktu... bir şişti bir şişti ne yapacağımızı şaşırdık. Halan aloevera iyi gelir deyip balkonundaki bitkiden kopardı... üzerine sürüp durdum... hala azıcık şiş birde dokundukça acıyor... birşey olnaz dimi sizce dr a gideyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?