2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Enn kisa zamanda rabbim saglikla nasip etsin insallah, uzuntunu mutluluga cevirsin tez zamanda arkadasim

Ayy kaç haftalıktı. Birileri üzgünken pek bir şey yazamıyorum nasıl teselli edilir bilmiyorum ama üzüntünü bende hissettim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

akli sıra sen özle de pişman ol diye yapıyor bırak ne hali varsa görsün o daha durumun farkında değil ama elbet kafasına dank edecek bebeğin için görmezden gel

esinle aranda kac yas var canim. inan seni tanimadigim halde ben bile o kadar uzuldumki cok çaresiz bir durum ne yapacağını şaşırıyor bazen insan.

Ayy kaç haftalıktı. Birileri üzgünken pek bir şey yazamıyorum nasıl teselli edilir bilmiyorum ama üzüntünü bende hissettim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bende senin uzuntunu hissetim.seninle uzuldum cok arada bir durumda kaldin.rabbim tez zamanda hayirli bir cikis yolu nasip etsin❤

Canım yanlış bi yorumda bulunmamak için önceden yazdığın mesajları ve açtığın konuya varana kadar okudum. Ama anladığım kadarıyla ne eşinle ne de kayınvalidenle çok büyük sorunların olmamış. Adapte sorunu yaşamışsın sanırım bide hamilelik hormonların
yüksek duygusalsın doğal olarak. Ciddi bi durum var mı, yoksa sadece anlaşamama mı? Öyleyse yazık olur evliliğine, yıkmak kolay ama devam ettirmek ortayı yolu bulmak zor. İnan sadece kayınvalide değil o olmasa bile evliliklerde başka bir sürü pürüz çıkabiliyor. Konun hemen ayrılığa gelmesi çok üzücü. Bu kadar kolay vazgeçmeyin birbirinizden.

Aslında karısına sahip olmayan bir eş annesinin gölgesinde yaşayan bir koca kısacık evlilik döneminde özetlenmiştir diye düşünüyorum. Ve eşim ayrı eve durumum olsa dahi çıkmam böyle düşüncen varsa babanın evinden gelme dedi. İstemediğim bir ev oldu orası annesi de benim deli olduğumu tedavi olmam gerektiğini söylemiş. Bugün de çocuk ne olacak demiş babama. O da napayım canlı canlı canından mı edelim çocuğu demiş. Gözleri hiçbir şey görmüyor işte

Sonuç olarak konun buralara gelmesini üzücü olduğunu belirtip hakkında hayırlısının olmasını diliyorum. İnşllah en doğru kararı verirsiniz

Rabbim acılarınızı dindirsb inşlhh en kısa zamanda salıh salıha evlatlar nasip eder inşallah

Allah kolaylik versin cnm bende yemegi cok severm hatta kilo almasam daha da yerim :) insallah ole kotu olmam tabi ama normale donse istahim ii olurdu :)))

Ben 27 kg aldım ilk kızımda ve verdim hepsini sonra.2.kızımda yine 27 kg aldım :) hamilelikte.ve yine verdim fazlasıyla.inş şmdi o kadar almam yaa :))

En hayırlı zamanda en sağlıklı haliyle nasip olsun inşallah

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşaAllah.bebeğin senin hayatın olacak sen de onu düşünüp daha az üzülmeye çalışacaksın.annelik böyle bişey çünkü. Biraz sakin kalıp düşünün inş daha vicdanlı hareket eder karşı taraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…