2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Ben 27 kg aldım ilk kızımda ve verdim hepsini sonra.2.kızımda yine 27 kg aldım :) hamilelikte.ve yine verdim fazlasıyla.inş şmdi o kadar almam yaa :))
Masallah 27 kilo owwww bn 15 alirm en fazla herlde diodum o bile cok gibiydi gozumde ama demek daha cokta alinabiliyormus bn uc bes kiloyu zor veriyordum bunlari dusunemiyorum ama artik vericez bir sekilde bebegim iyi olsunda kilo verilir

Off kizlar uyandim uyuyamadim. Bogazim aciyo biraz. Yutkundukca midemi bulandiriyo. Bazende karnin agriyo. Baska hic hissim yok bu haftalrda bisey kalmiyo sanirim. Ama bu bogaz şisi nerden cikti simdi napsam ki

canim mesajlari in bir kismini okudum ne yalan soyleyim bende uzuldum etkilendim ve esinin ailesi ve en cok esin icinde sinir oldumm haklisi dusuncelerinde ( vocugunu simdi dusunmeyen dogdugunda dusunmez) gitsin yatsin annesiyle boyle erkege Adam bile denmez ne olursa olsun hatali sen bile olsan senin yaninda durmak zorunda o evlilik sadece kagit parcasi degil bana gore ve o iyigunde kotu gundeyi anlamamis ailen ve babanin cok taktir etim hakli adam sen kendine iyi bak bosver o ne yaparsa yapsin kendini 5 para etmez insanlar icin uzme

Hakkimizda hayirlisi buymus diyip teselli oluyoruz bizde.sat a gore 8+0 idi ultrasonda 5+3 gozukuyordu
Canim uzulme bende mart7haftalik 8 haftalik olucakken dusuk yaptim birde evde yaptim ogrendigimde uzuldum aglamadim ama o dusugu gordugumde bebegi kesesini gordugumde anlatamam ama cok sukur allahim birtane daha nasip eti 3 ay sonra allahin izniyle birdaha olur merak etme

Off kizlar uyandim uyuyamadim. Bogazim aciyo biraz. Yutkundukca midemi bulandiriyo. Bazende karnin agriyo. Baska hic hissim yok bu haftalrda bisey kalmiyo sanirim. Ama bu bogaz şisi nerden cikti simdi napsam ki
Geçmiş olsun cnm bal limon bana çok ıyı geliyor bi dene istersen sıcak suya yap yudum yudum iç gün içinde yat terle. Şifa olsun

Tesekkur ederim cnm her zor zamnimda tesellim oldunuz hakkinizi helal edin.guzel yureklerden cikan kelimelerin sifali olduguna inaniri..cok saolun❤
arkadaşım çok üzgünüm senin adına. Ama doğanın sağlıksız bebekleri eleme şeklimiz bu. Böyle düşün olur mu? Büyüse belki de down sendromu falan olacaktı doktorum urazda kanamam olduğunda böyle söylemişti bana. Sagliksizsa düşsün demişti. Evet çok zor biliyorum ama yeniden hamile kalacağına eminim. Bize haber ver olur mu
Çocuk olsun eşinle iyi olursunuz sana bağlanır diyen de var. Annesinden başka birini görmeyen biri. Çocuğumun hayatını da mahvedemem
Aynı senin hayatuni yasayan bir arkadaşım vardı uraza hamileyken. Çocuğun ismini bile adam kendisi koydu ve asla izin veemedi koymasına. Kız bir de öğretmen. Zihinsel engelliler öğretmeni o kadar mutsuz bir evliliği var ko hiç bir şey değişmedi. Onun bir şanssızlığı da ailesi. Kızın 2. evliliği olduğu için asla bir daha donemezsin demişti babası. Değerini bil bence. Değişmeyen değişmiyor. Değişmeyecek mi bu tabi ki değişebilir herkesi aynı kefeye koymamak lazım ama sen kocan olmadan neler yapabilirsin çocuğuna nasıl bakabilirsin babanla ne kadar kalabilirsin bunları düşün bence. Kayinvalidenle geçinmen çok zor olacak gibi.

Evet gitmekle çok iyi yapmışsın arkadaşım l. Lütfen dönme geri. Pişman olmasını bekle

Seninki kıllı bamya olucak o zaman benim oğlum gibi
Benimde özellikle bacak tüylerim çabuk uzuyor ağda yaptırdığım halde 2 haftaya çıkıyor. Belki her gün denize girdiğim içindır bilmiuorum. Ama bunun cinsiyetle alakası var mı ki:)

11.hafta da kasık ağrısı batma normal mi peki Üzgün olduğum için mi oluyor bilmiyorum
Bende kaşık ağrısı olmuyot artık. 3. Hamileliğim olduğu ixin olabilir ama

Ne ayıp ya kayinvalidene gıcık olmaya başladım. Kusura bakma arkadaşım ama lütfen pişman olsunlar
Kıyamam çok geçmiş olsun. Bal zencefil ıhlamur karıştırıp iç mutlaka. İyi gelecektir

Masallah 27 kilo owwww bn 15 alirm en fazla herlde diodum o bile cok gibiydi gozumde ama demek daha cokta alinabiliyormus bn uc bes kiloyu zor veriyordum bunlari dusunemiyorum ama artik vericez bir sekilde bebegim iyi olsunda kilo verilir

İsteyince veriliyo canım aynen iyi olsunlr da

Yok cnm cinsiyetle alakası ama çok çıkıyorsa erkek diyorlardı. Benim oğlumda hiç çıkmamıştı yani alakası yok her gün denize giriyor musun canm bende yazliktayim sadece bir kere girdim onda da hemen lekelenmem geldi sonra korktum girmedim. Ama ağustosta geçerse düşük tehlikem gircem o kadar çok denize aseriyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…