- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.841
Benim ilkinde yavaşlamıştı kıllar bunda çok hızlı çıkıyor doğumdan sonra tekrar lazere başladım ama boşa gitti hepsiBende sanki kılların uzaması yavaşladı gibi ona şaşarırıyorum
Geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaDoktora gittim kese buyumuyordu hatta gerilemisti.bebegimle canimla gozumun nuruyla vedalastim kizlar..insallah onumuzdeki aylara...ama basindan beri burayi takip ettigim icin kopamadim sizlerden.sanki burda olmak bir nebze rahatlatiyo beni...ama eninde sonunda veda vakti gelecek.hepinize hayirli mutlu hamilelikler saglikla kucaginiza alacaginiz minnoslar diliyorum :) seviyorum sizi ❤
bana da haberver ben artık kendıme kanamam falan yoksa kafama takmamam gerektıgını dusundurtuyorum ( kendi kendime psikolojik baski yapiorum boylece )Geçmiş olsun canım inş yolundadır bakalım cuma kontrol var
Masallah 27 kilo owwww bn 15 alirm en fazla herlde diodum o bile cok gibiydi gozumde ama demek daha cokta alinabiliyormus bn uc bes kiloyu zor veriyordum bunlari dusunemiyorum ama artik vericez bir sekilde bebegim iyi olsunda kilo verilirBen 27 kg aldım ilk kızımda ve verdim hepsini sonra.2.kızımda yine 27 kg aldım :) hamilelikte.ve yine verdim fazlasıyla.inş şmdi o kadar almam yaa :))
Allah yardımcımız olsun canım evet ilk Allahın izni ileyat bacım ilk bebeğinse bende hat safada bulanti kac defa kusuyorum sayamiyorum bile tam 24 aylik birde bebem var zor geciyo valla rabbim sabır ver diye dua ediyorum
normal canım batma değil hatta baya baya ağrı oluyor bende rahim genişliyor sıkıntı yok11.hafta da kasık ağrısı batma normal mi peki Üzgün olduğum için mi oluyor bilmiyorum
doktoruma sordum canım hic bir sıkıntı olmaz dediHamilelikte genital bölgeye ağda yapılmaz mı acaba bilen var mı? Öyle bir şey duydum da ben
canim mesajlari in bir kismini okudum ne yalan soyleyim bende uzuldum etkilendim ve esinin ailesi ve en cok esin icinde sinir oldumm haklisi dusuncelerinde ( vocugunu simdi dusunmeyen dogdugunda dusunmez) gitsin yatsin annesiyle boyle erkege Adam bile denmez ne olursa olsun hatali sen bile olsan senin yaninda durmak zorunda o evlilik sadece kagit parcasi degil bana gore ve o iyigunde kotu gundeyi anlamamis ailen ve babanin cok taktir etim hakli adam sen kendine iyi bak bosver o ne yaparsa yapsin kendini 5 para etmez insanlar icin uzmeEvet evdeyim. Hiç arayan bile olmadı. Beni tanımıyorsunuz ama bugün yaşadıklarımı öğrenen üniversite arkadaşım ağladı Cidden kimseye kötülüğüm dokunmadı. Bugün çok ağladım ama eşim sürekli selfie yapıp paylaşmış Üzülüyorum bu kadar mı değersizdim
Canim uzulme bende mart7haftalik 8 haftalik olucakken dusuk yaptim birde evde yaptim ogrendigimde uzuldum aglamadim ama o dusugu gordugumde bebegi kesesini gordugumde anlatamam ama cok sukur allahim birtane daha nasip eti 3 ay sonra allahin izniyle birdaha olur merak etmeHakkimizda hayirlisi buymus diyip teselli oluyoruz bizde.sat a gore 8+0 idi ultrasonda 5+3 gozukuyordu
Amin cümlemizinkini inşaAllah canımAllah bağışlasın canım
Geçmiş olsun cnm bal limon bana çok ıyı geliyor bi dene istersen sıcak suya yap yudum yudum iç gün içinde yat terle. Şifa olsunOff kizlar uyandim uyuyamadim. Bogazim aciyo biraz. Yutkundukca midemi bulandiriyo. Bazende karnin agriyo. Baska hic hissim yok bu haftalrda bisey kalmiyo sanirim. Ama bu bogaz şisi nerden cikti simdi napsam ki
arkadaşım çok üzgünüm senin adına. Ama doğanın sağlıksız bebekleri eleme şeklimiz bu. Böyle düşün olur mu? Büyüse belki de down sendromu falan olacaktı doktorum urazda kanamam olduğunda böyle söylemişti bana. Sagliksizsa düşsün demişti. Evet çok zor biliyorum ama yeniden hamile kalacağına eminim. Bize haber ver olur muTesekkur ederim cnm her zor zamnimda tesellim oldunuz hakkinizi helal edin.guzel yureklerden cikan kelimelerin sifali olduguna inaniri..cok saolun❤
Aynı senin hayatuni yasayan bir arkadaşım vardı uraza hamileyken. Çocuğun ismini bile adam kendisi koydu ve asla izin veemedi koymasına. Kız bir de öğretmen. Zihinsel engelliler öğretmeni o kadar mutsuz bir evliliği var ko hiç bir şey değişmedi. Onun bir şanssızlığı da ailesi. Kızın 2. evliliği olduğu için asla bir daha donemezsin demişti babası. Değerini bil bence. Değişmeyen değişmiyor. Değişmeyecek mi bu tabi ki değişebilir herkesi aynı kefeye koymamak lazım ama sen kocan olmadan neler yapabilirsin çocuğuna nasıl bakabilirsin babanla ne kadar kalabilirsin bunları düşün bence. Kayinvalidenle geçinmen çok zor olacak gibi.Çocuk olsun eşinle iyi olursunuz sana bağlanır diyen de var. Annesinden başka birini görmeyen biri. Çocuğumun hayatını da mahvedemem
Evet gitmekle çok iyi yapmışsın arkadaşım l. Lütfen dönme geri. Pişman olmasını bekleEvet evdeyim. Hiç arayan bile olmadı. Beni tanımıyorsunuz ama bugün yaşadıklarımı öğrenen üniversite arkadaşım ağladı Cidden kimseye kötülüğüm dokunmadı. Bugün çok ağladım ama eşim sürekli selfie yapıp paylaşmış Üzülüyorum bu kadar mı değersizdim
Benimde özellikle bacak tüylerim çabuk uzuyor ağda yaptırdığım halde 2 haftaya çıkıyor. Belki her gün denize girdiğim içindır bilmiuorum. Ama bunun cinsiyetle alakası var mı ki:)Seninki kıllı bamya olucak o zaman benim oğlum gibi
Bende kaşık ağrısı olmuyot artık. 3. Hamileliğim olduğu ixin olabilir ama11.hafta da kasık ağrısı batma normal mi peki Üzgün olduğum için mi oluyor bilmiyorum
Ne ayıp ya kayinvalidene gıcık olmaya başladım. Kusura bakma arkadaşım ama lütfen pişman olsunlarAslında karısına sahip olmayan bir eş annesinin gölgesinde yaşayan bir koca kısacık evlilik döneminde özetlenmiştir diye düşünüyorum. Ve eşim ayrı eve durumum olsa dahi çıkmam böyle düşüncen varsa babanın evinden gelme dedi. İstemediğim bir ev oldu orası annesi de benim deli olduğumu tedavi olmam gerektiğini söylemiş. Bugün de çocuk ne olacak demiş babama. O da napayım canlı canlı canından mı edelim çocuğu demiş. Gözleri hiçbir şey görmüyor işte
Kıyamam çok geçmiş olsun. Bal zencefil ıhlamur karıştırıp iç mutlaka. İyi gelecektirOff kizlar uyandim uyuyamadim. Bogazim aciyo biraz. Yutkundukca midemi bulandiriyo. Bazende karnin agriyo. Baska hic hissim yok bu haftalrda bisey kalmiyo sanirim. Ama bu bogaz şisi nerden cikti simdi napsam ki
Masallah 27 kilo owwww bn 15 alirm en fazla herlde diodum o bile cok gibiydi gozumde ama demek daha cokta alinabiliyormus bn uc bes kiloyu zor veriyordum bunlari dusunemiyorum ama artik vericez bir sekilde bebegim iyi olsunda kilo verilir
İlkinde korktum da 2. Gebelikte yaptırdım ben ama tanıdık temizliğinden şüphe etmediğim yakınım kuaförüm. Büyük kolaylık oluyo bunda da gidicem yineHamilelikte genital bölgeye ağda yapılmaz mı acaba bilen var mı? Öyle bir şey duydum da ben
Yok cnm cinsiyetle alakası ama çok çıkıyorsa erkek diyorlardı. Benim oğlumda hiç çıkmamıştı yani alakası yokarkadaşım çok üzgünüm senin adına. Ama doğanın sağlıksız bebekleri eleme şeklimiz bu. Böyle düşün olur mu? Büyüse belki de down sendromu falan olacaktı doktorum urazda kanamam olduğunda böyle söylemişti bana. Sagliksizsa düşsün demişti. Evet çok zor biliyorum ama yeniden hamile kalacağına eminim. Bize haber ver olur mu
Aynı senin hayatuni yasayan bir arkadaşım vardı uraza hamileyken. Çocuğun ismini bile adam kendisi koydu ve asla izin veemedi koymasına. Kız bir de öğretmen. Zihinsel engelliler öğretmeni o kadar mutsuz bir evliliği var ko hiç bir şey değişmedi. Onun bir şanssızlığı da ailesi. Kızın 2. evliliği olduğu için asla bir daha donemezsin demişti babası. Değerini bil bence. Değişmeyen değişmiyor. Değişmeyecek mi bu tabi ki değişebilir herkesi aynı kefeye koymamak lazım ama sen kocan olmadan neler yapabilirsin çocuğuna nasıl bakabilirsin babanla ne kadar kalabilirsin bunları düşün bence. Kayinvalidenle geçinmen çok zor olacak gibi.
Evet gitmekle çok iyi yapmışsın arkadaşım l. Lütfen dönme geri. Pişman olmasını bekle
Benimde özellikle bacak tüylerim çabuk uzuyor ağda yaptırdığım halde 2 haftaya çıkıyor. Belki her gün denize girdiğim içindır bilmiuorum. Ama bunun cinsiyetle alakası var mı ki:)
Bende kaşık ağrısı olmuyot artık. 3. Hamileliğim olduğu ixin olabilir ama
Ne ayıp ya kayinvalidene gıcık olmaya başladım. Kusura bakma arkadaşım ama lütfen pişman olsunlar
Kıyamam çok geçmiş olsun. Bal zencefil ıhlamur karıştırıp iç mutlaka. İyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?