2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Merhaba arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. Okudukça duygulandım. 5 gün oldu sonlanali artık hamilelik belirtilerim kayboldu,çok iyiyim çok sukur. Allah sağlık sıhhat versin herşey olur inşallah. Inşallah bebislerinizin gelişimlerini takip ettikçe hayatınızdaki olumsuzlukların önemini yitirdiğini görürsünüz. Özellikle evliliğinde problem yasayan arkadaşımız dualarımızdasın. @Pearlaqua ydi sanirim. Bebeğine odaklanabilirsen daha kolay geçer gunlerin. Çocuk büyüdükçe sorunlarda buyur demişler ya sana sebebini anlayamadım. Ama çocuğuna iyi bakman için şimdiki zamanı iyi plânlaman lazim. Doğmadan önce ki zamanını degerlendirebilmen çok iyi olur. Mesela çalışma olasılığın var mi

ben her gün giriyorum ama denizin tuzu midemi bulandırmaya başladı. çocuklar da ben girmeden girmiyor denize. o yuzden de biraz da mecburiyetten giiryorum. doktorun denizle ilgili bir şey dedi mi? benim ki serbest tutuyor. havuza girme diyor.

sert kayaya çarpmışsın canım geçmiş olsun tahlil isteği yaptı mi bari
yaptımı bilmiyorumki suratsız soramadım bile hangilerini yapıosun diye şimdi bu tahlilleri alıcam kalanlarıda götürüp özelde yaptırıcam mecburen ugraşamam devlet hastahanelerindeki kibirli egoist suratsız doktorlarla

Bana da havuz yasak denize gir dedi abartmadan. Ama kahverengi leke olunca ben korktum. Yarın doktor kontrolüm var gene sorucam inşallah kanama alanım geçmiştir daha rahat olurum.

Hakkında hayırlısı olsun canm Allahim en sağlıklısindan en hayirlisindan bir gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah.

ahh canım benim..babanın evine dönmekle öyle iyi yapmışsın ki..o insanlarla ne ömür geçerdi ne de çocuk büyütülürdü..lütfen duygularına yenilip kocan olacak kişi yalvarmadan gitme..burnu sürtsün..gelmez diye düşünüyosan da aç boşanma davasını gitsin..ne onun ne kendinin gözünün yaşına bakma..herkesi annesi 1 kere doğuruyo..neden ömrünü öyle insanlar için heba edesin?lütfen kendine güven ve dik dur..
çocuğunla ilgili söylediğin şeye yorum yapmıcam çünkü çok sağlıklı şeyler düşünemeyebilirsin şuan yaşadıklarından dolayı..umarım bu hareketinle birlikte güzel günler başlamıştır senin için..

günaydın kızlar...herkese iyi haftalar diliyorum...
benim haftasonlarım full geçiyor girmeye pek vaktim olmuyor..bir de sanırım telefondan girmeyi sevmiyorum..

cumartesi doktora gittik..çok şükür bir sıkıntı yok..26 temmuza 2 li tarama için randevu aldık..cinsiyetini de söylerim dedi..
en son 26 haziranda gitmişiz doktora..o zamanki ultrason resmine baktım eve gelince kıyaslamak için tipi iyice bebeğe benzemeye başlamış..
ama azcık yaramaz olcak sanırım çok hareketliydi
allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

hayırlısıyla aynen canım... ben geçen perşembe gitmiştim ama bizim bebek hareket etmiyordu şimdi kafama takıldı birkaç kişi hareket ettiğini söyleyince doktor hersey normal dedi kalp atışınıda duyduk ama kafama takıldı yaaa bu hafta yine mi gitsem.gün gün farkediyormu ...secde pozisyonundaydı minnak ya ...

bence endişelenme..biz hareket ettiği ana denk geldik diye düşündüm ben..bide gitmeden önce meyve yemiştim..şekerli ya sonuçta ondan da hareket etmiş olabilir..yok sırt üstü yatmış keyif çatıyodu

Offf ben de artik o kisimlara gelmek istiyorum. Su bulantilar kusmalar azalsa, rahat rahat bulanmadan bisiler yiyebilsem. Rahatca uyuyabilsem. Su yataga yapisik gecirmesem gunlerimi hayirlisiyla.

bence endişelenme..biz hareket ettiği ana denk geldik diye düşündüm ben..bide gitmeden önce meyve yemiştim..şekerli ya sonuçta ondan da hareket etmiş olabilir..yok sırt üstü yatmış keyif çatıyodu
bana tatlı yasak kilo kontrolündeyim .. ama bi dahaki sefr bi lokma atayım ağzıma bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…