2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya ben ne hareket gördüm ne posizyon hiçbişey görmedim neden böyle fotoğraf atabilir misin rica etsem benim fotoğrafta hiçbişey belli değil neden ya hiç görmedim

Ya ben ne hareket gördüm ne posizyon hiçbişey görmedim neden böyle fotoğraf atabilir misin rica etsem benim fotoğrafta hiçbişey belli değil neden ya hiç görmedim

sen ne zaman gittin? seninle tarihimiz ayni,ben de 2 saate gidecem ilk randevuma. belki haftayla ilgilidir yani telas yapma cnm

Cnm ya aynen benimki de hareket etmedi kafama çok takıldı. Hatta dr cihazı bayağı gezdirdi. Normal yatıyordu. Hatta kalp atışı rakamı sordum. Bak hızlı atıyor fln dediyse de içim rahat etmedi. 3 gündür bulantım da azaldı. 26sında detaylı var. Nasıl dayancam bilmiyorum.

BENİMDE AY SONU AYNEN YA BENİMDE CANIMI SIKTI DURUM....KONTROLE GİTSEM Mİ ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE..BENİM FAZLA BİR BELİRTİM OLMADI CANIM ZATEN O NEDENLE BİR ÖLÇÜYE ALAMIYORUM ..

canım biraz daha büyüsün..3 hafta önce gittiğimde bişeye benzemiyodu valla ne yalan söyleyim hea bu mu bebek şimdi fln olmuştum..can sıkacak hiçbir şey yok emin olabilirsin..önemli olan kalp atışı..şöyle düşünebilirsin bebek sürekli hareket etse hissetmeye başladığımız zaman olduğumuz yerde duramayız sürekli içerden bi tekme bi yumruk bir sonraki kontrolün ne zaman?

senle günlerimiz aynı..ben de kendime gelmeye başladım..bulantım hiç olmamıştı ama uyku ve ağırlık hissi fazlaydı..4-5 gündür 7-8inci haftaya göre baya iyiyim..sanırım keyifli dönem yaklaşıo..vücut alıştı artık diye düşünüyorum..kalp atışını duyduysan tamamdır..hiç merak etme..

BENİMDE AY SONU AYNEN YA BENİMDE CANIMI SIKTI DURUM....KONTROLE GİTSEM Mİ ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE..BENİM FAZLA BİR BELİRTİM OLMADI CANIM ZATEN O NEDENLE BİR ÖLÇÜYE ALAMIYORUM ..
Peki gittiğinde açmıydın. ben o heyecanla farketmedim ama drdan çıktığımda bayağı aç hissettim. Bileydim bi çikolata atardım ağzıma ya.

Onu da dinletmiyo cnm ya doppler zararlı şimdi fln dedi. Neyse koca dr beni kandırcak değil ya iice paranoya oldum. Ama dediğin gibi belirtiler azalıyor heralde. Senin kontrol de 26 sıymış. Herşeyimiz aynı maş.

sen ne zaman gittin? seninle tarihimiz ayni,ben de 2 saate gidecem ilk randevuma. belki haftayla ilgilidir yani telas yapma cnm
Ben en son geçtiğimiz çarşamba günü gittim kahverengi akıntı kırmızıya dönünce sadece kalp atışını gösterdi doktor herşey yolunda dedi 2 hafta sonra çarşamba gel dedi hiçbişey görmedim sen doktordan çıkınca bana haber verir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…