- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #7.881
kilom varnie o kadar katı bir diyet yapıyosun?şekerin mi var?
aman iyi bari..çıkmaz inşallah..kilom varşeker çıkmasın diye dikkat edilmesi gerekiyor...şu anda bi sıkıntı yok canım ...
yemezsem çıkmayacak gibi deaman iyi bari..çıkmaz inşallah..
Ya ben ne hareket gördüm ne posizyon hiçbişey görmedimhayırlısıyla aynen canım... ben geçen perşembe gitmiştim ama bizim bebek hareket etmiyordu şimdi kafama takıldı birkaç kişi hareket ettiğini söyleyince doktor hersey normal dedi kalp atışınıda duyduk ama kafama takıldı yaaabu hafta yine mi gitsem.gün gün farkediyormu ...secde pozisyonundaydı minnak ya ...
DİĞER arkadaşlar atabilir mi bilmiyorum ama benim yanımda değil canım evde...Ya ben ne hareket gördüm ne posizyon hiçbişey görmedimneden böyle fotoğraf atabilir misin rica etsem benim fotoğrafta hiçbişey belli değil neden ya hiç görmedim
Ya ben ne hareket gördüm ne posizyon hiçbişey görmedimneden böyle fotoğraf atabilir misin rica etsem benim fotoğrafta hiçbişey belli değil neden ya hiç görmedim
Cnm ya aynen benimki de hareket etmedi kafama çok takıldı. Hatta dr cihazı bayağı gezdirdi. Normal yatıyordu. Hatta kalp atışı rakamı sordum. Bak hızlı atıyor fln dediyse de içim rahat etmedi. 3 gündür bulantım da azaldı. 26sında detaylı var. Nasıl dayancam bilmiyorum.hayırlısıyla aynen canım... ben geçen perşembe gitmiştim ama bizim bebek hareket etmiyordu şimdi kafama takıldı birkaç kişi hareket ettiğini söyleyince doktor hersey normal dedi kalp atışınıda duyduk ama kafama takıldı yaaabu hafta yine mi gitsem.gün gün farkediyormu ...secde pozisyonundaydı minnak ya ...
BENİMDE AY SONU AYNEN YA BENİMDE CANIMI SIKTI DURUM....KONTROLE GİTSEM Mİ ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE..BENİM FAZLA BİR BELİRTİM OLMADI CANIM ZATEN O NEDENLE BİR ÖLÇÜYE ALAMIYORUM ..Cnm ya aynen benimki de hareket etmedi kafama çok takıldı. Hatta dr cihazı bayağı gezdirdi. Normal yatıyordu. Hatta kalp atışı rakamı sordum. Bak hızlı atıyor fln dediyse de içim rahat etmedi. 3 gündür bulantım da azaldı. 26sında detaylı var. Nasıl dayancam bilmiyorum.
baş dönmen geçer canım 1-2 haftaya..12nci haftrayı bi bitirseydik hayırlısıyla..Bizde bugün dayanamayıp gittik hastaneye bebek çok iyi maşallah ama ben iyi değildim baş dönmesi bulantı boyun ağrısı sağolsun bi serum verdi doktor çok şükür kendime geldim biraz
canım biraz daha büyüsün..3 hafta önce gittiğimde bişeye benzemiyodu valla ne yalan söyleyimYa ben ne hareket gördüm ne posizyon hiçbişey görmedimneden böyle fotoğraf atabilir misin rica etsem benim fotoğrafta hiçbişey belli değil neden ya hiç görmedim
senle günlerimiz aynı..ben de kendime gelmeye başladım..bulantım hiç olmamıştı ama uyku ve ağırlık hissi fazlaydı..4-5 gündür 7-8inci haftaya göre baya iyiyim..sanırım keyifli dönem yaklaşıo..vücut alıştı artık diye düşünüyorum..kalp atışını duyduysan tamamdır..hiç merak etme..Cnm ya aynen benimki de hareket etmedi kafama çok takıldı. Hatta dr cihazı bayağı gezdirdi. Normal yatıyordu. Hatta kalp atışı rakamı sordum. Bak hızlı atıyor fln dediyse de içim rahat etmedi. 3 gündür bulantım da azaldı. 26sında detaylı var. Nasıl dayancam bilmiyorum.
Peki gittiğinde açmıydın. ben o heyecanla farketmedim ama drdan çıktığımda bayağı aç hissettim. Bileydim bi çikolata atardım ağzıma ya.BENİMDE AY SONU AYNEN YA BENİMDE CANIMI SIKTI DURUM....KONTROLE GİTSEM Mİ ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE..BENİM FAZLA BİR BELİRTİM OLMADI CANIM ZATEN O NEDENLE BİR ÖLÇÜYE ALAMIYORUM ..
hamilelik sekerimi cikti canim :)meyve de yasak yani meyve şekeride....sabah o nedenle açma yedim suçlu hissettim..
YOK CANIM...ŞU AN İYİ ÇIKMASIN DİYE TEDBİR AMAÇLIhamilelik sekerimi cikti canim :)
Onu da dinletmiyo cnm ya doppler zararlı şimdi fln dedi. Neyse koca dr beni kandırcak değil yasenle günlerimiz aynı..ben de kendime gelmeye başladım..bulantım hiç olmamıştı ama uyku ve ağırlık hissi fazlaydı..4-5 gündür 7-8inci haftaya göre baya iyiyim..sanırım keyifli dönem yaklaşıo..vücut alıştı artık diye düşünüyorum..kalp atışını duyduysan tamamdır..hiç merak etme..
Cokk iyi yapiyorsun tedbir almakla insallah birsey olmaz sen kendini dert etme bu arada birkeresinden acma birsey olmaz bu hafta daha dıkat edersın canımYOK CANIM...ŞU AN İYİ ÇIKMASIN DİYE TEDBİR AMAÇLI
VALLA ETMEYE ÇALIŞIYORUM. TATLIM ARADA TABİ Kİ UFAK TEFEK KAÇAMAK OLUYORCokk iyi yapiyorsun tedbir almakla insallah birsey olmaz sen kendini dert etme bu arada birkeresinden acma birsey olmaz bu hafta daha dıkat edersın canım
Tamam canımDİĞER arkadaşlar atabilir mi bilmiyorum ama benim yanımda değil canım evde...
Ben en son geçtiğimiz çarşamba günü gittim kahverengi akıntı kırmızıya dönünce sadece kalp atışını gösterdi doktor herşey yolunda dedi 2 hafta sonra çarşamba gel dedi hiçbişey görmedimsen ne zaman gittin? seninle tarihimiz ayni,ben de 2 saate gidecem ilk randevuma. belki haftayla ilgilidir yani telas yapma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?