2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ayh ne güzel canım..allah daha iyi etsin..çok çok iyi olunmasa da olur..ama benimki gibi olunmasa daha iyi olabilirdi..işte herkes kendi değerini kendi belirliyor yapacak bir şey yok..
Biraz mesafe herzamn için iyidir sana nasıl davranıliyorsa sende öyle yapacaksın ki anlayacakar bizde herzamn bal lokma değiliz ama o kadar da kötü degiliz inşallah da olmayız

Kızlar doktordan çıktım kalp atışı 173 dedi bebekle ilgili bir sıkıntı yok baya da büyümüş lakin plesanta aşağıda dedi o sıkıntı olabilir dedi omega 3 yazdı progestana devam kanama alanım plesentada imis. Folbiol yerine omega 3 de olan bir vitamin yazdı. Doktor beklediğimden de çok iyiydi. Benim zaten ilkinde de plesanta sorunum vardi şimdi de olursa yapışırsa doğumda rahmin alınabilir dedi dua et yukarı çıksın dedi. Allah'ın dediği olur artık bol bol dua okucaz ilaçları icicez bekliycez. D vitamini içinde sabah 10 ve 12 arası 15 dakka güneşte dur dedi

aminn amin inşallah bana demedı alttan kullan dıye. bende sormadım vardır bı bıldıgı dıye. yan etkileri fenaymış :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

tekrardan selamlar :))) sağlık ocagından hemşire aradı d vitamini ve multivitamin verdi dedım doktora gıdıyorum zatem o bişi demedı dedım. sağlık ocagı verıyo ben sana vereyım sen doktora sorarsın dedı. sağlık ocakları kafa karıstıracak mı bole yada gerek var mı anlamadım.

HAYIRLI OLSUN ..BEBEĞİN NE KADARLIK Kİ ŞU ANDA?

Ala ala ilginc beni aradi ama kalp atisi duydun mu sizteme gircem dedi okdr. Bide almak zorndadq degulsin doktora sorarsin al derse gidersin cnm

Ebe dediğin sağlık ocağında takibi yapan ebe mi canım yoksa hastanede de ayrıyetten ebe de kontrol ediyo mu

Canım benim çok sevindim darısı benim başıma inşallah
amin inşallah canım

ben ilk kontrole gittigimde miyomun var dedi doktor ama bebegi etkileyecek bir yerde degil dedi. Kontrol edecegiz her geldiginde dedi. Dun yine gosterdi miyomun var diye. Yaklaşık 3.5 cm x 3.5 cm

sglık ocakları veriyorlar. Bana da d vitamini verdi. Vitamin yok elimizde dedi. Doktorun verir belki dedi. Dün de doktor söyledi d vitaminine ve kan ilacına başlayalım diye. Bende dedim d vitamini sağlık ocağı verdi. Tamam o zaman dedi.kan ilacını yazdı

Geçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursun inşallah

Herkese merhaba kanaması olanlar nasıl oldular geçtimi acaba benim yine kanamam geldi motelim bozuldu ne güzel geçmişti
Rengi ne canm doktor kahverengi ise korkma ded
HAYIRLI OLSUN ..BEBEĞİN NE KADARLIK Kİ ŞU ANDA?
9 haftalik cnm ikili test için 3 hafta sonraya randevu verdi birde dedi stres olmucaksin bana dedi bunu tam adamına soyledi

aminn amin inşallah bana demedı alttan kullan dıye. bende sormadım vardır bı bıldıgı dıye. yan etkileri fenaymış :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aynen canım yan etkileri fena bana ağız yoluyla fayda etmedi doktor fitil olarak devam edelim daha etkili olur dedi inşallah bende Pazartesi günü güzel haberlerle gelirim :)

ben bildirimde bulunmadım..düşünmüyorum da açıkçası..e-nabızdan baktım geçen gün görülüyo zaten hamile olduğum fln..

can beni de gecen hafta aradi gebeymissiniz sistemde oyle gozukuyo gelebilir misiniz diye gittim standart kilo takibi iste daha once dogum yaptnmi korunuyomuydn falan filan soruyo eger yapilmamaissa kan tahlili falan yapiyo belli araliklarla kontrole gidiyosun tetanos asissi falan.Ben her gebelikte 2 kez oldum sanirsam son 1 doz kalmis 20. haftada yapilacakmis o da.Dogumla beraber asi takibi falanda basliyo ya iyi oluyo bi bakima bence takip etmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…