- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.081
Biraz mesafe herzamn için iyidir sana nasıl davranıliyorsa sende öyle yapacaksın ki anlayacakar bizde herzamn bal lokma değiliz ama o kadar da kötü degiliz inşallah da olmayızayh ne güzel canım..allah daha iyi etsin..çok çok iyi olunmasa da olur..ama benimki gibi olunmasa daha iyi olabilirdi..işte herkes kendi değerini kendi belirliyor yapacak bir şey yok..
aminn amin inşallah bana demedı alttan kullan dıye. bende sormadım vardır bı bıldıgı dıye. yan etkileri fenaymış :) güzel haberlerini bekliyoruz :)Ay çok sevindim canım ya darısı başıma inşallah bende pazartesi günü gidicem önceki gitmemde azalmamış üstüne birde büyümüştü şimdi inşallah azalıyordur progestan ağızdan alınca mahvediyor insanı ben fitil olarak başladım çok şükür hiç bir yan etkisini hissetmiyorum yan etkisini de geçtim artık tek dileğim fayda etmiştir kanamam azalmıştır inşallah
HAYIRLI OLSUN ..BEBEĞİN NE KADARLIK Kİ ŞU ANDA?Kızlar doktordan çıktım kalp atışı 173 dedi bebekle ilgili bir sıkıntı yok baya da büyümüş lakin plesanta aşağıda dedi o sıkıntı olabilir dedi omega 3 yazdı progestana devam kanama alanım plesentada imis. Folbiol yerine omega 3 de olan bir vitamin yazdı. Doktor beklediğimden de çok iyiydi. Benim zaten ilkinde de plesanta sorunum vardi şimdi de olursa yapışırsa doğumda rahmin alınabilir dedi dua et yukarı çıksın dedi. Allah'ın dediği olur artık bol bol dua okucaz ilaçları icicez bekliycez. D vitamini içinde sabah 10 ve 12 arası 15 dakka güneşte dur dedi
Ala ala ilginc beni aradi ama kalp atisi duydun mu sizteme gircem dedi okdr. Bide almak zorndadq degulsin doktora sorarsin al derse gidersin cnmtekrardan selamlar :))) sağlık ocagından hemşire aradı d vitamini ve multivitamin verdi dedım doktora gıdıyorum zatem o bişi demedı dedım. sağlık ocagı verıyo ben sana vereyım sen doktora sorarsın dedı. sağlık ocakları kafa karıstıracak mı bole yada gerek var mı anlamadım.
Ebe dediğin sağlık ocağında takibi yapan ebe mi canım yoksa hastanede de ayrıyetten ebe de kontrol ediyo mubana da dun ebe kist var dedi.daha once yoktu,oyle adet ya da sanci sikayetlerim de yoktu,kesin hamilelik yuzunden oldu. normal dedi,her gittigimzde bakacaklar.dun arastirdm okuduklarimin hepsi kendiliginden gecmis bikac ay icinde. acaba 2.kez hamile olan arkdslardan bunu yasayan oldu mu?
amin inşallah canımCanım benim çok sevindim darısı benim başıma inşallah
ben ilk kontrole gittigimde miyomun var dedi doktor ama bebegi etkileyecek bir yerde degil dedi. Kontrol edecegiz her geldiginde dedi. Dun yine gosterdi miyomun var diye. Yaklaşık 3.5 cm x 3.5 cmbana da dun ebe kist var dedi.daha once yoktu,oyle adet ya da sanci sikayetlerim de yoktu,kesin hamilelik yuzunden oldu. normal dedi,her gittigimzde bakacaklar.dun arastirdm okuduklarimin hepsi kendiliginden gecmis bikac ay icinde. acaba 2.kez hamile olan arkdslardan bunu yasayan oldu mu?
sglık ocakları veriyorlar. Bana da d vitamini verdi. Vitamin yok elimizde dedi. Doktorun verir belki dedi. Dün de doktor söyledi d vitaminine ve kan ilacına başlayalım diye. Bende dedim d vitamini sağlık ocağı verdi. Tamam o zaman dedi.kan ilacını yazdıtekrardan selamlar :))) sağlık ocagından hemşire aradı d vitamini ve multivitamin verdi dedım doktora gıdıyorum zatem o bişi demedı dedım. sağlık ocagı verıyo ben sana vereyım sen doktora sorarsın dedı. sağlık ocakları kafa karıstıracak mı bole yada gerek var mı anlamadım.
Geçmiş olsun canım benimde kanamam gelmiyor ama içimde duruyor öyle inşallah kısa zamanda atlatırız canımHerkese merhaba kanaması olanlar nasıl oldular geçtimi acaba benim yine kanamam geldi motelim bozuldu ne güzel geçmişti
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursun inşallahKızlar doktordan çıktım kalp atışı 173 dedi bebekle ilgili bir sıkıntı yok baya da büyümüş lakin plesanta aşağıda dedi o sıkıntı olabilir dedi omega 3 yazdı progestana devam kanama alanım plesentada imis. Folbiol yerine omega 3 de olan bir vitamin yazdı. Doktor beklediğimden de çok iyiydi. Benim zaten ilkinde de plesanta sorunum vardi şimdi de olursa yapışırsa doğumda rahmin alınabilir dedi dua et yukarı çıksın dedi. Allah'ın dediği olur artık bol bol dua okucaz ilaçları icicez bekliycez. D vitamini içinde sabah 10 ve 12 arası 15 dakka güneşte dur dedi
Rengi ne canm doktor kahverengi ise korkma dedHerkese merhaba kanaması olanlar nasıl oldular geçtimi acaba benim yine kanamam geldi motelim bozuldu ne güzel geçmişti
9 haftalik cnm ikili test için 3 hafta sonraya randevu verdi birde dedi stres olmucaksin bana dedi bunu tam adamına soylediHAYIRLI OLSUN ..BEBEĞİN NE KADARLIK Kİ ŞU ANDA?
Aynen canım yan etkileri fena bana ağız yoluyla fayda etmedi doktor fitil olarak devam edelim daha etkili olur dedi inşallah bende Pazartesi günü güzel haberlerle gelirim :)aminn amin inşallah bana demedı alttan kullan dıye. bende sormadım vardır bı bıldıgı dıye. yan etkileri fenaymış :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
AYNEN YA STRESS OLMADAN OLUYOR SANKİRengi ne canm doktor kahverengi ise korkma ded
9 haftalik cnm ikili test için 3 hafta sonraya randevu verdi birde dedi stres olmucaksin bana dedi bunu tam adamına soyledi
Sağol canm benim. Inşallah hepimiz icn en sağlıklısı en hayırlısı olurGeçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursun inşallah
ben bildirimde bulunmadım..düşünmüyorum da açıkçası..e-nabızdan baktım geçen gün görülüyo zaten hamile olduğum fln..tekrardan selamlar :))) sağlık ocagından hemşire aradı d vitamini ve multivitamin verdi dedım doktora gıdıyorum zatem o bişi demedı dedım. sağlık ocagı verıyo ben sana vereyım sen doktora sorarsın dedı. sağlık ocakları kafa karıstıracak mı bole yada gerek var mı anlamadım.
Kahve rengi ama kırmızılıkta vardıRengi ne canm doktor kahverengi ise korkma ded
9 haftalik cnm ikili test için 3 hafta sonraya randevu verdi birde dedi stres olmucaksin bana dedi bunu tam adamına soyledi
can beni de gecen hafta aradi gebeymissiniz sistemde oyle gozukuyo gelebilir misiniz diye gittim standart kilo takibi iste daha once dogum yaptnmi korunuyomuydn falan filan soruyo eger yapilmamaissa kan tahlili falan yapiyo belli araliklarla kontrole gidiyosun tetanos asissi falan.Ben her gebelikte 2 kez oldum sanirsam son 1 doz kalmis 20. haftada yapilacakmis o da.Dogumla beraber asi takibi falanda basliyo ya iyi oluyo bi bakima bence takip etmeleritekrardan selamlar :))) sağlık ocagından hemşire aradı d vitamini ve multivitamin verdi dedım doktora gıdıyorum zatem o bişi demedı dedım. sağlık ocagı verıyo ben sana vereyım sen doktora sorarsın dedı. sağlık ocakları kafa karıstıracak mı bole yada gerek var mı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?