2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İkinci bebeği olacaklar sağlık ocağında bi asi yapıldı mi size ben ilkin de yaptırdım ama bunda sadece kan tahlillerini yaptirmistim aşıyı da hic sormak aklıma gelmedi hava da çok sıcak gitmedim

Saglık ocakları hamilelerden para kazanıyor sanırım benıde 40 kere aradılar
sağlık bakanlığı çok titiz hamile takibi konusunda. benide hemşire sürekli arayıp kontrole cagırıyor. her hamılelıkte 3 kez en az tum kan testlerıne bakılıyor. kilo takibi tetanoz aşısı yapılıyor.

İkinci bebeği olacaklar sağlık ocağında bi asi yapıldı mi size ben ilkin de yaptırdım ama bunda sadece kan tahlillerini yaptirmistim aşıyı da hic sormak aklıma gelmedi hava da çok sıcak gitmedim
benimde ikinci canım ama ilkinde sadece 2 doz vurulmuştum. bundada kalan dozları vuracaklar. senin gitmene gerek yok 18. haftadan sonra sanırım aşılar. hemşire arar seni zaten komutan gibiler. peşini bırakmıyolar gelene kadar arıyo daha vakti var.

Merhaba güzel anne adayları
Bugün iki doktora da muayene oldum ikisinde de sonuç aynı sata göre 9+2 ama bebeği 6+1 ve 6+2 ölçtüler bebeği gördük ama Kalp atışı yok ikisi de süreci uzatmanın bana zararı olacağını söyledi
Perşembe günü operasyona karar verdik
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Şubat bebişleri artık sağlıkla büyüsün gelsin

tetanos asisini mi diyosun canim bana 20. haftada dedi tel edip sor istersen, bizimkinde zamani gelipde gitmezsen arayip hatirlatiyolar

Canim gecmis olsun Insallah diledigin zaman Rabbim sana saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin

Geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip eder inşallah

Beni hic aramadilar ki asi kartı vermişti ben hep ona göre gitmistim bunda da bi şey diyen olmadi yada hatırlamıyorum

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alırız Rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin

çok çokkk geçmiş olsun cnm Rabbim hayırlıyla evlat evlatlar nasip etsin.

hosgeldin canim hayirli olsun ne guzel ikiz gebelik :)saglikla al kucagina

Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah saglicakla kucağına alırsın meleklerini Allah im korusun yawrularini :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…