- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.121
Tesekur ederim canım sabah giderim büyük ihtimal sorarım hem28. Haftada tetanoz aşısı yapacagız dedi bana
İnşallah canım çok teşekkür ederimmm benle devam ederse yavrularımmm:))hosgeldin canim hayirli olsun ne guzel ikiz gebelik :)saglikla al kucagina
Amin Allah razı olsun hepimizinkini Rabbim korusun.Hoşgeldin hayırlı olsun inşallah saglicakla kucağına alırsın meleklerini Allah im korusun yawrularini :-*
geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olurMerhaba güzel anne adayları
Bugün iki doktora da muayene oldum ikisinde de sonuç aynı sata göre 9+2 ama bebeği 6+1 ve 6+2 ölçtüler bebeği gördük ama Kalp atışı yok ikisi de süreci uzatmanın bana zararı olacağını söyledi
Perşembe günü operasyona karar verdik
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Şubat bebişleri artık sağlıkla büyüsün gelsin
Kızlaaar..
Merhaba..
Bu kadar geç aranıza katılabilir miyimmm?
Bugün doktordan geldim..
2 tane kese gördük. İkisinin de kalp atışı var..
Böyle devam ederse kesin şubatta doğum yapıcammm..
Sizler baya ilerdesiniz tabi.
Hepinize çok güzel bir gebelik ve doğum diliyorum:)
Yani doktor söyleyince bi donup kaldım içimi korku telaş mutluluk hepsi aynı anda sardı.Hayırlı olsun cnm maşallah ikiz bebek çok güzel
allah yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım..Merhaba güzel anne adayları
Bugün iki doktora da muayene oldum ikisinde de sonuç aynı sata göre 9+2 ama bebeği 6+1 ve 6+2 ölçtüler bebeği gördük ama Kalp atışı yok ikisi de süreci uzatmanın bana zararı olacağını söyledi
hoşgeldin..hayırlı olsun..ikizimiz yoktu iyi olduKızlaaar..
Merhaba..
Bugün doktordan geldim..
onlar beni bulmadıkça benim onları bulasım yok:) hmeşire komsumuz aslına bakarsanız bende cok taraftar değilim:)
Hoşb. teşekkür ederim..hoşgeldin..hayırlı olsun..ikizimiz yoktu iyi oldu
Üzüldüm cnm allah en kısa zamanda sağlıklı Nur topu gibi bir evlat versin inşallahMerhaba güzel anne adayları
Ay ne güzel bir haber bu ikiz bebisler geliyor demek ki sağlıkla buyusunler inşallah :)Kızlaaar..
Merhaba..
Bugün doktordan geldim..
Biz de ailecek şoktayız hala tuhaf duygular içindeyim. Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün :)Ay ne güzel bir haber bu ikiz bebisler geliyor demek ki sağlıkla buyusunler inşallah :)
Hoş geldin cnm bebeklerini sağlıkla al inşallah kucağınaKızlaaar..
Merhaba..
Bugün doktordan geldim..
Amin canım bence çok güzel bir duygu olmalı tadını çıkar canım :)Biz de ailecek şoktayız hala tuhaf duygular içindeyim. Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün :)
Hoşb.Hoş geldin cnm bebeklerini sağlıkla al inşallah kucağına
Yani iki haftadır şiddetli mide bulantılarıyla serumlarla dolanan ben bugün kendimi iyi hissediyorum demek ki sebeplerini öğrenince bi güç geldi :))Amin canım bence çok güzel bir duygu olmalı tadını çıkar canım :)
tebrik ederim. oğlun kaç yaşında sen de benim gibi biraz nasıl bakacağım telaşına düşmüş gibisin :) bende ne yapacağımı bilemedim bi süreBiz de ailecek şoktayız hala tuhaf duygular içindeyim. Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün :)
hayirli olsun uy ne guzel allah saglıkla buyumeyı nasıp etsın ınsallahBiz de ailecek şoktayız hala tuhaf duygular içindeyim. Amin inşallah hepimizinki sağlıkla büyüsün :)
Teşekkür ederim..tebrik ederim. oğlun kaç yaşında sen de benim gibi biraz nasıl bakacağım telaşına düşmüş gibisin :) bende ne yapacağımı bilemedim bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?