2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Teşekkür ederim..
Oğlum 3,5 yaşında şu an. İlk aklıma gelen de onu ihmal edip üzebileceğim oldu.
Ondan korkuyorum evet.
Sağlıkları yerinde olsun artık bir tık fazla fedakarlık yapıcam.
benim kızımda 3,5 yaşında ve tüp bebekle gelmişti. uzun bi süre kardeş yapmayıp sadece ona odaklanmak istiyordum. benimde süpriz oldu. hayırlısı böyleymiş sağlık olsun herşey yolunu bulur. ilk öğrendiğimde kafam baya karışıktı yeni yeni kabullenmeye başladım

benim kızımda 3,5 yaşında ve tüp bebekle gelmişti. uzun bi süre kardeş yapmayıp sadece ona odaklanmak istiyordum. benimde süpriz oldu. hayırlısı böyleymiş sağlık olsun herşey yolunu bulur
Öyle tabi canım haklısın..
Artık bi kere gelmiş mucizeler..
Sağlıklı olsunlar da..

Reactions: nix
Bize de atar mınsnz o listeyi bizde faydalanırz belkı bilmediğimiz şeyler vaddr
Cnm dr un verdigi genelikte beslenme ve zararli yiyecekler listelerini ekliyorum umarim faydasi olur

Eklentiler

• 76CFFD7E-8F5E-4EB3-B258-FC9F8BD2F242.webp
    19 KB · Görüntüleme: 62
  • E875B715-14BE-42D5-A69E-625CF9A71DF4.webp
    17 KB · Görüntüleme: 58
Doktoruna sor canm istersen sormadan yürüme. Mide bulantısı için de ilaç vermedi önermedi folbiolu da kesti vitamin başladı. 12
Haftada mide bulantın geçicek panik yapma dedi
ayy dört gözle o 12. haftayı bekliyorum midem o kadar kötüki 2 haftada 2 kilo verdim yediğim herşeyi kusuyorum. açlıktan halsizlikten elim ayağım kalkmıyor.

Kızlar çok ağrım var az önce lavaboya gittim kanama mı desem lekelenme mi bilemedim koyu kahve mi koyu kırmızı mı Allah’ım anlamadım ne yapsam bilemedim

kızlar beli ağrıyan var mı... Öğleden sonra başladı , acayip halsizlik var yatmak istiyorum ama malesef iş yerindeyim
belim çok fena ağrıyor. eve gitmeyi dört gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…