2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ayy dört gözle o 12. haftayı bekliyorum midem o kadar kötüki 2 haftada 2 kilo verdim yediğim herşeyi kusuyorum. açlıktan halsizlikten elim ayağım kalkmıyor.
Kaç haftaliksin canım? Birde içtiğimiz ilaçlarda bulandiriyor artı birde mideyi boş bırakınca bulanıyor. 12.haftadan sonra inşallah güzel günler bizi bekliyor Allahım o günleri gösterir inşallah hepimize

Reactions: nix
8+2 deyim canım . ben hiçbi ilacı kullanmıyorum. midem o kdr kötü ki hiçbişey umrumda değil. vitamine zaten 3 aydan sonra başlarız dedi dr. folik asiti de içemiyorum. boş olunca da dolu olunca da bulanıyor. bişey yediğim anda miden onu dışarı atmak için uğraşıyor.

Zor bir durum canm ya Allah yardımcın olsun. Kiz mi ki.acaba? Ilk hamileliğin mi? Bulantı ıyi bir şey dedi doktor anne için olmasa da bebek için.

Bi kere serum dene canım.
Gerçekten çok iyi geliyor geçici de olsa midene rahat rahat bişiler giriyor..
O gününü kurtarıyor en azından..
Kendimden biliyorum berbat bi durum bn de çok kötüyüm 7 24 şiddetli mide bulantısı..

Zor bir durum canm ya Allah yardımcın olsun. Kiz mi ki.acaba? Ilk hamileliğin mi? Bulantı ıyi bir şey dedi doktor anne için olmasa da bebek için.
2. hamileliğim 1 kızım var.ilkinde de vardı bulantı ama bu kadar değildi. ilkinde ağız tadıyla yemeğimi yerdim akşam kusardım. şimdi hiç yiyemiyorum ve 3-4 kez kusuyorum.

Merhaba herkese. Beni de ekler misin rica etsem?
Yaş 30. Yurtdışı. Başlangıç kilosu: 57. Sat: 15 mayıs. Beklenen Doğum: 19 şubat. İlk bebek

Ne denir ki bilemiyorum aynı durumu iki yıl önce yaşamıştım... en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah canım... ilk hamileliklerde böyle oluyormuş ikinciler daha sağlıklı oluyormuş... tez hayırlı zamanda sende bebeğine kavuşursun inşallah...

Kızlar tekrar lavaboya gittim peceteyle sildim kahve rengi geldi doktorum korkma takip et devamlı kırmızı olursa gel hemen dedi şuan uzandım yatıyorum sancim azaldı biraz belki de içimde biriken kanı atmam gerekiyordu belki bebeğim rahatlar biraz çünkü doktora sormuştum nasıl kurtulacam bu kandan diye o da az az lekelenmeyle atabilirsin demişti belki öyle oluyordur

Ayyyy ne güzel ikizler doğal mı tüp bebek mi canım?

Ben
keske hiç görmezsek böyle insanları

Şulecim takipte ol belki kanama alanın böyle böyle yok olacak hayırlısıyla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…