- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.441
Canım benim ne yaptın inşallah iyidir bebiş içini ferah tut
K Karabiberim123 canım naptın sorun yoktur inş
Cnm Drya gidecektin ne oldu merak ettim seni umarım herşey yolundadır
Gittin mi cnm noldu son durumdan haber vermemissin insallah hersey yolundadir
Cokk sevindim mesajınıza Rabbim bebişlerimizi korusun emeklerimizi boşa cukarmasn saglıkla hayırla kavuşalım inşhhKızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
Çok şükür canım geçmiş olsun saglıkla kucagımıza alalım inşKızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
hadi geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna bol bol dinlen dikkat et kendineKızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
Canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun her zamanKızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
uy canim doktor bu bulantilar icin bisey vermedimi yada kraker gibi biseyler fayda etmiyormu ?( bende hic bulanti yok birtek tiksinme ve keşke olsa dıyorum bazen)Günaydın kıZlar ben yıne fenayım bu kuru bulantı beni mahvetti gece desen uyku yok uykuda bile bulanıyor sabahın köründe kalktım yine
dun herhalde senden etkilendım bugun ruyamda aşiriderecedw kanamam oldugunu gordum duşuk yaptım dıye korktumGünaydın herkese bizde son kez muayenemizi olduk doktor taburcu olabilirsin dedi aynen evde yatmaya devam
işte günün ikinci güzel haberiGünaydın herkese bizde son kez muayenemizi olduk doktor taburcu olabilirsin dedi aynen evde yatmaya devam
benim totomda cok büyüdü kendimde cok kilo aldım zaten göbegimde 4-5 hatta 5-6 aylık gibi çıktı cok enteresan bir hamileleik geçiriyorum bir kızım var şu ay hadi bu seferde erkek olur inş. diyen kişiler yuzunden piskolojim bozuldu kız galiba cok şişmişsin diyenlere gıcık olmaya başladımdinlemek bile istemiyorum elbetteki saglıkla sıhatle gelsin ama insana bilinç altı yaptırıyorlar sanki doktor kız derse die bi korku girio içme istemsiz buna da ayrıca sinir oluyorum
Aynen sana katiliyorum ve herkezin bunyesi farkli ve sonucta gittigin doktor sana beslenmenle alakali oneride bulunuyor diger insanlar da herseye burnunu iyice sokucaklar yoksa rahat yokayy şuu , çok şişmişsiinnn... dikkaattt ettt... çok kiloo almaa baakk hamileyim diyipp çok yemee... diyen tiplerin ağzına kürekle vurasım geliyoo bide öyle bir abartarak söyleyen insanlar varki.ayy biz bilmiyoruz zaten ne yiceğimizi ne yapıcağımızı.. ayrıca sananee dimi ama
Aynen sana katiliyorum ve herkezin bunyesi farkli ve sonucta gittigin doktor sana beslenmenle alakali oneride bulunuyor diger insanlar da herseye burnunu iyice sokucaklar yoksa rahat yok
Benim de kaynanam karisiyor ama bende tam tersi yemegi ona gore iki kisilik yemedigim icin ve ben turk toplumunda ve turk mutfaginda buyumedim cok fazla sevmiorum yurtdisinda istedigim sebzeyi yiyebilirdim burda (turkiyede oyle degil) her gun yesil fasulyede migde bulandiriyor zaten kadin ailesi geldiginde( kendi tarafindna misafir olunca) yemek hazirliyor yoksa kahvalti yapior her ogun ( ben yapiordum ama su siralar mutfak migdemi bulandiriyor degisik kokuyor) birde gecenlerde tepemi attirdi tahta kurusu gibi cocuk doguracaksin dedi sana e benim cocugum dedilmi ben neyi yemem gerektigini biliyorum dedimaynen öyle benım karnımın üst kısmında şişlik var ve yapıcak bişey yok yani gitmiyo ben takmıyorum gitmesinde hamileyim sonuçtaöyle tepki veren kişiye doktor her gittiğimde tartıyo bi sorun olsa zaten uyarır uyarmadı bişey demedi diyorum. olsun olsun sen yineden dikkat et diyo saolsun bi arkadaşım.. he hee diyim geçiyorum işde..
Benim de kaynanam karisiyor ama bende tam tersi yemegi ona gore iki kisilik yemedigim icin ve ben turk toplumunda ve turk mutfaginda buyumedim cok fazla sevmiorum yurtdisinda istedigim sebzeyi yiyebilirdim burda (turkiyede oyle degil) her gun yesil fasulyede migde bulandiriyor zaten kadin ailesi geldiginde( kendi tarafindna misafir olunca) yemek hazirliyor yoksa kahvalti yapior her ogun ( ben yapiordum ama su siralar mutfak migdemi bulandiriyor degisik kokuyor) birde gecenlerde tepemi attirdi tahta kurusu gibi cocuk doguracaksin dedi sana e benim cocugum dedilmi ben neyi yemem gerektigini biliyorum dedim
Hadi gözünaydın canm kanamasız günler diliyorum herkeseKızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
Gözün aydın canm rahim rahatladı artık fazla kanı attı bebekte rahatladi kanamam olmaz inşallah bundan sonra evde yatmaya devam eylüle kadar yatacaz sanirimGünaydın herkese bizde son kez muayenemizi olduk doktor taburcu olabilirsin dedi aynen evde yatmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?