2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
Canım benim ne yaptın inşallah iyidir bebiş içini ferah tut

K Karabiberim123 canım naptın sorun yoktur inş

Cnm Drya gidecektin ne oldu merak ettim seni umarım herşey yolundadır

Gittin mi cnm noldu son durumdan haber vermemissin insallah hersey yolundadir

Cokk sevindim mesajınıza Rabbim bebişlerimizi korusun emeklerimizi boşa cukarmasn saglıkla hayırla kavuşalım inşhh

Çok şükür canım geçmiş olsun saglıkla kucagımıza alalım inş

hadi geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna bol bol dinlen dikkat et kendine

Canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun her zaman

Günaydın kıZlar ben yıne fenayım bu kuru bulantı beni mahvetti gece desen uyku yok uykuda bile bulanıyor sabahın köründe kalktım yine
uy canim doktor bu bulantilar icin bisey vermedimi yada kraker gibi biseyler fayda etmiyormu ?( bende hic bulanti yok birtek tiksinme ve keşke olsa dıyorum bazen)

ayy şuu , çok şişmişsiinnn... dikkaattt ettt... çok kiloo almaa baakk hamileyim diyipp çok yemee... diyen tiplerin ağzına kürekle vurasım geliyoo bide öyle bir abartarak söyleyen insanlar varki. ayy biz bilmiyoruz zaten ne yiceğimizi ne yapıcağımızı.. ayrıca sananee dimi ama

Aynen sana katiliyorum ve herkezin bunyesi farkli ve sonucta gittigin doktor sana beslenmenle alakali oneride bulunuyor diger insanlar da herseye burnunu iyice sokucaklar yoksa rahat yok

Aynen sana katiliyorum ve herkezin bunyesi farkli ve sonucta gittigin doktor sana beslenmenle alakali oneride bulunuyor diger insanlar da herseye burnunu iyice sokucaklar yoksa rahat yok

aynen öyle benım karnımın üst kısmında şişlik var ve yapıcak bişey yok yani gitmiyo ben takmıyorum gitmesinde hamileyim sonuçta öyle tepki veren kişiye doktor her gittiğimde tartıyo bi sorun olsa zaten uyarır uyarmadı bişey demedi diyorum. olsun olsun sen yineden dikkat et diyo saolsun bi arkadaşım.. he hee diyim geçiyorum işde..

Benim de kaynanam karisiyor ama bende tam tersi yemegi ona gore iki kisilik yemedigim icin ve ben turk toplumunda ve turk mutfaginda buyumedim cok fazla sevmiorum yurtdisinda istedigim sebzeyi yiyebilirdim burda (turkiyede oyle degil) her gun yesil fasulyede migde bulandiriyor zaten kadin ailesi geldiginde( kendi tarafindna misafir olunca) yemek hazirliyor yoksa kahvalti yapior her ogun ( ben yapiordum ama su siralar mutfak migdemi bulandiriyor degisik kokuyor) birde gecenlerde tepemi attirdi tahta kurusu gibi cocuk doguracaksin dedi sana e benim cocugum dedilmi ben neyi yemem gerektigini biliyorum dedim

yahu zaten bütün doktorlar söylüyor kilolu bebek sağlıklı bebek değil... Ben doktora ceviz falan yiyemiyorum dedim tiksindim.. oda sıkma kendını yemek zorunda değilsin o zaman senden alması gereken vıtamınlerı alıyo dedi... o yüzden hiç moralini bozmana gerek yok. Takmıcaksın.eminimki doğumda daha cok konusan insan olucak şunu şöyle yap bunu böyle yap falan diye.. Herşey sende bitiyo yani. insanları malesefki değiştiremiyosun

Hadi gözünaydın canm kanamasız günler diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…