2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar merhaba..
Progestan kullanmış mıydınız ve size mide bulantısı olarak yan etki yapmış mıydı?
Doktor bana alttan gece yatarken al diyor ama onu ne zaman alsam ertesi günüm felaket geçiyor.
Zaten bulantılarım beni mahvediyor onu aldığım gün öğürme ve kusma sayılarım artıyor.
Böyle bir etkisi var mıdır yoksa tesadüf müdür bana mı öyle geliyor.
Çok yoruldum ya bu 7 24 kusma hallerinden.
Günler bi sene gibi geliyor

Gunaydın cnm sabırlı ol geçicek inşallah benim bu hafta gecti 8. haftanın sonunda geçdi çok şükürki..
Progestan ilk gebeligimde almıştım bendede bulantı yapmıştı dayanamayıp doktora gitmiştim doktor tamam artık almana gerek yok demişti bir hafta sonra kullanmamıştım.

Ben progestani fitil olarak alıyorum ve hiç mide bulantısı yapması canm.

Insallah saglikli bir hamilelik geciririmde dogumu zaten yurtdisinda yapicam en azindan kaynanam ve sulalesi karismicak haddini bildiriyorum bazen kendisi laf yapamayinca ablasina sikayet edior beni malmidir nedir bir surzligine turkiyeden uzakta kalsam kayananmlarda en mutlusu ben olurum sanirim bu arada sen kac haftalik hamilesin ?

Canim ben hala progestan kulaniorum 200 mg bende su gunlerde daha cok asit folici aldigimda migdem bulanior progestan da uyutuyor 25 hazirandan beri kulaniyorum kese etrafinda kanamam oldugu icin kulaniyordum

11+1 haftalığım canım. inşallah hamilelik ve sonrası hepimiz için güzel geçer..
Boşver sen bebişine odaklan. Mutlu anne mutlu bebek

11+1 haftalığım canım. inşallah hamilelik ve sonrası hepimiz için güzel geçer..
Boşver sen bebişine odaklan. Mutlu anne mutlu bebek
benden 2 hafta ondesin ne guzel insallah hepimizin hamileligi iyi gecer ben ilk dusukten sonra cok tedirgin oldum korkular falan olustu biran once bebegimin dusuk riskinin daha az olmasini istiorum normalde 12 haftadan sonra daha azmis

Benim ilkinde taa 20. haftaya kadar sürmüştü canım o yüzden çok tedirgin ve umutsuzum.
Bu seferki bi de iki tane. Daha şiddetli ve uzun sürebilir diyorlar çok korkuyorum.
Demek ki bulantı yapıyor işte beni de kötü etkiliyor ama mecbur kullanıcam bişi olursa kendi kendimi yerim çünkü..
Canim ben hala progestan kulaniorum 200 mg bende su gunlerde daha cok asit folici aldigimda migdem bulanior progestan da uyutuyor 25 hazirandan beri kulaniyorum kese etrafinda kanamam oldugu icin kulaniyordum
Ben de şükür keselerde bebeklerde hiç sıkıntı yok "ne olur ne olmaz" diye vermişti. Geçen günkü kontrolde iki kese olduğunu gördü birisinin kesesi biraz bozuk düşebilir de kalabilir de demişti ama kalp atışı da büyümesi de aynı güzeldi onun için mi verdi diyorum bu sefer de. Bu yüzden kullanmayınca da kendimi kötü hissediyorum bişi olursa diye. Arada kaldım iyice..
Ben progestani fitil olarak alıyorum ve hiç mide bulantısı yapması canm.
Bilmiyorum ki canım ben normalde de çok kötüyüm sanki daha beter ediyor beni.
Ruh halim berbat yani.

Reactions: nix
benden 2 hafta ondesin ne guzel insallah hepimizin hamileligi iyi gecer ben ilk dusukten sonra cok tedirgin oldum korkular falan olustu biran once bebegimin dusuk riskinin daha az olmasini istiorum normalde 12 haftadan sonra daha azmis

Evet benimde ablam 2 tane üst üste düşük yaşadı.. en son 5-6 ay önce kaybettik.. O yüzden pskolojik olarak çok korkuyodum halada ister istemez bişey olucak diye korkuyorum. İlk bebeğimiz bizimde. Ama tabiki herşey Alllah'tan...
''Bide 3 aya kadar kimseye söylemeyin'' pskolojisi de beni cok etkiledi.Sanki bişey olucakta söylemiyoruz..
Yavaş yavaş söylemeye başladım artık zaten saklamıyorum.Böyle bi heyecan nasıl saklanabilir ki zaten

Çok sevindim cnm umarım birdaha böyle birşey yaşamassın

Kulan ılacı hersey allahtan sen onlemını al pişmanlik yaşamazsın keskelerın olmaz ve umarım ıkızlerını alırsın sorunsuz kucagına

Ben esime va annemlere soyledim ilk kaynanamlara 2 hafta sonra dedim zaten kaynanam cins beni itiyor valla sna boyle bir tepkiyle gelse gelde onu sev sonra ( buda degerki gobi olmasin dedi bana ya ) biran once kendi ulkeme donomde biraz zor gorur yuzunu

ilk hamileliğimde bende progestan kullanmıştım kanama alanım vardı . bulantı ve uyku yapıyordu. ama inan bu hamileliğimde progestan kullanmadığım halde daha çok bulantım ve kusmam var. o gün iyi ki bana git serum taktır dedin. o gün hastaneye gittim serum taktırdım dün 15 gündür ilk kez karnım tok yattım. şu zorlu süreç hemen geçsin enerjik 2. trimestıra geçelim artık.

Kulan ılacı hersey allahtan sen onlemını al pişmanlik yaşamazsın keskelerın olmaz ve umarım ıkızlerını alırsın sorunsuz kucagına

Evet canım doğru diyorsun öyle de blanıyor böyle de bulanıyor biraz fazla çekicem artık.
Pişmanlık daha kötü.
İnşallah Allah razı olsun hepimiz sağlıkla doğum yapalım..
Ben de kanama alanı vs hiçbişi yok canım önlem amaçlı dediği için biraz da boşvermiştim ama kullanayım ne olur ne olmaz..
Serumdan sonra insan gerçekten dünyaya yeniden gelmiş gibi hissediyor kendini normal insanlar gibi hissediyorsun rahat yemek yerken :)
Çok iyi yapmışsın canım. Doktorum bana ne zaman istiyorsan taktir rahatla hiçbir zararı yok dedi benim evim de işim de uzak hastanelere ondan da birz üşeniyorum ne zaman biraz uyuşmam başlasa gidicem taktircam öyle öyle idare edicez ne yapalım..

Reactions: nix
O diyenler 2 kız çocuğu evde nasıl cıvıldaşır nasıl şarkılar söyler nasıl sevilirler bilmeyenlerdir ne yazık.2 kızım var Allah ıma binlerce şükür olsun.2 kızkardeş dünyadaki en güzel şeylerden biridir.kız olsun erkek olsun sağlıklı hayırlı evlat olsunlar.hadi bu da erkek olsun artık diyenler benim çevremde de var.şimdi daha çoklar 2 kızım var ya bu da erkek olsun artık amaaa diye fütursuzca konuşuyorlar :)) gülüp geçiyorum artık.

Cahil toplum iste ben cinsiyet aytimina karsiyim ya sinir oluyorum boyle dusunenleri sonucta onuda allah yaratiyor kiz olsa ne degisicek erkek olsa ne

ahh canım çok geçmiş olsun..in
yaaa çoook sevindim bak sizde görmüşsünüz hareket ederken cinsiyet için erken değil mi daha canım
şansını denicek sanırım doktor 13 haftalık oluyoruz..eğer gösterirse tabi bide o var..

Cok sağolun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucagımıza. Doktorum beni en başından beri 2 haftada bir çağırıyor 1 ay uzun gibi geldi bana
Cokk sevindim mesajınıza Rabbim bebişlerimizi korusun emeklerimizi boşa cukarmasn saglıkla hayırla kavuşalım inşhh

Çok şükür canım geçmiş olsun saglıkla kucagımıza alalım inş

hadi geçmiş olsun canım çok sevindim bebeğinin iyi olduğuna bol bol dinlen dikkat et kendine

Canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun her zaman

Hadi gözünaydın canm kanamasız günler diliyorum herkese

Çok sevindim cnm umarım birdaha böyle birşey yaşamassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…