2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursunuz inşallah stres yapma bari canım ya dikkat et Allah’tan ben çabuk atlatıyorum kabullendim yani başından beri böyle olacağını tahmin ettim ama dün gece gerçekten ölüyorum sandım resmen gözüm karardı hiç birşey hatırlamıyorum annem anlatıyor bazı şeyleri görmedim bile derdi veren rabbim dermanı da verir inşallah güçlü olmak zorundayız canım dikkat et kendine de bebişine de

Aynen canm öyle güçlü olmak zorundayız Allah beterinden korusun. Büyük ihtimal senin dün tansiyonun düştü o kanama ile agrın da olmuş muydu sadece kanama mi? Artık bugünleri de atlatsakta cinsiyetlere gecsek

Ağrım sancım çok fazlaydı canım hatta tuvalete gitmeden önce merak ettim düşük belirtileri neler diye bakım dedim karın ve kasıklarda aşırı ağrı sancı baş dönmesi mide bulantısı yazıyordu sonra lavaboya gittim kanamam başladı bi baktım okuduğum bütün belirtileri bir anda yaşamaya başladım dedim kesin düşük yapıyorum ama şükürler olsun iyiyiz cinsiyet kısmına gelsek gerçekten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…