2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yaa doktor kız mı dedi rabbim gönlünden geçeni nasip eder inşallah canım arkadaşım
yok canm bu doktor 16.haftadan önce söylemem dedi ben takılıyorum öyle eşime gösteriyorum bak babası ne güzel kız diyorum oda evet oğlum yakışıklı diyo napalım öyle böyle geçircez zamanı

2 oğlumm var canm 3.inş
Plesantan iki gebelikte de aşağıda olmasına rağmen üçüncüyü yapmisin canm bana kesinlikle umut oldun bende erkek olursa üçüncüyü deneyeyim o zaman gerçi ben çok stresli bir insanım cesaret edemem sanirim inşallah sağlıklı bir kizin olur canm insallah bu sefer plesanta sorunu da yaşamazsın.

aa inşallah canm hiç strese girme Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşursun bebeğine hiç aklıma gelmiyor bidaha olur mu diye

selam kizlar yazamıyorum bulantim cok fazla gebelik degilde hastalik yasiyorum gibi .. biraz bakmaya çalıştım kanamasi olanlar bulantısı ağrısı sızısı olanlar çabuk toparlariz insallah Allahin izniyle .. jeya bence kızın olacak usg fotosuna bakar bakmas ne istedigini bilmeden tahmin ettim

Hiç arayıp sormadı bile. Ctesi aile büyükleri ile görüşme olacak gibi ama tam bilmiyorum Ablası mesaj attı kocan sana ısrar etse yinede gelmeyecek misin eve dedi Gelmeyeceğim artık bir oturamam dedim .
Rabbim yanınızda olsun. İnş eşin kıymetını tez zamanda anlar huzur a kavuşun. Ama bu süreci avantaja çevirmen gerekli. Eşin şunu anlamalı ben onu üzersem kaybederım. Dik dur bu mesajı ona hissettir.

U Umutherzaman benimde ilk oğlumda plasentam asagidaydi ve bana bunu gebeligin son aylarında soylemisti sikinti yasamadim cok şükür hic endiselenme
Benim oğlumda da aşağıda idi canm son aylar söylemişti doktor dediğin gibi ama hiç sorun yaşamadım ama şimdi çok erken söylendi ama rahim büyüdükçe yukarı çıkma ihtimali varmış inşallah çıkar hayırlısı ile. Bende oğlan hissediyorum canm kiz olsa supriz olcak

aynen banada süpriz olur sağlıklı olsunlarda hayırlısını nasip etsin rabbim

hamilelik öncesi batırmıştım toxoplasma bağışıklık yoktu hamile olduğunu öğrenince hemen baktirdim birşey yoktu doktor israrla baktirma diyor ama bilemedim simdi bi daha kan versem mi acaba
her ay bakıyorlar yurtdışında valla. için nasıl rahat edecekse öyle yapmanı tavsiye ederim. benim doktor 9. haftada bu testleri istemeyip 6. hafta isteseydi ne güzel erkenden öğrenmiş olacaktık. stresten öldüm 1 haftadır. o yüzden bazen içinden geleni yapmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…