- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.501
Niçin verdi canm? adetim uzun diye doktorum.vermisti çok önceden kullanmıştım.belki de kanaman için vermiştir.Kızlar doktor yeni bi ilaç verdi adı duphaston kullanan oldu mu hiç
kahverengi kanama candır..kanama alanın küçülecek inşallah..daha rahat geçecek bundan sonrası..İyiyiz canım taburcu olduk kanamamız var ama şuan sadece kahve rengi akıntıya döndü yatmaya devam yani
Bana doktor onu yumurtladıktan sonra vermişti canım.Kızlar doktor yeni bi ilaç verdi adı duphaston kullanan oldu mu hiç
Amin canım inşallah küçülür yakahverengi kanama candır..kanama alanın küçülecek inşallah..daha rahat geçecek bundan sonrası..
Ağızdan mı fitil olarak mı kullanıyorsunBende ilk başladığımda bas dönmesi tansıyon dusuklugu yaptı çok halsızdım hep uyuyordum şimdi bir iki gündürde kuru bulantım çok oluyo bırakamıyorumda tüp bebek olduğu için bakalım yarın ne dıcek dr
Niçin verdi canm? adetim uzun diye doktorum.vermisti çok önceden kullanmıştım.belki de kanaman için vermiştir.
Eşim çıkış işlemlerini yaparken vermiş hemşireler bende aynı ilaçları yazdı diye bakmadım ilaçları alınca gördüm prospektüsünde düşük riski olanlar için falan yazıyor hormon ilacı desem değil yeterinde alıyorum zaten anlamadım değişik içtim gittiBana doktor onu yumurtladıktan sonra vermişti canım.
Yani olur da gebelik olursa kolay tutunsun demişti.
Demek ki bi yararı var.
Ağızdan alınca çok yan etkisi oluyor özellikle baş dönmesi baygınlık ve mide bulantısı ama fitil olarak alınca hiç bişe hissetmiyorsunAğızdan mı fitil olarak mı kullanıyorsun
Ay çok şükür inşallah akşam başlayacağım kullanmayaAğızdan alınca çok yan etkisi oluyor özellikle baş dönmesi baygınlık ve mide bulantısı ama fitil olarak alınca hiç bişe hissetmiyorsun
Doktorun nasıl almanı söyledi canım ağızdan mıAy çok şükür inşallah akşam başlayacağım kullanmaya
Agızdan cnmAğızdan mı fitil olarak mı kullanıyorsun
Ben 2 hafta kahverengi kanama yaşadım canm 2 güne bir geldi resmen. Ama doktor kahverengi gelirse korkma sevin içindeki kirli kan temizleniyor dedi ama kırmızı gördüğün an gel dedi iğne ol dedi. Yani sende kafana takma canm kahverengiden. Ama ağır kaldırmamaya calis. Bol bol dinlenSlm hanımlar çok giremiyorum buraya galiba kanamsı olanlar varmıs cok gecmis olsun benim de dun gece kahve rengi akinti geldi dün çok.stres liydim ondan dir dedim yinede dr a gittim kese arkası kanamam varmiş yatış dedi ama benim.2 cocuk var yatamam dedim eve geldim igne fitil yazdı kanama baslarsa hemen gel yoksa 2 saat icinde düsuk yaparsın dedi ama cok.kotü oldum ağladim baya dua edelim Rabbim esirgesin bebeklerimizi
Ciddi mi ayy umut oldun bana dr oyle demedi kanama alanı var dedi insallah bisey olmaz 2 cocugum var onlarda boyle bi durum yaşamadım simdi onun kalbi pıt pıt atarken benim stresim den dolayi gider diye cok ağladımBen 2 hafta kahverengi kanama yaşadım canm 2 güne bir geldi resmen. Ama doktor kahverengi gelirse korkma sevin içindeki kirli kan temizleniyor dedi ama kırmızı gördüğün an gel dedi iğne ol dedi. Yani sende kafana takma canm kahverengiden. Ama ağır kaldırmamaya calis. Bol bol dinlen
ekliyorum :) HoşgeldinMerhaba herkese. Beni de ekler misin rica etsem?
Yaş 30. Yurtdışı. Başlangıç kilosu: 57. Sat: 15 mayıs. Beklenen Doğum: 19 şubat. İlk bebek
Ayy çok az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla :)o zaman önce ben öğrenicem benimki 21 temmuz da :)
Hayır fitil olarakDoktorun nasıl almanı söyledi canım ağızdan mı
2 mart görünüyor doğumum ama beni de ekler misin acaba iki bebiş var muhtemelen böyle devam ederse kesin şubatta doğarlar hatta daha erken bile :)Ayy çok az kaldı hadi bakalım hayırlısıyla :)
bilgilerini at eklerim canım . Beklenen doğumu yazarız. Zaten iyice kesinleşince doktorunla tarih belirlersiniz o zamnda değişiriz.:)2 mart görünüyor doğumum ama beni de ekler misin acaba iki bebiş var muhtemelen böyle devam ederse kesin şubatta doğarlar hatta daha erken bile :)
Tamam o olur o zaman doğru diyorsun.bilgilerini at eklerim canım . Beklenen doğumu yazarız. Zaten iyice kesinleşince doktorunla tarih belirlersiniz o zamnda değişiriz.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?