2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bu benim kan testi sonucu bir tek pct yazıyor o yüksek çıkmış anlayanınız var mı

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-19-12-46-42-190.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 63
Niçin verdi canm? adetim uzun diye doktorum.vermisti çok önceden kullanmıştım.belki de kanaman için vermiştir.

Bana doktor onu yumurtladıktan sonra vermişti canım.
Yani olur da gebelik olursa kolay tutunsun demişti.
Demek ki bi yararı var.
Eşim çıkış işlemlerini yaparken vermiş hemşireler bende aynı ilaçları yazdı diye bakmadım ilaçları alınca gördüm prospektüsünde düşük riski olanlar için falan yazıyor hormon ilacı desem değil yeterinde alıyorum zaten anlamadım değişik içtim gitti

Slm hanımlar çok giremiyorum buraya galiba kanamsı olanlar varmıs cok gecmis olsun benim de dun gece kahve rengi akinti geldi dün çok.stres liydim ondan dir dedim yinede dr a gittim kese arkası kanamam varmiş yatış dedi ama benim.2 cocuk var yatamam dedim eve geldim igne fitil yazdı kanama baslarsa hemen gel yoksa 2 saat icinde düsuk yaparsın dedi ama cok.kotü oldum ağladim baya dua edelim Rabbim esirgesin bebeklerimizi

Ben 2 hafta kahverengi kanama yaşadım canm 2 güne bir geldi resmen. Ama doktor kahverengi gelirse korkma sevin içindeki kirli kan temizleniyor dedi ama kırmızı gördüğün an gel dedi iğne ol dedi. Yani sende kafana takma canm kahverengiden. Ama ağır kaldırmamaya calis. Bol bol dinlen

Ciddi mi ayy umut oldun bana dr oyle demedi kanama alanı var dedi insallah bisey olmaz 2 cocugum var onlarda boyle bi durum yaşamadım simdi onun kalbi pıt pıt atarken benim stresim den dolayi gider diye cok ağladım

2 mart görünüyor doğumum ama beni de ekler misin acaba iki bebiş var muhtemelen böyle devam ederse kesin şubatta doğarlar hatta daha erken bile :)
bilgilerini at eklerim canım . Beklenen doğumu yazarız. Zaten iyice kesinleşince doktorunla tarih belirlersiniz o zamnda değişiriz.:)

bilgilerini at eklerim canım . Beklenen doğumu yazarız. Zaten iyice kesinleşince doktorunla tarih belirlersiniz o zamnda değişiriz.:)
Tamam o olur o zaman doğru diyorsun.
Yaşım 30
Başlangıç kilom 74 idi şu an 70 e düştüm.
Sat 26 Mayıs
Beklenen doğum tarihi 2 mart
İkinci ve üçüncü bebişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…