2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar benim bulantim çok var ara ara yokluyor ama kusma hiç olmadı doktordan bulantı ilacı istedim ama eczacim kusma yoksa içmesen daha iyi sonuçta ilaç dedi halsizlik biraz azaldi.Karnım gurulduyor acıkıyorum ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.Sizde durumlar nasıl?Ne zaman geçer bu durumlar acaba?

Ben hiç söylemim kendimi...
Bildiğin geçen hafta ölüyordum susuzluktan ve açlıktan keton seviyem çok yüksek çıkınca doktor yatış verecekti vücut yıkıma başlamış artık dedi ama istemedim evde rapor aldım.
İlaç verdi tabi mecbur içiyorum yoksa mide bulantılarım geçene kadar hastanede yatmam gerek.
İlaçla bi nebze olsun etimek yağsız tost çorba felan eh yiyebiliyorum.
Şimdiden 3 kilom gitti.
İlk gebeiğimde 20 hafta sürdü umarım bu sefer çabuk geçer..
..
Ağda olayını ben de öyle yasak olduğunu duymadım.

Olabilir cnm sigara bagimlilarida sigara iciyor ama hicbiri yararli degil tabi hic zarrida olmyabiliyor herkes kendine gore dogru olani ypiyor tabi veya tercihlerini
evet canım haklısın . ama sigaraya kahve kadar sıcak bakmıyorum bende o konuda netim bence kesinlikle içilmemeli ama tabi annelerin kendi tercihleri

Sen olabildiğince dinlen cnm yine bende yatıyorum sürekli bugün doktora gittim benimde kanamam var ama çok değil dr bana dikkatli olmak kaydıyla hareket edebilirsin dedi ama ben yinede yatıyorum allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benim çok geçmiş olsun artık bu kanama bizde gelenek haline geldi valla inşallah tez zamanda kurtuluruz canım sen yat dinlen ilaçlarını iç stresten uzak dur canım çok şükür öyle kırmızı kanaman gelmemiş dinlenip ilaçlarını içersen çabuk atlatırsın canım rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtarsın bebeklerimiz de Allah’a emanet artık

Benimde karnım gurulduyor ama yemek yiyesim gelmiyor midem sanki kabul etmiyor

Canım sana da geçmiş olsun ne olduk biz böyle ya herkesin kanaması var rabbim bebeklerimizi korusun

Ciddi mi ayy umut oldun bana dr oyle demedi kanama alanı var dedi insallah bisey olmaz 2 cocugum var onlarda boyle bi durum yaşamadım simdi onun kalbi pıt pıt atarken benim stresim den dolayi gider diye cok ağladım
Benim de kanama alanım vardi canm şimdi azalmış alan kahverengi ile biraz temizlenmiş. Her gebelik farklı ya benimde oğlumda hiç düşük tehlikem yoktu hiç yatmamıştı hep geziyordum. Şimdi sürekli yatiyorum

Canım seninle durumumuz aynı bende hiç oğlumda yaşamadım hatta çift rahimli olduğumu bile bilmiyordum sorunsuz getirdim dünyaya ama bunda herşeyi yaşadım sanırım kızlarımız geliyor canım

Cnm cok şükür problem yokmus hic kendini sitrese sokma ya sabir bu gunlerin geçecek guzel gunler gelince hepsi bitecek Allahim saglikli sihatli nasip etsinde gerisi bir sekil hallolur bolbol dinlen mide bulantn icinde kalkmadn ceviz ye iyi geliyor

hep dualarımızdasınız canım çok çok geçmiş olsun

Aynen kırmızı deģil de beni dr korkuttu icerde kanama var deyince inşallah yatıp dinlenip atlaticaz Allah yardimcimız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…