- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.521
şehir neresi canım.Tamam o olur o zaman doğru diyorsun.
Yaşım 30
Başlangıç kilom 74 idi şu an 70 e düştüm.
Sat 26 Mayıs
Beklenen doğum tarihi 2 mart
İkinci ve üçüncü bebişler :))
Fitil daha iyi canım emin olHayır fitil olarak
Pardon unutmuşum.şehir neresi canım.
Ben yaptırdım öyle birşey olduğunu duymadım ama son aylarda kasılmalara sebep olabileceğini duymuştumHamilelikte genital bölgeye ağda yapılmaz mı acaba bilen var mı? Öyle bir şey duydum da ben
Ben hiç söylemim kendimi...Selam kızlar benim bulantim çok var ara ara yokluyor ama kusma hiç olmadı doktordan bulantı ilacı istedim ama eczacim kusma yoksa içmesen daha iyi sonuçta ilaç dedi halsizlik biraz azaldi.Karnım gurulduyor acıkıyorum ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.Sizde durumlar nasıl?Ne zaman geçer bu durumlar acaba?
şehir neresi canım.
evet canım haklısın . ama sigaraya kahve kadar sıcak bakmıyorum bende o konuda netim bence kesinlikle içilmemeli ama tabi annelerin kendi tercihleriOlabilir cnm sigara bagimlilarida sigara iciyor ama hicbiri yararli degil tabi hic zarrida olmyabiliyor herkes kendine gore dogru olani ypiyor tabi veya tercihlerini
bir yer de okumuştum limon - limon suyu biraz bastırıyormuş diye canım ama herkeste etkili midir bilmiyorumOluyor malesef ya
o zaman güzel haberler bekliyoruz :)şansını denicek sanırım doktor 13 haftalık oluyoruz..eğer gösterirse tabi bide o var..
Sen olabildiğince dinlen cnm yine bende yatıyorum sürekli bugün doktora gittim benimde kanamam var ama çok değil dr bana dikkatli olmak kaydıyla hareket edebilirsin dedi ama ben yinede yatıyorum allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSlm hanımlar çok giremiyorum buraya galiba kanamsı olanlar varmıs cok gecmis olsun benim de dun gece kahve rengi akinti geldi dün çok.stres liydim ondan dir dedim yinede dr a gittim kese arkası kanamam varmiş yatış dedi ama benim.2 cocuk var yatamam dedim eve geldim igne fitil yazdı kanama baslarsa hemen gel yoksa 2 saat icinde düsuk yaparsın dedi ama cok.kotü oldum ağladim baya dua edelim Rabbim esirgesin bebeklerimizi
Canım benim çok geçmiş olsun artık bu kanama bizde gelenek haline geldi valla inşallah tez zamanda kurtuluruz canım sen yat dinlen ilaçlarını iç stresten uzak dur canım çok şükür öyle kırmızı kanaman gelmemiş dinlenip ilaçlarını içersen çabuk atlatırsın canım rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtarsın bebeklerimiz de Allah’a emanet artıkSlm hanımlar çok giremiyorum buraya galiba kanamsı olanlar varmıs cok gecmis olsun benim de dun gece kahve rengi akinti geldi dün çok.stres liydim ondan dir dedim yinede dr a gittim kese arkası kanamam varmiş yatış dedi ama benim.2 cocuk var yatamam dedim eve geldim igne fitil yazdı kanama baslarsa hemen gel yoksa 2 saat icinde düsuk yaparsın dedi ama cok.kotü oldum ağladim baya dua edelim Rabbim esirgesin bebeklerimizi
Benimde karnım gurulduyor ama yemek yiyesim gelmiyor midem sanki kabul etmiyorSelam kızlar benim bulantim çok var ara ara yokluyor ama kusma hiç olmadı doktordan bulantı ilacı istedim ama eczacim kusma yoksa içmesen daha iyi sonuçta ilaç dedi halsizlik biraz azaldi.Karnım gurulduyor acıkıyorum ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.Sizde durumlar nasıl?Ne zaman geçer bu durumlar acaba?
Canım sana da geçmiş olsun ne olduk biz böyle ya herkesin kanaması var rabbim bebeklerimizi korusunSen olabildiğince dinlen cnm yine bende yatıyorum sürekli bugün doktora gittim benimde kanamam var ama çok değil dr bana dikkatli olmak kaydıyla hareket edebilirsin dedi ama ben yinede yatıyorum allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de kanama alanım vardi canm şimdi azalmış alan kahverengi ile biraz temizlenmiş. Her gebelik farklı ya benimde oğlumda hiç düşük tehlikem yoktu hiç yatmamıştı hep geziyordum. Şimdi sürekli yatiyorumCiddi mi ayy umut oldun bana dr oyle demedi kanama alanı var dedi insallah bisey olmaz 2 cocugum var onlarda boyle bi durum yaşamadım simdi onun kalbi pıt pıt atarken benim stresim den dolayi gider diye cok ağladım
Canım seninle durumumuz aynı bende hiç oğlumda yaşamadım hatta çift rahimli olduğumu bile bilmiyordum sorunsuz getirdim dünyaya ama bunda herşeyi yaşadım sanırım kızlarımız geliyor canımBenim de kanama alanım vardi canm şimdi azalmış alan kahverengi ile biraz temizlenmiş. Her gebelik farklı ya benimde oğlumda hiç düşük tehlikem yoktu hiç yatmamıştı hep geziyordum. Şimdi sürekli yatiyorum
sırt üstü yattığımda çok oluyor uyutmuyorKızlar mide yanmalarınız başladı mı?
Cnm cok şükür problem yokmus hic kendini sitrese sokma ya sabir bu gunlerin geçecek guzel gunler gelince hepsi bitecek Allahim saglikli sihatli nasip etsinde gerisi bir sekil hallolur bolbol dinlen mide bulantn icinde kalkmadn ceviz ye iyi geliyorKızlar Allah razı olsun ilginize Alakanıza. Akşam karnım cok agrıdı giremedim topiğe. Doktorum sorun yok dedi bebek gayet iyi durumda dedi. Kalp atışlarını duyduk tekrar. Rahim genişledikçe bazen genişlediği yerde kanama oluyormuş açılmadan dolayı. Zararsız yerdeymiş. Biraz daha gelecek dedi korkma dedi. Alttan fitil verdi. Çok şükür hersey yolundaymış. Ama ben cok zorlanıyorum ya ağrılar bulantılarım. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Çok teşekkür ederim hersey için iyiki varsınız
hep dualarımızdasınız canım çok çok geçmiş olsunGüzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlar doktorum yeniden muayene etti bebeğim gayet iyiymiş tabiki içeride kanamam devam ediyor doktor dedi bazı insanlar az bi kanamayla hemen düşük yapar sen o kadar kanamaya rağmen bebeğini düşürmedin dedi aynı ilaçlara ve dinlenmeye devam edeceksin dedi sanırım biz 9 ay bu sıkıntıyla büyüyecez Allah’ıma şükürler olsun gece o kadar çok korktum ki düşük yaptım diye bebeğim ufacık kalbiyle mücadele etti beni bırakmadı şükürler olsun
Aynen kırmızı deģil de beni dr korkuttu icerde kanama var deyince inşallah yatıp dinlenip atlaticaz Allah yardimcimız olsunCanım benim çok geçmiş olsun artık bu kanama bizde gelenek haline geldi valla inşallah tez zamanda kurtuluruz canım sen yat dinlen ilaçlarını iç stresten uzak dur canım çok şükür öyle kırmızı kanaman gelmemiş dinlenip ilaçlarını içersen çabuk atlatırsın canım rabbim bizi bu sıkıntılardan kurtarsın bebeklerimiz de Allah’a emanet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?