- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.541
Çift rahim mi allah allah hiç duymadım nasıl oluyorCanım seninle durumumuz aynı bende hiç oğlumda yaşamadım hatta çift rahimli olduğumu bile bilmiyordum sorunsuz getirdim dünyaya ama bunda herşeyi yaşadım sanırım kızlarımız geliyor canım
Sağol canım Allah hepinizden razı olsun Rabbim sorunsuz gebelik nasip etsin hepimize sağ sağlim alalım bebişlerimizihep dualarımızdasınız canım çok çok geçmiş olsun
Amin canım amin ben yatmaya alışık degilim zor yatarım gibi ağir is yapmamak kaydiyla ayaktayim geneldeSen olabildiğince dinlen cnm yine bende yatıyorum sürekli bugün doktora gittim benimde kanamam var ama çok değil dr bana dikkatli olmak kaydıyla hareket edebilirsin dedi ama ben yinede yatıyorum allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım atlatırız inşallahAynen kırmızı deģil de beni dr korkuttu icerde kanama var deyince inşallah yatıp dinlenip atlaticaz Allah yardimcimız olsun
Valla canım kalp şeklinde dedi iki bölümden oluşuyor yani birinde Bebek var birinde kanamam rahimler birbirine bağlantılı olduğu için kanama bebeğime de gidiyor riskli yani erken doğum yapabilirsin dedi suyun erken gelebilir dedi Bebek ters gelebilir dedi ters dediğide vajinadan değil makattan gelebilir ters pozisyon olabilir dedi şok oldum ben oğlumda hiç böyle bişe duymadım görmedim yaşamadımÇift rahim mi allah allah hiç duymadım nasıl oluyor
Allahım hiç duymadım ya bende ayrı ayrı sandım ama aslında birleşik inşallah kanaman falan kesilir kazasız atlatırsın canım ilk bebeğin normal doğum mu yaptın bu sonradan olan bişey değildir herhalde nasıl fark etmediler kiValla canım kalp şeklinde dedi iki bölümden oluşuyor yani birinde Bebek var birinde kanamam rahimler birbirine bağlantılı olduğu için kanama bebeğime de gidiyor riskli yani erken doğum yapabilirsin dedi suyun erken gelebilir dedi Bebek ters gelebilir dedi ters dediğide vajinadan değil makattan gelebilir ters pozisyon olabilir dedi şok oldum ben oğlumda hiç böyle bişe duymadım görmedim yaşamadım
yanlız değilsin bel ağrısındaKızlar şiddetli bel ağrısı yaşayan oldu mu
İlk kez oldubıçak saplanır gibi korktumyanlız değilsin bel ağrısında
sirt ustu değil yan şekilde uzan yarim saate azalır canımİlk kez oldubıçak saplanır gibi korktum
Sağol canım yattım bakalım inşallah geçersirt ustu değil yan şekilde uzan yarim saate azalır canım
Ya kiz değil bence benim erkek gibime geliyor kiz olsa süpriz olur. Seninki kiz bence içime öyle doğuyor. Cinsiyetleri ogrensek alışverişe gecsek doğursak sevsek o günleri görürüz inşallah zaman hiç bu kadar ağır geçmemişti.Canım seninle durumumuz aynı bende hiç oğlumda yaşamadım hatta çift rahimli olduğumu bile bilmiyordum sorunsuz getirdim dünyaya ama bunda herşeyi yaşadım sanırım kızlarımız geliyor canım
Bide onu deneyeyim iyiki bu hafta rapor aldım haftaya ne olacak bilmiuorum=Cnm cok şükür problem yokmus hic kendini sitrese sokma ya sabir bu gunlerin geçecek guzel gunler gelince hepsi bitecek Allahim saglikli sihatli nasip etsinde gerisi bir sekil hallolur bolbol dinlen mide bulantn icinde kalkmadn ceviz ye iyi geliyor
Yok canım sezaryen oldum çünkü kuzey doğum yoluna girmemişti hiç doktor alttan muayene etti normal doğurman çok zor yorulursun bebekte yorulur dedi riske atmadık çift rahim ise doğuştan olan bişeymiş canım sonradan olması imkansız yani benimde anlamadığım ilk gebeliğimde dört doktor gezdim kimse bana sen çift rahimlisin demediAllahım hiç duymadım ya bende ayrı ayrı sandım ama aslında birleşik inşallah kanaman falan kesilir kazasız atlatırsın canım ilk bebeğin normal doğum mu yaptın bu sonradan olan bişey değildir herhalde nasıl fark etmediler ki
Ben kız hissediyorum canım oğlumda da erkek olacağını hissetmiştim nasip inşallah kızlarımız olur bence senin kızın olcak canım şu zaman geçse de öğrensek yaYa kiz değil bence benim erkek gibime geliyor kiz olsa süpriz olur. Seninki kiz bence içime öyle doğuyor. Cinsiyetleri ogrensek alışverişe gecsek doğursak sevsek o günleri görürüz inşallah zaman hiç bu kadar ağır geçmemişti.
Dememeleri de iyi olmuş ihtımaller üzerinden anneye bu kadar stres yaratması da olmamış cnm. Herşey yolunda gıtsın sen bolca dinlenYok canım sezaryen oldum çünkü kuzey doğum yoluna girmemişti hiç doktor alttan muayene etti normal doğurman çok zor yorulursun bebekte yorulur dedi riske atmadık çift rahim ise doğuştan olan bişeymiş canım sonradan olması imkansız yani benimde anlamadığım ilk gebeliğimde dört doktor gezdim kimse bana sen çift rahimlisin demedi
Calisiyorsun sanirim zor bir hamilelikde zor olur Allah kolaylik versin insallah daha rahat bir hamilelik gecirirsinBide onu deneyeyim iyiki bu hafta rapor aldım haftaya ne olacak bilmiuorum=
Benim hamilelikte en buyuk sikintim bel agrisi tabi bu hallerime sukurKızlar şiddetli bel ağrısı yaşayan oldu mu
Aynen canım olabilir şuan tek derdim kanamam biraz azalsa küçülse gerçekten çok rahatlicamDememeleri de iyi olmuş ihtımaller üzerinden anneye bu kadar stres yaratması da olmamış cnm. Herşey yolunda gıtsın sen bolca dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?