- 1 Mart 2018
- 657
- 962
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.561
Sen mi talep ettin tahlilili canım? Benimde bir kaç ay önce prolaktin sorunum olmuştu, gebelikte hiç ölçtürmedim. Ama senin yükseliş göstermesi şu an normal olabilir çünkü hamilelikte zaten yükselirmişKızlar merhaba. Bugün sağlık ocağında tekrar test yaptılar prolaktinim 66 olmuş. 7 haftalık bebiş. Hiç ölçtüren var mı normal mi sizce. Hamile kalmadan önce 64tü ilaçla 18e düştü. Hamile kalınca da önce 39du galiba ilk ögrendigimde bebeği şimdi de 66 olmuş
Evet canım ben talep ettim. Korkuyorum çünkü bir şey olur diyeSen mi talep ettin tahlilili canım? Benimde bir kaç ay önce prolaktin sorunum olmuştu, gebelikte hiç ölçtürmedim. Ama senin yükseliş göstermesi şu an normal olabilir çünkü hamilelikte zaten yükselirmiş
Canm benim de 7 haftalıkken 45 idi şimdi 9 haftaligim daha da yükselmiştir kesin. Sağlık ocağı yapmiyor bizim prolaktin testini ıyi sizin sağlık ocağı yapıyormuş.. doktor sonuca bakti bir sey demedi emzirme döneminde baktir muhakkak dedi. Sen de bence sor doktoruna belki ilaç verirKızlar merhaba. Bugün sağlık ocağında tekrar test yaptılar prolaktinim 66 olmuş. 7 haftalık bebiş. Hiç ölçtüren var mı normal mi sizce. Hamile kalmadan önce 64tü ilaçla 18e düştü. Hamile kalınca da önce 39du galiba ilk ögrendigimde bebeği şimdi de 66 olmuş
Memnun kalmadigim doktor yüksek ama ilaç veremem demişti. Bakalım yarın sonucu alınca sağlık ocagindaki doktor ne diyecek. Pazartesi de kadın doğuma gidecem. Bizimkiler de yapmıyor normalde ama ben diyorum hep oyle bakıyorlar. Inşallah normaldirCanm benim de 7 haftalıkken 45 idi şimdi 9 haftaligim daha da yükselmiştir kesin. Sağlık ocağı yapmiyor bizim prolaktin testini ıyi sizin sağlık ocağı yapıyormuş.. doktor sonuca bakti bir sey demedi emzirme döneminde baktir muhakkak dedi. Sen de bence sor doktoruna belki ilaç verir
Göğüslerin nasıl canm süt geliyor mu benim.acayip sisler silikonlu gibi. Hipofiz bezinde adenomun var miydi cnmMemnun kalmadigim doktor yüksek ama ilaç veremem demişti. Bakalım yarın sonucu alınca sağlık ocagindaki doktor ne diyecek. Pazartesi de kadın doğuma gidecem. Bizimkiler de yapmıyor normalde ama ben diyorum hep oyle bakıyorlar. Inşallah normaldir
Canım erkeğe benziyor hayırlısı olsun inş. Şu genital tuberkül teorisine göre yorumladım erkek bebeğe çok benzemiyor mu diğer arkadaşlar da baksınlar.Kızlar 12+1 haftalık olmuşuz. Sizce cinsiyeti ne olabilir? İçimden kız geçiyor ama erkek diyor herkes
Emar çekildim hicbir şey çıkmadı. Süt akmıyor ama uyarılinca uçlarda beyazlik oluyor hemen. Çok az süt geliyor ama akmıyor. Sonra geri kayboluyor. Hafif şişkinlik de varGöğüslerin nasıl canm süt geliyor mu benim.acayip sisler silikonlu gibi. Hipofiz bezinde adenomun var miydi cnm
Uyarmamaya calisiyroum bende çıkmasın diye çünkü çıkıyor devamlı ondan ilişki yasak zaten. Ben gebeyken dostinex içen duydum prolaktin için. Ama benim doktorum önemsemediEmar çekildim hicbir şey çıkmadı. Süt akmıyor ama uyarılinca uçlarda beyazlik oluyor hemen. Çok az süt geliyor ama akmıyor. Sonra geri kayboluyor. Hafif şişkinlik de var
Canım erkeğe benziyor hayırlısı olsun inş. Şu genital tuberkül teorisine göre yorumladım erkek bebeğe çok benzemiyor mu diğer arkadaşlar da baksınlar.Eki Görüntüle 2170670
Burdaki erkek ultrason resmine çok benziyor canım doktorun hiçbir yorum yapmadı mı?Aa bundan hiç anlamam ama cidden erkek sanırım oğluuumm
masallah cnm annesinin minik pitircigi. ben hic hissedemiyorum ya da sana da su bu diyemiyorum:) benim.pek icime dogmuyor ya .sdce bnmki mesela kendime birz minnos geldi haftasina gore onde olmasina ragmen. oglum var bakim nolcak.. hepimiz ogrencez az kaldi :)Kızlar 12+1 haftalık olmuşuz. Sizce cinsiyeti ne olabilir? İçimden kız geçiyor ama erkek diyor herkes
Burdaki erkek ultrason resmine çok benziyor canım doktorun hiçbir yorum yapmadı mı?
Bir sonraki kontrolünde kesinleşir canımHayır hiçbir şey söylemedi ama genel olarak burada da erkek dendi hep. Birde sağ tarafımda büyüyor
Heep kız olsun derdim ama artık erkek çocuğumun olmasını istiyorum. Bakalım ne olacakBir sonraki kontrolünde kesinleşir canım
Amin inşallah hepimiz içinCalisiyorsun sanirim zor bir hamilelikde zor olur Allah kolaylik versin insallah daha rahat bir hamilelik gecirirsin
masallah cnm annesinin minik pitircigi. ben hic hissedemiyorum ya da sana da su bu diyemiyorum:) benim.pek icime dogmuyor ya .sdce bnmki mesela kendime birz minnos geldi haftasina gore onde olmasina ragmen. oglum var bakim nolcak.. hepimiz ogrencez az kaldi :)
Sağlıkla gelsin canım. Benim 1 kızım var 6 şubat 2016 doğumlu senin takvimde muhtemel doğum tarihini 6 şubat görünce bi hoş oldum 3 yıl önce yine bu forumda kızımı bekliyordum senin tam da şuanki günündeymişim.Heep kız olsun derdim ama artık erkek çocuğumun olmasını istiyorum. Bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?