2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Duygu durumum çok kötü cidden kızlar sizinde öyle mi? Yani camdan gökyüzüne bakıp ağlamak istiyorum Hormonlar mı böyle yapıyor beni
Hormonlar sanırım canım geçen gün durduk yere oturdum 1 saat ağladım nerdeyse sonra annem geldi bi kaç gün geldi kaldı o giderken ağlaya ağlaya canım çıktı halbu ki annemle 20 dakika yürüme mesafesinde oturuyoruz arabayla 5 dakika oluyor öyle şeyler

Annemde benim yanımda uyuyor gece ağlıyorum diye bakalım ne kadar sürecek bu duygu değişimi

Duygu durumum çok kötü cidden kızlar sizinde öyle mi? Yani camdan gökyüzüne bakıp ağlamak istiyorum Hormonlar mı böyle yapıyor beni
Canım hormonların etkisi tabiki var ama senin yasadigin süreç çok zor belki psikolog desteği sana iyi gelir en azından esinle durumlar netlesene kadar

Gece uyku tutmuyor sabahta erkenden uyanıyorum oğlumda deli gibi uyuyordum bunda hiç uyuyamıyorum cidden her hamilelik farklıymış

Canım rabbim kalbine ferahlık versin çok üzüldüm ama unutma Allah her zaman hayırlı olanı bilir. 3 defa yaşadım bu duyguyu o yüzden seni çok iyi anlıyorum... İnşallah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin Allah’ım

Nasıl gidiyor hamilelik canım
bi günüm bi günüme tutmuyor valla bazen yataktan kalkamıyorum bulantılar ağrılar bazen yeni ergen gibi eve girmiyorum ama minigin varlığını bilmek herşeye değer :) senin nasıl gidiyor canım kanaman kesildi mi ilaçlarla

Günaydınnnn daha uyumadım. Uyku düzenim berbat ya. Bebek doğduğu zaman uyku konusunda sıkıntı çekmeyeceğim galiba çünkü kendim uyumuyorum daha. Var mı benim gibi uyuyamayan?

Günaydın arkadaşlar. Sizi her gün takip ediyorum ama pek yazmıyorum. Benimde bir maruzatım var fikrinizi almak istiyorum . Tiroit ilacı kullanan var mı aranızda ?

Aynen canım bende bi iyiyim bi kötüyüm çok şükür şuan kanamam gelmiyor tabi içerde durumlar nasıl bilmiyorum yatmaya devam düğün vakti de yaklaştı annemlere yardımcı da olamıyorum sıkıldım valla ya bi atlatsam da rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…