2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canın inşallah en kısa zamanda sağlıkli hayırlı bi evladin olur bize de güzel haberler verirsin insallah

Bende oyleyım canım aç kendee bulanıyor tokkende canım hiç bişi istemıyor su bile içemıyorum kussam rahatlıcam ama kusamıyorumda
Allah yardımcımız olsun cabım inşaallah atlatırız bugünleride tez zamanda benim yeme problemim yok yiyip içebiliyorum ama sabahları kusuyorum gün içinde sürekli bulantım oluyor bide tiksiniyorum herşeyden sendede oluyormu

Şimdi kaç haftalıksınız zeytin çekirdeği iyi eliyorsa denemek lazım bende sakız çiğniyorum biraz olsun o yatıştırıyor midemi tabi sabredicez inşaallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz rabbim nasip ederse :)

İnş canım ben tatlı hiç yıyemıyorum görmek bile istemıyorum miğdem almıyor kuru kuru bulanıyor kusma Yok

Canım benim rabbim kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah Allah hayırlısını sağlıklısını versin canım hakkımız helal olsun tabi ki sende helal et canım arkadaşım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye. Bir haftadır hastanede yatıyorum çok ağır bir kanama geçirdim, riskim hala çok yüksek. Rica ediyorum lütfen bana dua edin demek için girdim siteye şuan.
Canım çok geçmiş olsun aynı durumdayız yatıp ilaçlarımızı içip dua etmekten başka çaremiz yok rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın canım

Selam kızlar epeydir bakamıyorum buraya. Biz bugun ikili testi olduk ense kalınlıgı normal dedi kan verdim 3 agustosta cıkacak sonuc hayırlısı olur insallah
Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallah ne kadar uzun sürede çıkıyomuş öyle kan tahlili sonucu bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…