2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben varım canım sabah aç karnına yarım alıyorum çok yüksek değildi benim ama gebeliğin ilk 3 ayında önemliymiş

Aynı canım bende 25 mg alıyorum çok yüksek değildi de önlem amaçlı. Sende bulantı yapıyor mu? Bende bulntı var da gebelikten mi ilaçtan mı hiç anlamadım.

Aynı canım bende 25 mg alıyorum çok yüksek değildi de önlem amaçlı. Sende bulantı yapıyor mu? Bende bulntı var da gebelikten mi ilaçtan mı hiç anlamadım.
Yok canım be benim gebelikten.bulantım çok. 1 ay sonra kontrole gel demişti yaklaşık 3 hafta var gitmeme.haptan değildir bence

Yok canım be benim gebelikten.bulantım çok. 1 ay sonra kontrole gel demişti yaklaşık 3 hafta var gitmeme.haptan değildir bence

benimde 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek. Sende hayırlı haberlerle çık doktorun odasından inşallah:) kaç haftalıksın şuan

Günaydın arkadaşlar. Sizi her gün takip ediyorum ama pek yazmıyorum. Benimde bir maruzatım var fikrinizi almak istiyorum . Tiroit ilacı kullanan var mı aranızda ?
Ben kullanıyorum canım tsh 4.48 çıkmıştı 17 gündür kullanıyorum. Pazartesi kan vereceğim tiroit ve tsh ölçümü için

Ben kullanıyorum canım tsh 4.48 çıkmıştı 17 gündür kullanıyorum. Pazartesi kan vereceğim tiroit ve tsh ölçümü için

Benimde 2.96 çıkmıştı 25 mg verdi. Mide bulantım var ama gebelikten mi ilaçtan mı bir türlü çözemedim. İlaca başladığımda 6 haftalıktım ilaca başladığım günden berş sanki bulantım var ama tesadüf mü anlayamadım. Dozumda çok düşük aslında

Benimki de erkek gibi o zaman. Başta kese yuvarlak değil diye sorun var sanıp buraya yazmıştım hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…