2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar epeydir bakamıyorum buraya. Biz bugun ikili testi olduk ense kalınlıgı normal dedi kan verdim 3 agustosta cıkacak sonuc hayırlısı olur insallah
Aminnn canım inşlh temiz sonuçlar alırız kac haftalıksız ben randevu aldm da 11+4 oluyrz erken mi acaba

Ben de çok abartmayi düşünmüyorum kekle de oluyormuş balonlada ama benim balon fikri daha çok hoşuma gitti belki birkaç arkadaşla olabilir geriye kaldı bu hazırlıkları kimden isteyecegin çünkü o balonu birinin hazırlaması lazım bana da supriz olsun sen galiba öğrenip eşine supriz yapacaksın

Canlar bende eşimle yapmayı düşünüyorum ama ben meraktan çatlarım kesin

canım ikiz gebeliklerde bulanti daha yogun oluyo benimde ikizdi basta biri düştü ama betam normale gore baya yüksekti o yüzden cok yogun hissettim malesefki bende ilk gebeligimde 16 haftadan sonra rahatladim 20 den sonra oh dedim en rahat 3. trimesterdi . cok kotu ya bende 8. haftadayim boyle berbat durumdayim uyuyamiyorum cok kotuyum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…