- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.841
Aynen canm bas ağrısı yapıyor. Iyiki annemiz var benimki de sürekli bana yemek yapıyor çünkü çok sık yiyorum midem bulanmasın diye birde aynı çeşit yemiyorum çok nazliyimŞimdi annem yaptı içtim canım tansiyonum çok düşerse yada çok çıkarsa başım ağrıyor oradan anlıyorum hemen
Tüm gün bulanması hamilelikten yapacak bişey yok Allah yardımcın olsun canım. İlk hamileliğimde 6-7-8. haftalarım çok kötü bulantı kusmayla geçmişti bir yudum bişey yiyemiyordum. Bunda 9.haftamdayım hiç kusmadım sadece sabahları bulantı biraz oluyor kahvaltı yapınca geçiyor.
İlk hamileliğimde benim de karardı kızım olmuştu komşumun da kızı olmuştu onunkiler sarıydıbence cinsiyetle alakası yok
Valla benim annemde yapıyor devamlı ama hiç yiyesim gelmiyorAynen canm bas ağrısı yapıyor. Iyiki annemiz var benimki de sürekli bana yemek yapıyor çünkü çok sık yiyorum midem bulanmasın diye birde aynı çeşit yemiyorum çok nazliyim
En yoğun 8_9haftalar sonrasında rahatlarsin tamamen geçmiyir ama en azından o kadar yoğun olmuyorHmm bende 8. Haftanın içindeyim oldukça fazlalaştı bulantılar. Aç kalınca hiç duramıyorum ama canım yemekte yemek istemiyor napıcağımı şaşırdım
Aha bu teori de çöktüTüm gün bulanması hamilelikten yapacak bişey yok Allah yardımcın olsun canım. İlk hamileliğimde 6-7-8. haftalarım çok kötü bulantı kusmayla geçmişti bir yudum bişey yiyemiyordum. Bunda 9.haftamdayım hiç kusmadım sadece sabahları bulantı biraz oluyor kahvaltı yapınca geçiyor.
İlk hamileliğimde benim de karardı kızım olmuştu komşumun da kızı olmuştu onunkiler sarıydıbence cinsiyetle alakası yok
Kızlar bide bu solumuza ya da sağımıza yatma muhabbetini duyan var mı ? Herkesten sola yat diye duyuyorum. Solum delindi havasızlıktan kulağım enfeksiyon kaptıdoktorum istediğin yere yat dedi ama işte bir kere duydum ya sola yat diye öyle devam ediyor
Canim sola yatma muhabbeti daha ileriki haftalar icin. Karin ve bebek buyudukten sonra yani. Cunku plesantayi besleyen ana damar sag taraftan geciyor. Saga yatinca da karin buyuk oldugu icin damara baski yapiyor ve bebege giden kan akisini yavaslatiyor. Simdilerde rahat rahat istedigin yonde yatabilirsin.
Amin canım. Bulantıların bir iki hafta içinde azalır sonra da tamamen geçer inş azıcık daha sabret. Ben de ilkinde senin gibiydim tuzlu şeyler iyi geliyordu çubuk krakerle yaşıyordum çikolatalı tatlı şeyleri hiç görmek bile istemiyordum. Bulantılar geçtikten sonra bi de iştah açılması her gördüğünü yeme dönemi var ki orda acısını fena çıkarırsınÇok teşekkür ederim canım önerilern ve motivasyonun için. Benimde 6. Haftanın ortalarında başladı şuan 8+3 üm. Sadece bir kere kustum. Onun dışında bulansada kusma yaşamadım. Her ne kadar bir şey yemek istemesem de Mümkün olduğunca tuzlu şeyler yiyerek bastırmaya çalışıyorum midemi. Bebeklermiz sağlıklı olsunda her şeye katlanırız Allahın izniyle.
Amin canım. Bulantıların bir iki hafta içinde azalır sonra da tamamen geçer inş azıcık daha sabret. Ben de ilkinde senin gibiydim tuzlu şeyler iyi geliyordu çubuk krakerle yaşıyordum çikolatalı tatlı şeyleri hiç görmek bile istemiyordum. Bulantılar geçtikten sonra bi de iştah açılması her gördüğünü yeme dönemi var ki orda acısını fena çıkarırsın
Evet canim hayirlisiyla insaAllah :)Yaa ne güzel büyüselerde iyice hissetsek :)
Ikıncı gebeliklerde erken hissediliyormus bebek.[/QUOTE
Olabilir canim... oylr diyorlar ve arastirdim 11.haftada hisseden cok kisi olmus yani imkansiz degil
Aynen bende yaa oh be :))))Çok teşekkür ederim canım rahatladım ya azcık sağıma yatayım :)
Amin canim amin amin aminSağlık sıhhatle o günlere gelelim inşallah. Benim ilk olacak nasipse tüp bebek. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin.
Doktor ne taraftan yumurtlayip hangisinin tuttugunu anlayamasin demisti ben sormustum ilk.gittiğim de..Merhaba subatin guzel anneleri. Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize.Sizlere bir sorum olucalti cevaplarsaniz cok sevinirim.
Net olarak sag taraftan yumurtlayip kizi olan varmi ?
Anlasilyo cnm 2 hamileligimdede ultrasonla takip yaparak hamile kaldim. 2 nci bebegimde soldanda bu ke sagdan yumurtlamistim. Ulrasonla net sekilde gozukyo. Resmini bile cekip eliem vermistiDoktor ne taraftan yumurtlayip hangisinin tuttugunu anlayamasin demisti ben sormustum ilk.gittiğim de..
Yok cnm ben direk doktora banada soyleme kagida yaz dicem. Evdede birine yaptirirm herkese supriz olurBen de çok abartmayi düşünmüyorum kekle de oluyormuş balonlada ama benim balon fikri daha çok hoşuma gitti belki birkaç arkadaşla olabilir geriye kaldı bu hazırlıkları kimden isteyecegin çünkü o balonu birinin hazırlaması lazım bana da supriz olsun sen galiba öğrenip eşine supriz yapacaksın
Ama sen takip ederek yapmissin canim...bizim spontene oldu :)))Anlasilyo cnm 2 hamileligimdede ultrasonla takip yaparak hamile kaldim. 2 nci bebegimde soldanda bu ke sagdan yumurtlamistim. Ulrasonla net sekilde gozukyo. Resmini bile cekip eliem vermisti
Oyle bir atraksiyon yapmayı bende dusunuyorum ama bana soylesinYok cnm ben direk doktora banada soyleme kagida yaz dicem. Evdede birine yaptirirm herkese supriz olur
Nasıl anlaşılıyor acaba resimde çok merak ettimAnlasilyo cnm 2 hamileligimdede ultrasonla takip yaparak hamile kaldim. 2 nci bebegimde soldanda bu ke sagdan yumurtlamistim. Ulrasonla net sekilde gozukyo. Resmini bile cekip eliem vermisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?