2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Şimdi annem yaptı içtim canım tansiyonum çok düşerse yada çok çıkarsa başım ağrıyor oradan anlıyorum hemen
Aynen canm bas ağrısı yapıyor. Iyiki annemiz var benimki de sürekli bana yemek yapıyor çünkü çok sık yiyorum midem bulanmasın diye birde aynı çeşit yemiyorum çok nazliyim

Çok teşekkür ederim canım önerilern ve motivasyonun için. Benimde 6. Haftanın ortalarında başladı şuan 8+3 üm. Sadece bir kere kustum. Onun dışında bulansada kusma yaşamadım. Her ne kadar bir şey yemek istemesem de Mümkün olduğunca tuzlu şeyler yiyerek bastırmaya çalışıyorum midemi. Bebeklermiz sağlıklı olsunda her şeye katlanırız Allahın izniyle.

Aha bu teori de çöktü

Canim sola yatma muhabbeti daha ileriki haftalar icin. Karin ve bebek buyudukten sonra yani. Cunku plesantayi besleyen ana damar sag taraftan geciyor. Saga yatinca da karin buyuk oldugu icin damara baski yapiyor ve bebege giden kan akisini yavaslatiyor. Simdilerde rahat rahat istedigin yonde yatabilirsin.

Çok teşekkür ederim canım rahatladım ya azcık sağıma yatayım :)

Amin canım. Bulantıların bir iki hafta içinde azalır sonra da tamamen geçer inş azıcık daha sabret. Ben de ilkinde senin gibiydim tuzlu şeyler iyi geliyordu çubuk krakerle yaşıyordum çikolatalı tatlı şeyleri hiç görmek bile istemiyordum. Bulantılar geçtikten sonra bi de iştah açılması her gördüğünü yeme dönemi var ki orda acısını fena çıkarırsın

Sağlık sıhhatle o günlere gelelim inşallah. Benim ilk olacak nasipse tüp bebek. Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin.

Merhaba subatin guzel anneleri. Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hepimize. Sizlere bir sorum olucalti cevaplarsaniz cok sevinirim.
Net olarak sag taraftan yumurtlayip kizi olan varmi ?
Doktor ne taraftan yumurtlayip hangisinin tuttugunu anlayamasin demisti ben sormustum ilk.gittiğim de..

Yok cnm ben direk doktora banada soyleme kagida yaz dicem. Evdede birine yaptirirm herkese supriz olur

Anlasilyo cnm 2 hamileligimdede ultrasonla takip yaparak hamile kaldim. 2 nci bebegimde soldanda bu ke sagdan yumurtlamistim. Ulrasonla net sekilde gozukyo. Resmini bile cekip eliem vermisti
Ama sen takip ederek yapmissin canim...bizim spontene oldu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…