- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.861
Hahah bende dayanamaz bakarim gibi geliyo kagidaOyle bir atraksiyon yapmayı bende dusunuyorum ama bana soylesin
Kesin bende dayanamam yapmayı düşünüyorum ama merak yok mu o merakHahah bende dayanamaz bakarim gibi geliyo kagida
Hahah hadi bakalim becerebilirsek super olcakKesin bende dayanamam yapmayı düşünüyorum ama merak yok mu o merak
Rabbim en hayırlı zamanda size tekrar anne baba duygusunu tattırsın inşAllah canım kendine çok iyi bakBiz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
Sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum Şubat anneleri
white_chocolate_mocha canım benim adımı listeden silebilir misin ?
Birbirimizi tanımasak da hakkımız geçmiştir onca konuşmaya hakkınızı helal edin desteğini sürekli hissettiren güzeli yürekli hamişler sağlıcakla kalın ...
Ultrasonla kac mm olmus catlamaya kac gun var bakiyo doktor. 22 mm ulasinca catlar genelde yumos. Resmi yukleyemedim su an intrnetden bakabilirsin..Nasıl anlaşılıyor acaba resimde çok merak ettim
Ahahahhh aynen canımHahah hadi bakalim becerebilirsek super olcak
Canım bi hafta on gün değişiyor oğlumda 10 ekim diyordu 2 ekimde doğuma girdimSlm arkadaslar
Dr 25 subata verdi dogum tahini ama ultrason gunume gore programda 1 mart cikiyo bole deisik tarih mi veriyo drlar herkese
Yok o degisiyor onu biliyorum da onceden bole degisik tarih verdi ultrasona gore ogun olmuyor onu soruyorum mesela bir marta geliyo dr 25 subat dedi tabi o gun kesin diye birsy yo onu bliormCanım bi hafta on gün değişiyor oğlumda 10 ekim diyordu 2 ekimde doğuma girdim
Ben yiyorum canm ya ne yemeği olursa olsun yerken midem bulanmıyor yemek bittiği an başlıyo bulantı 20 dakka sonra hafifliyor. 10.haftamdayım daha iyiyim şükür sadece yemekten sonra biraz bulantı oluyor inşallah 2 haftaya daha da azalır dedi doktor. 6. ve 7. Haftada berbattım. Progestan çok etkili ama ya onu ağızdan almak zaten başlı başına bir bulantı sebebi.Valla benim annemde yapıyor devamlı ama hiç yiyesim gelmiyor
ben kullanıyorum canımGünaydın arkadaşlar. Sizi her gün takip ediyorum ama pek yazmıyorum. Benimde bir maruzatım var fikrinizi almak istiyorum . Tiroit ilacı kullanan var mı aranızda ?
ne güzel canım pantolonu erkek için mi aldınEvet arkadaşlar ilk hamişlik alışverişi mi yapmış bulunuyorum. Elbise ve pantolon aldım.
ben kullanıyorum canım
Hımm anladım canımYok o degisiyor onu biliyorum da onceden bole degisik tarih verdi ultrasona gore ogun olmuyor onu soruyorum mesela bir marta geliyo dr 25 subat dedi tabi o gun kesin diye birsy yo onu bliorm
Aynen canım bende yemek yemeğe korkuyorum kusasım geliyor hele o Progestan yok mu Allah’ım çok fena fitil olarak almaya başlayınca rahatladım ama bu sefer de sabahları aç karnına kan ilacımı içiyorum o da midemi bulandırıyorBen yiyorum canm ya ne yemeği olursa olsun yerken midem bulanmıyor yemek bittiği an başlıyo bulantı 20 dakka sonra hafifliyor. 10.haftamdayım daha iyiyim şükür sadece yemekten sonra biraz bulantı oluyor inşallah 2 haftaya daha da azalır dedi doktor. 6. ve 7. Haftada berbattım. Progestan çok etkili ama ya onu ağızdan almak zaten başlı başına bir bulantı sebebi.
duydum canım ama ben sağım da daha rahat uyuyorum şimdilik. sonra soluma dönüyorum..Kızlar bide bu solumuza ya da sağımıza yatma muhabbetini duyan var mı ? Herkesten sola yat diye duyuyorum. Solum delindi havasızlıktan kulağım enfeksiyon kaptıdoktorum istediğin yere yat dedi ama işte bir kere duydum ya sola yat diye öyle devam ediyor
ben 4 yıldır euthyrox 50 lik kullanıyorum canım ama ben kendimi bildim bileli sabahları bir şey yemezsem midem bulanır elim ayağım titrer ..25 mg kullanıyorum ben canım. Kullanmaya başladığımdan beri midem bulanıyo. 6+2de başladım kullanmaya. Acaba gebelik bulantıları mı tesadüfen o zaman başladı yoksa ilaç mı bulantı yapıyor anlamadımeğer ilaçsa gebelik boyu mu devam edecek bu bulantılar
Kansızlık mi cıktı ben vitamin iciyorum omega 3 demir hepsi içinde gece yatmadan iciyorum. Sabah hiç bir ilaç almıyorum. Allah kolaylık versin canm insallah yakındır rahatlicazAynen canım bende yemek yemeğe korkuyorum kusasım geliyor hele o Progestan yok mu Allah’ım çok fena fitil olarak almaya başlayınca rahatladım ama bu sefer de sabahları aç karnına kan ilacımı içiyorum o da midemi bulandırıyor
Aynen canım tahlillerimde sadece kansızlık çıktı inşallah tez zamanda şu sıkıntılı günlerimizden kurtuluruzda rahatlarızKansızlık mi cıktı ben vitamin iciyorum omega 3 demir hepsi içinde gece yatmadan iciyorum. Sabah hiç bir ilaç almıyorum. Allah kolaylık versin canm insallah yakındır rahatlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?