2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Rabbim en hayırlı zamanda size tekrar anne baba duygusunu tattırsın inşAllah canım kendine çok iyi bak

Canım bi hafta on gün değişiyor oğlumda 10 ekim diyordu 2 ekimde doğuma girdim
Yok o degisiyor onu biliyorum da onceden bole degisik tarih verdi ultrasona gore ogun olmuyor onu soruyorum mesela bir marta geliyo dr 25 subat dedi tabi o gun kesin diye birsy yo onu bliorm

Valla benim annemde yapıyor devamlı ama hiç yiyesim gelmiyor
Ben yiyorum canm ya ne yemeği olursa olsun yerken midem bulanmıyor yemek bittiği an başlıyo bulantı 20 dakka sonra hafifliyor. 10.haftamdayım daha iyiyim şükür sadece yemekten sonra biraz bulantı oluyor inşallah 2 haftaya daha da azalır dedi doktor. 6. ve 7. Haftada berbattım. Progestan çok etkili ama ya onu ağızdan almak zaten başlı başına bir bulantı sebebi.

ben kullanıyorum canım

25 mg kullanıyorum ben canım. Kullanmaya başladığımdan beri midem bulanıyo. 6+2de başladım kullanmaya. Acaba gebelik bulantıları mı tesadüfen o zaman başladı yoksa ilaç mı bulantı yapıyor anlamadım eğer ilaçsa gebelik boyu mu devam edecek bu bulantılar

Aynen canım bende yemek yemeğe korkuyorum kusasım geliyor hele o Progestan yok mu Allah’ım çok fena fitil olarak almaya başlayınca rahatladım ama bu sefer de sabahları aç karnına kan ilacımı içiyorum o da midemi bulandırıyor

duydum canım ama ben sağım da daha rahat uyuyorum şimdilik. sonra soluma dönüyorum..
yüzüstü hiç uyuyamıyorum midem yanıyor hemen

ben 4 yıldır euthyrox 50 lik kullanıyorum canım ama ben kendimi bildim bileli sabahları bir şey yemezsem midem bulanır elim ayağım titrer ..
o yüzden seninki de ilaçla ilgili değildir muhtemelen gebelikten dolayıdır .benimde bulantılarım 6. haftada başladı 8. haftada biraz azaldı ama hala devam ediyor

Kansızlık mi cıktı ben vitamin iciyorum omega 3 demir hepsi içinde gece yatmadan iciyorum. Sabah hiç bir ilaç almıyorum. Allah kolaylık versin canm insallah yakındır rahatlicaz

Kansızlık mi cıktı ben vitamin iciyorum omega 3 demir hepsi içinde gece yatmadan iciyorum. Sabah hiç bir ilaç almıyorum. Allah kolaylık versin canm insallah yakındır rahatlicaz
Aynen canım tahlillerimde sadece kansızlık çıktı inşallah tez zamanda şu sıkıntılı günlerimizden kurtuluruzda rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…