2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Selam kızlar, nasılsınız?
Tatildeydim ben, daha bugün geldim.Çok bulantım var benim de, hiç bir şey yiyemiyorum ve bir de çok uykum geliyor. Sürekli uyuyorum. Bir de kızlar en son doktora 7 temmuzda gittim, şimdi bir daha ne zamana randevu alayım, doktor da bana bir şey demedi? Sizce ne yapmalı?

bende öyleyim cnm birde çok çabuk yoruluyorum benı dr 2 haftada bir çagırıyo

Gözün aydın canm.
Sağol canım

Rabbim gönlümüze göre verir inşallah bide Bebek kesenin sol tarafında duruyorsa kız sağ tarafta duruyorsa erkek diyorlar böyle bişe daha var benimki ortada gibi
Canım benim kızlarımın biri sağd biri solda duruyodu ama ikisi de kız :)

Ohh maşallah maşallah demek seninle aynıyız biz . Benimde 8+3 bugün :) kontrolüm 31 temmuzda .
Evet canım aynı sayılır 1 gün var aramızda :) benim taaa 17 ağustosta artık

3 yıldır tiroid ilacı kullanıyorum sabahları aç olarak. Kahvaltı yapana kadar mide bulantısı yapıyor. Bu arada tiroid ilacı kullananlar sabah aç alın kahvaltıdan 1 saat önce.
Evt aç karnına alıyorum ben de
Ben duydum canım :)
Benim gün boyu devam bulantım . Özellikle acıkınca mahvoluyorum ama yemekte yiyemiyorum
Metpamid yazmıştı doktor bana 8 saatte al demişti ben bulandıkça aldım o yüzden işe yaramamış düzenli al dedi bulntına iyi gelecek dedi artık 8 saatte bir alıyorum daha iyi gibiyim
Kan akışı bebeğe daha iyi gidiyor sola yatınca canım ondan sola yatılıyor ve yemeklerden sonra sola yatıp uzanınca bebek daha iyi besleniyor

Kızlar inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi İnşallah bende istiyorum uğraşıyorum fakat olmuyor Allah olmayan herkese nasip etsin
Allahim isteyen herkese nasip etsin canim problem ne benim de 7 sene olmadi 7ci senemin sonunda tedavi sonucu hamileyim suan

Benim 2 senedir düzenli olmasına rağmen olmadı doktorlara gidiyorum daha önce kaldım hamile bi sorun olmadığını söylüyorlar geçen yine özele gittim bir sorun görünmüyor dedi hormon testi yapalım dedi bide rahim filmi çekip yumurtalıklara iyice bakalım ultrasonda net göremiyoruz yumurtalıkları dedi ama ultrasonda bir sorun görünmüyor dedi geçen ay da gitmiştim iltaş vardı fitil kullanmıştım

Hep özele gittim ben 180 lira muane parası verip oda bir sorun olmadığını söylemişti ismini çok duymuştum onun gittim bir sorun yok dedi oda baya oldu ona gideli ama hiç hormon testi falan istememişlerdi geçen gittiğim doktor hormon testi istedi

Benim doktor 1 ay sonraya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…