2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
8. Hafta da kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonraya gün verdi canım. 12. Haftanın bitimi oluyo ikili taramayı da yaparız dedi

Uyuyamıyorum, düşünmemek için telefonla uğraşıyorum o zamanda çocuk için radyasyon oluyor. Mide ağrısı, batmalar, kramplar... Bebeğim için ayakta duruyorum yoksa çoktan bırakırdım kendimi. Başka şeylerle meşgul olmak istiyorum. Herkes ruh halini düzelt bebeğin çok etkilenir diyor. Gerçekten o kadar etkilenir mi?

Vallq canim ayni durumsayiz su an her acidan

ben 1 yıldır gebelik için uğraşırken daha çok hamilelik belirtim oluyordu. bana mide bulantıları ve diğer şikayetler için 10. haftaya kadar bekle dediler ama halen gelen giden yok. hamile olduğumu unutcam neredeyse. benim gibi hiç şikayeti olmayan var mı? normal mi? aşerme bile yok. açıkçası iyice tuhafıma gitmeye başladı.

Gayet normal canım çok arkadaşım var hiç bişey hissetmeden doğurdular gittiler sadece şanslı oluyosun bulantı çekmediğin için :)

Ayy ne güzel sevin bence

Benimde hic midem bulanmadi canim..bazen bende unutuyorum :)) hicbir belirti olmadigi icin ...

cok sanslisin canim sevin guzel birsey degil zaten insan alt üst oluyor çok şükür de tadini çıkar:)

etkiliyo ben ilk oglumda cok stresliydim ilk 2 ay ağladı kolikti hamilelikteki stresime bagliyorum

Gayet normal canım çok arkadaşım var hiç bişey hissetmeden doğurdular gittiler sadece şanslı oluyosun bulantı çekmediğin için :)

Ayy ne güzel sevin bence

Benimde hic midem bulanmadi canim..bazen bende unutuyorum :)) hicbir belirti olmadigi icin ...

cok sanslisin canim sevin guzel birsey degil zaten insan alt üst oluyor çok şükür de tadini çıkar:)
Sağ olun arkadaşlar rahatladım biraz. Hamilelikte mide bulantısı çocuğun sağlıklı olduğunu gösterir dedikleri için endişe ettim bir an. Yoksa tabii ki rahat bir durum.

Etkiler bence cnm kitap falan oku ne bileyim seni yormayacak birşeyler yap battaniye falan ör bebeğine bilmiyorsan netten bak vardır anlatımı ne bileyim oyalanırsın biraz

Ayyy az kalmış hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre versin inşallahbenim daha çok var öğrenmeme

Selam kızlar nasilsiniz denize girdim sabah çok güzeldi ya özlemişim normal insan olmayi kahverengi lekem gelmiyor diye kendime güven geldi inşallah gelmesin de. Lif örüyorum bende birde pembe fili düşünme diye bir kitap okuyorum tavsiye ederim takıntılı insanları anlatıyor kişisel gelişim kitabı. Zamanı bir şekilde geçirmemiz gerek yoksa yatarak ve kafada kurarak bebeğe zarar veriyoruz.

9.haftaya girdim, bulantilarim azalsin diye bekliyorum ama sanki nafile bir bekleyis. Kizimda 14.haftadan sonra azalmaya baslamisti. Bu sefer yine birseyler yiyebiliyorum ama kendimi zorlaya zorlaya. Surekli bulanti kuru kuru, ara sira kusma. Her an kusacakmisim gibi tedirginim. Surekli yanimda poset vs tasiyorum. Bugun tatilimiz de bitti. Donucez artik cikisimizi yaptik bakalim. Insaallah rahat bir yolculuk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…