- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.901
8. Hafta da kalp atışını duyduktan sonra 1 ay sonraya gün verdi canım. 12. Haftanın bitimi oluyo ikili taramayı da yaparız dediSelam kızlar, nasılsınız?
Tatildeydim ben, daha bugün geldim.Çok bulantım var benim de, hiç bir şey yiyemiyorum ve bir de çok uykum geliyor. Sürekli uyuyorum. Bir de kızlar en son doktora 7 temmuzda gittim, şimdi bir daha ne zamana randevu alayım, doktor da bana bir şey demedi? Sizce ne yapmalı?
Bende bu gece herkes erkenci diyecektim..kimsenin sesi cikmiyorSıcaktan uyuyamıyorum bide bugun bacak agrısı basladı yürürken çok fena agrı yapıyor
Vallq canim ayni durumsayiz su an her acidanUyuyamıyorum, düşünmemek için telefonla uğraşıyorum o zamanda çocuk için radyasyon oluyor. Mide ağrısı, batmalar, kramplar... Bebeğim için ayakta duruyorum yoksa çoktan bırakırdım kendimi. Başka şeylerle meşgul olmak istiyorum. Herkes ruh halini düzelt bebeğin çok etkilenir diyor. Gerçekten o kadar etkilenir mi?
Amin canım inşallahBüyüsünler insallah canim ikizlere hamileyimsizinde gozunuz aydin saglikla gelsin bebegin
Gayet normal canım çok arkadaşım var hiç bişey hissetmeden doğurdular gittiler sadece şanslı oluyosun bulantı çekmediğin için :)ben 1 yıldır gebelik için uğraşırken daha çok hamilelik belirtim oluyordu. bana mide bulantıları ve diğer şikayetler için 10. haftaya kadar bekle dediler ama halen gelen giden yok. hamile olduğumu unutcam neredeyse. benim gibi hiç şikayeti olmayan var mı? normal mi? aşerme bile yok. açıkçası iyice tuhafıma gitmeye başladı.
Ayy ne güzel sevin benceben 1 yıldır gebelik için uğraşırken daha çok hamilelik belirtim oluyordu. bana mide bulantıları ve diğer şikayetler için 10. haftaya kadar bekle dediler ama halen gelen giden yok. hamile olduğumu unutcam neredeyse. benim gibi hiç şikayeti olmayan var mı? normal mi? aşerme bile yok. açıkçası iyice tuhafıma gitmeye başladı.
Benimde hic midem bulanmadi canim..bazen bende unutuyorum :)) hicbir belirti olmadigi icin ...ben 1 yıldır gebelik için uğraşırken daha çok hamilelik belirtim oluyordu. bana mide bulantıları ve diğer şikayetler için 10. haftaya kadar bekle dediler ama halen gelen giden yok. hamile olduğumu unutcam neredeyse. benim gibi hiç şikayeti olmayan var mı? normal mi? aşerme bile yok. açıkçası iyice tuhafıma gitmeye başladı.
cok sanslisin canim sevin guzel birsey degil zaten insan alt üst oluyor çok şükür de tadini çıkar:)ben 1 yıldır gebelik için uğraşırken daha çok hamilelik belirtim oluyordu. bana mide bulantıları ve diğer şikayetler için 10. haftaya kadar bekle dediler ama halen gelen giden yok. hamile olduğumu unutcam neredeyse. benim gibi hiç şikayeti olmayan var mı? normal mi? aşerme bile yok. açıkçası iyice tuhafıma gitmeye başladı.
etkiliyo ben ilk oglumda cok stresliydim ilk 2 ay ağladı kolikti hamilelikteki stresime bagliyorumUyuyamıyorum, düşünmemek için telefonla uğraşıyorum o zamanda çocuk için radyasyon oluyor. Mide ağrısı, batmalar, kramplar... Bebeğim için ayakta duruyorum yoksa çoktan bırakırdım kendimi. Başka şeylerle meşgul olmak istiyorum. Herkes ruh halini düzelt bebeğin çok etkilenir diyor. Gerçekten o kadar etkilenir mi?
Gayet normal canım çok arkadaşım var hiç bişey hissetmeden doğurdular gittiler sadece şanslı oluyosun bulantı çekmediğin için :)
Ayy ne güzel sevin bence
Benimde hic midem bulanmadi canim..bazen bende unutuyorum :)) hicbir belirti olmadigi icin ...
Sağ olun arkadaşlar rahatladım biraz. Hamilelikte mide bulantısı çocuğun sağlıklı olduğunu gösterir dedikleri için endişe ettim bir an. Yoksa tabii ki rahat bir durum.cok sanslisin canim sevin guzel birsey degil zaten insan alt üst oluyor çok şükür de tadini çıkar:)
Etkiler bence cnm kitap falan oku ne bileyim seni yormayacak birşeyler yap battaniye falan ör bebeğine bilmiyorsan netten bak vardır anlatımı ne bileyim oyalanırsın birazUyuyamıyorum, düşünmemek için telefonla uğraşıyorum o zamanda çocuk için radyasyon oluyor. Mide ağrısı, batmalar, kramplar... Bebeğim için ayakta duruyorum yoksa çoktan bırakırdım kendimi. Başka şeylerle meşgul olmak istiyorum. Herkes ruh halini düzelt bebeğin çok etkilenir diyor. Gerçekten o kadar etkilenir mi?
Ayyy az kalmış hadi bakalım hayırlısı allah gönlüne göre versin inşallahbenim daha çok var öğrenmemeKızlar günaydın sabah bulantılarım biraz geçti derken akşam kusmalarım başladı yemekten yarım saat sonra çıkartmazsam rahat edemiyorum. İki hafta sonrada doktorum cinsiyet için gel dedi hayırlısı bakalım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?