2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cidden kış annesi olmak çok iyi. Yazın doguranlara allah sabır versin. (3. kesin yazın dogururum böle konuştugum için ) Kışın mis gibi valla ne isilik ne bişiy serin serin uyuyosun . Bide evdesin en güzeli :) Çalıştıgım için bana güzel yani:)

Canım Erkek diye biliyorum bende:)

Çok şükür canım benim çok sevindim senin adına. Cidden bukadar kötü olacaksın arada serum alsan iyi olur. Kuzucugunlada ilgilenirsin böylelikle.
İnternette çoğunluk kız diyor bakalım bi gün öncesinde de mavi kapı süsü görmüştüm oğlum olcakmış tersi çıkacak diyorlar nasip bakalım ama çok heyecan yaptım şimdi ya
Hadi hayırlısı bakalım :)
biraz araştırdım da 10-12. haftalarda yapılıyormuş. daha doktoruma sormadım. haberlerde test için 1000 lira falan demişlerdi ama ne kadar doğru bilmiyorum. bilemedim yani ne yapsam
Yani yaptırmayı düşünmem şahsen.

Aynen canım ya.
Gerçekten dünyada rahatlık varmış dedim resmen.
Bakıcam şimdi takip edicem etkisi ne kadar sürüyor ona göre alırım artık ne yapayım bu süreci böyle atlatayım.

Aynen canım ya.
Gerçekten dünyada rahatlık varmış dedim resmen.
Bakıcam şimdi takip edicem etkisi ne kadar sürüyor ona göre alırım artık ne yapayım bu süreci böyle atlatayım.
Bide şuan gerçekten en zor dönemi. Çok az kaldı bir iki hafta sonra daha da rahatlayacaksın. İkiz gerçi gebeliğin ama inşallah kısa zamanda kendine gelirsin .

Üçüncüyü de doğurcan yani masallah canm ne güzel

Bana doktor ikili testten sonra gerekirse yapariz dedi lakin ikili test ne kadar bilmiyorum o da pahalı ise 500 falan direkt nifty yaptırmak bana daha mantikli geliyor
bu testler yıllardır 2000 civarı zaten. En garantisi gibi. 2li test 2 yıl önce250 liraydı. Hastanesine göre değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…