2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Teşekkür ederim kızlar inşallah Allah saglıklı bir şekilde doğumlarımızı nasip etsincinsiyeti belli olan var mı ve bebek haftasını nerden ayarlıyoruz
Amin.. üst kısımdan profil bilgilerine gir canım aşağılarda hamilelik takvimini göreceksin. Bebeğinin doğacağı tarihi yazıyorsun oraya.
bu testler yıllardır 2000 civarı zaten. En garantisi gibi. 2li test 2 yıl önce250 liraydı. Hastanesine göre değişiyor.
3 yıl önce ikili testi üni hastanesinde yaptırmıştım hem ücretsiz hem de gayet memnun kalmıştım. Şimdi yine aynı şekilde özelde yaptırmayı düşünmüyorum. Hastaneden hastaneye gerçekten ciddi fark ediyor.

Hedefimiz 3 :) Hedefe ulşana kadar devam diyoruz:) Bu bebeğimde inşallah abisi gibi akıllı olur :) Ama hemen değil en azından bitanesini okula başlatayım öle:)
Normal doğum mu canm senin? Bende normal doğum olsam ve riskli olmasa gebeliklerim düşünürdüm 3.çocuk güzel olur bencede. Allahım sağ salim kucagimiza vermeyi nasip etsin inşallah.

Aynen canm bende bundan sonra tukkani kapatacigim tabi büyük konuşmakta istemiyorum kaza olur falan diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

bulantidan uyuyamiyorum ya. 8+0oldum daha yeni,su ana kdr hic cikarmadim ama cok fena yani tum gun boyle cok zor oluyo. mide ac bi de o asitle midemi sanki desiyorlar! mideden rahatsiz da olunca 3kati etki ediyo malesef
Csyrc naber anacim hayirli olsun :) ilkinde bulantin olmamisti mi ? Ben mi yanlis hatirliyorum :) yine az var aramizda dun ogrendim bu sefer adam sormadan bir anda sulaleye yaydi

Kızlar hakliymiş demekki serum alman lazım mış cok sevindim senin adina

Aynen canm bende bundan sonra tukkani kapatacigim tabi büyük konuşmakta istemiyorum kaza olur falan diye. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

:)))
Aynen..
Rabbim isteyen herkese hayırsılıyla nasip etsin.
Bana bu kadarı kafi :)
Kızlar hakliymiş demekki serum alman lazım mış cok sevindim senin adina
Evet canım kendi eşekliğim işte üşengeçlikten çok uzak diye gitmiyordum ama dün akşam kendime gelince yine dedim ne olursa olsun 3 günde bir taktırayım en azından psikolojim için bile iyi bişi.
Sağolasın.

Merhaba kızlar doktordan cıktık. Normalde özele gidiyorum ama ikili test için üniversiteye geldm.. Tamm 11+0 günlük doktor ikili test için erken dedi bi hafta sonra gel dedi folık asiti 12 haftadan sonra önermiyrz dedi decavit e başlayablrsn dedi.. Bizden bu kadar en kotüüs ultarsyon kagıdını vermedi burda boyleymşş

Merhaba hanımlar. Ben de aranıza yeni katıldım. İlk gebeliğim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah
Hoşgeldin cnm tup bebek Yoldaşiyiz desene.seni diğer sayfadan tanıyorum. Hayirlisiyla Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ins. Tüm hamislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…