2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Insaallah bebislerimizdir hissettiklerimiz. Ilkinden de bildigim icin az cok bebis oldugunu dusunuyorum ben de. Bakalim saglikla gelsinler

kasıklarda batmalar var neredeyse acıtacak. ne bu bilen var mı? bir de rahimde bebeğin olduğu yerde arada sanki kan akışı hissi geliyor 2-3 saniye sonra gidiyor bebekten kaynaklı mı?

Son düzenleme:

Benim göğüs hassasiyetim tamamen gitmişti. Hatta azaldığı ve kafama çok taktığım sıralar doktor gittim bebek iyi demişti. Doktordan çıktıktan sonra bebek ölmüş .
Icinizi ferah tutun. Ama korkunuz şüpheniz varsa gidin. Olacağı engelleyemezsiniz ama en azından nasıl onu bilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Herkes tekrar bi evlat için dua etsin bana. Sabaha evlatsiz uyanmak zormuş.

Cok gecmiş olsun hıc dert etme canım demesi kolay diceksin ben mart ta senin yasadigini yasadim Bir sabah gogus agrisi yok olarak uyanmistim zaten hafif lekeler vardi doktoru aradim gel demisti o sirada ogrendim kalbi durdugunu ama 3 ay gecmeden tekrar hamile kaldım inşallah kendını toparladıgında tekrar hamile kalirsin kendine dikat et ve hic uzme bundada bi hayir vardir de

Eşim geldi yanima agladin mi sen yook dedim o sorunca daha bi aglayasim geliyor bi de ona ağladım manyadım valla
Ahahahhah aynen eşim bana ayran yapmıştı tansiyonum düştü diye ama midem bulanıyordu içemedim iç artık şu ayranı dedi ben başladım ağlamaya oğlumda hiç böyle olmamıştım her hamilelik farklı işte

Aynen benimki de değişik canım acaba kız mı diyorum bakalım nasip artık

Peki kızlarınınki aynı mi canım

Canım benim rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlısı bir evlat nasip etsin canım Allah gönlünden geçeni tez zamanda nasip eder inşallah benimde kuzenim evlendi bi sene çocukları olmadı çok istiyorlardı oldu bu sefer hemen kanaması geldi düşük yaptı o kadar üzüldü ağladılarki şimdi aradan iki ay geçti yine hamile şuan bi oğlu olcak canım gönlünü ferah tut rabbim en hayırlı zamanda sana tekrar nasip eder anneliği

Amin inşallah.

Amin inşallah. Dua edin bol bol.

Aynen benimki de değişik canım acaba kız mı diyorum bakalım nasip artık
Dun ben doktora gittim 10 haftalik ve 4 gunluk bebek ve emin degilim ama erkek gibi dedi bakalim bende ne aserme var ne bisey istahsizim tiksiniyorum bazi seylerden ve ben bi cikolata asigi olarak ( her ogun her can sikintisinda cikolata yerken) suan cikolatayi gormek bile istemiorum cok farkli bisey

Ay bende tam bir çikolata delisiyim ama görünce midem bulanıyor geçen bi parça yiyim dedim ağzımın içi zehir gibi oldu midem bulandı ya bende bebeğimi kız hissediyorum ama bakalım nasip Allah gönlümüze göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…