2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Amin inşallah. Dua edin bol bol.
Insallah dua edicem ve bana haber vermeyi unutma hamile kalirsan inşallah ama sen genede bir kac adetın olmasını bekle ve kurtajmi olucaksin kendilinle dusucekmi ? ( benimki kendilinle dusmsini bekledik psikolojik olarak cok zor ben artik bebek olmadigini bildigim halde aladim dustugunde agriyi anlatamam) ama daha iyi ve saglikli bir hamilelik icin demekki hayirlisi buymus dedim bu arada ilk hamileliginmiydi canim ??

Ya ben cornflack ( misir gevregi sanirim) onunla besleniorum ya bu cocuk benim tam tersim olucak saglikli beslenicek dusunsene patates kizartmasina tahmul edemiorum ve suan istedigim tek yemek karnibahar brocoli canim bunu istior ve markettede yok bunlar yurtdisinda olsaydim keske bulurdum ...

Nifty canım genetik test ben 37 yaşında olduğum için ikili test yspmadılar zaten riskli çıkacak diye direkt down sendromu ve toplamda 74 genetik hastalığı tespit eden bir test
sanirim yurt dişinda yapilan test ten bahsedıprsun 10-11 haftada kan tahlılı yaptırıyorsun bebegınde anomaliler varmi dıye bakıyorlar ve bonus olarakta cınsıyetı ogrenılıor turkıyede bu test oldugunu bılmıyordum

Ahahahh dün benimde canım karnabahar çekmişti kış gelse de sebze yesek

Ahahahh dün benimde canım karnabahar çekmişti kış gelse de sebze yesek
Ben normal hayata yani kanser olmadan once vegetarien dim kemoterapi aldim canim et istedi ( bir iki ay et yedim annemler soktaydi hatta sonra vicut bunye eski haline geldi tekrar vegetarien oldum eqimle evlendim zorla ete alistirdi beni ( yedigim etlerde okadar buyuk parca degil bir iki lokma yerim sonra yiyemem hep sebzeyle besleniordum bu yuzden bebegimde sebze konusunda bana ceksin ama et te yesin benim gittigim yoldan gitmesin diye dusunuorum

Canım benim çok geçmiş olsun bebeğinle beraber sağlıkla yaşayın inşallah

Günaydın kızlar, kolay ve sağlıklı bir gün geçirmemiz dileğiyle. Bugün hava gene yağmurlu İstanbul'da. Allah yardım ediyor bence, çünkü sıcak beni baygın yapıyordu.Kış annesi olduğum için seviniyorum şu an ama inşallah kışın hasta olmayız

Mrb kizlar bugün ikili test için hastaneye gittim herseyi yolunda kan verdim 2hafta sonra cikacakmis sonuclar cinsiyetide benim başından beri hissettigim 2.kizim olacak hayırlısıyla
ayy canım hadi gözün aydın. Tam kaç haftalıksın . Bende cuma gideceğim 12+6 olacağım inlallah. söylermi acaba doktor

Kızlar bebek hareketi hisseden var mi ben bugün çok net hissettim dan diye bir vuruş saniyelik ne oluyor ya dedim. Bu kadar erken olur mu 10 haftaligim daha
canım geçen bende hissettim. Yani diğer bebeğimde öyle akşam yatınca genelde hareketlenmeye başlardı. Bunda da böyle saniyelik bişey hissettim eminim bebek olduguna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…