2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Herkese slm kızlar. Bişey sormak istiyorum hamilelikde saç kesim ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Bn saçlarımı kestirmek istiyorum çok uzun ama saç kestirmek bebeğin ömrünü kisaltirmis falan diye söylüyorlar ben inanmıyorum çok saçma değilmi? Boyatmak zararlı ama onu biliyorum. Yani tirnaklarimizda uzuyor kesiyoruz. Böyle bi inanış neden var anlamış değilim. Siz ne dersiniz

Allah hayırlısıyla tekrar nasip etsin canım. Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür evham yapıyorum ben sürekli artık takmıcam kafama çok fazla. Allahım en yakın zaman da bidaha nasip etsin hiç çocuğun var mı

Canımm çok sevindim gözünaydın maşallah. Sende de bulantıda azalma olmuştu dimi? Birde göğüs hassasiyetin ne durumdaydı? Kusura bakma soruyorum böyle ama kontrolüme daha bir hafta var ve evhamlanıyorum

Aaa bende ilk kez duydum bende haftsonu kestirecektim merak ettim şimdi . Bu sıcakta hiç çekilmiyo saç valla

Merhaba hanımlar. Ben de aranıza yeni katıldım. İlk gebeliğim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur inşallah

Hoşgeldin canım :) bende tüp bebekle hamile kaldım hamdolsun. Bugün 9+0 oldum. Sen kaç haftalıksın , nasıl gidiyor ?

sorma bende küt kestirmek istiyorum ama şu hurafeler yüzünden kestiremiom

Canımm çok sevindim gözünaydın maşallah. Sende de bulantıda azalma olmuştu dimi? Birde göğüs hassasiyetin ne durumdaydı? Kusura bakma soruyorum böyle ama kontrolüme daha bir hafta var ve evhamlanıyorum
Hiç evham yapma canım bak biraz azalıyor bulantım sonra bugün baya çoğaldı ama araba salladıgından da olabilir göğüs hassasiyetim de az azaldı gibi bazen çoğalıyor sütyeni çıkardığım zaman falan baya acıyor yani herşey yolundadır korkma :)

sorma bende küt kestirmek istiyorum ama şu hurafeler yüzünden kestiremiom
Ben sanki içime doğmuş gibi hamile kalmadan kestirdim o kadar küt değil ama kısa yine de iyi oluyor her türlü bu sıcaklarda batıl inanış ama kestirmeyin ya nolcak şurda doğumdan sonra zaten bakım ister saçlar :))

Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğimizi gördük çok şükür herşey yolunda kolu bacağı herşey belliydi gerçekten gördüm :)) çok güzel bi duydu :)) #cigdemAsya
o zaman sırt üstü yatıyordu galiba..ben gittiğimde yüzü koyundu pek birşey anlamamıştım canım..hayırlı olsun için rahatlamıştır en azından

Ben ilk gebeliğimde de kestirdim bunda da kestirdim canım.
Bana göre hiç öyle bir mantığı yok.
Rahat ol derim.
Ama her ihtimale karşı en azından içim rahat olsun dersen sen bilirsin.
Bence hiçbir sakıncası yok :)

Csyrc naber anacim hayirli olsun :) ilkinde bulantin olmamisti mi ? Ben mi yanlis hatirliyorum :) yine az var aramizda dun ogrendim bu sefer adam sormadan bir anda sulaleye yaydi

yaa atommm nasilsin tatlm yaa :) hayirli olsunn sana da,gozunuz aydin:) ilkinde de cok fazla cekmemistim bunda da ayniyim. 1haftadir baya iyiyim sukur ama benim hamilelikler sukur yine iyi geciyor anlasilan. kiz subatta hamile kalsaydin ya burda birlikte yazisirdik sen nasilsin ? kucuk hanfendi de iyidir insallah

ben de oyleyim :) ilk hamileligimde de cok sevdigim cikolatadan,pastalardan,pakerli gidalardan tiksinmistim.bunda da oyleyim. ben de asermedim hic,ne ilkinde ne bunda. bunda daha erken tabi ama ozellikle istedigm hicbise yok. aman daha iyi iste gereksiz kilolardan uzak durmus oluyoruz. 3aydan sonra ztn duzeliriz yeme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…