2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok tabi ama böyle olunca şubat değil ocak annesi oluyorum. Ama en başından beri buradayım hepinizi tanıyorum artık az çok, hiç gidesim yok
Evet cnm tarihller degisebiliyor erken dollenme seninki onden gidiyor veya benmde gec dollenme bir hafta gec hesapliyor adetmi yani arti ultrasona gore gun hesaplaniyor bebegin iyi gelisiyor demektir buna gore de daha erken dogacak bnmkide gec dollenmeden dolayi gec dogacak tabi dogum tarihleride birebir degil oyuzden subatta da dogabilir sen onlara kafani takma bnde takmiyorum saglikla gelsinde insallah

Benimde ilk bebegim 10 gün öndeydi hep yanlış hatirliyor olabilirmisin dedi emindim planli oldugu oyle yapmadik yine benim soyledigimi baz aldi masallah iri doğdu canim

Diğer forumdan yazmak kolay o çirkin sözlerini burdan söylemeye cesaretin var mı???
Ayrica baska yerde yeterince ortami gerdin burdada devam ettirme insanlr hamilelik hakknda konusuyo ediyo kimse bizim tartismamizi dinlemek zorunda degil tartisma isteyen ozele gitsin

Zekisin dedm cocugn sna benzesin ama iticisin oyonu benzemesn bunda kotu brsey yok uzatma ve bni rhatsiz etme brdaha
Tek amacım sana yardımcı olmaktı yazık gerçekten ayrıca sana takmadım üst üste forum açtın bende çok endişe yaptığın için doktora gitmeni tavsiye ettim ama sen panik yapan benim olduğumu söyledin Kimde tuhaflık acaba

kız cocugunu o kadar cok istiyorumki ama erkek hissediyorum kendimi uzmemek icin umitlendirmiyorum
Sanirim bende erkeğe alıştırıyorum kendimi. Düşük olduğunda kiz olsun diyordum sonra anladim ki sağlıklı olması her şeyden önemli imis ondan şimdi çok takılmıyorum benimle olsun sağlıklı olsun diyorum tabi içten içe kiz isteği de yok degil

Tek amacım sana yardımcı olmaktı yazık gerçekten
Anladm bende kibarca tsk etmistm cabani gordum paniklemiim istedin cok iyi anladim fazla iyi anladm tesekkur ederim hayirli gunler hormonlrdan bana taktin sen komiksin herkes kocasina takar yahu bnle ne isin vr :))))

Adet gunu degistirebiliyor doktorlar. Bebegin gelisimine gore. Ama cok erken davranmis sanki. Benim ilk gebeligimde 2 hafta onden gidiyordu kizim hep. Doktorum gun degisikligi yapmadi. Kizim da 39.haftada dogdu adet tarihime gore. 2620 gr olarak dunyaya geldi. Suyum azaldigi icin 32.haftadan itibaren bebegimin gelisimi azalarak durmustu. Yani demem o ki ilerleyen zamanlarda hersey degisebiliyor. Kafana takma.

Anladm bende kibarca tsk etmistm cabani gordum paniklemiim istedin cok iyi anladim fazla iyi anladm tesekkur ederim hayirli gunler hormonlrdan bana taktin sen komiksin herkes kocasina takar yahu bnle ne isin vr :))))
Konuyu sürekli hamileliğime, şahsıma veya bebeğime ve ya kocama getirmeden kapatsan olmuyor mu?

Kizlar benim yine dun kahve akintilarim geldi usteluk tum gun ayagimi kaldirip yattım anlamadim yaa benm gibi olan var mı
7. Haftadan beri var bende. 9. Haftadaydi galiba büyük bir kanama yaşadım. Gecen hafta gittigimde kanama alanı görünmüyordu. Bu hafta gittigimde kanama alanı tekrar gözüktü. Once progestan kullaniyordum. Sabah akşam fitil olarak. Simdi bir de igne ekledi hafta da bir vurduracagim.

Günaydın anneler vitaminlere başlayanlar kaçıncı hafta başladız bide ne ilacı verildi?
12. Haftada folik asiti biraktim yerine decavit (multivitamin) bir tane demir ilacı ama adını unuttum ve d vitamini başladık.

Yok olmaz bebegine kotu bsy demedm dememde zaten asla dua ettm zeki olsn diye baska yerlere cekme sakin bukez kizarm
Ben iyi ya da kötü kişiliğin hakkında en ufak eeleştiri yapmamışken sen konuyu sorunlu benim olduğumu söyleyip kapatacaksın öyle mi? Konuya hiç bi şekilde bebeğimi de dahil etmeye hakkın yok.

Ben iyi ya da kötü kişiliğin hakkında en ufak eeleştiri yapmamışken sen konuyu sorunlu benim olduğumu söyleyip kapatacaksın öyle mi? Konuya hiç bi şekilde bebeğimi de dahil etmeye hakkın yok.
Snnde bni surekli rahatsz etmene hakkin yk sni gozardi ediyorum yaz dur gormucm :)))

Tatlı ya da ekşi teorisine inanmıyorum aslinda ama erkek bebek kendini cabuk belli eder miş mubtemelen erkektir sizinki
E tabi dr yanilma payi birakmiş kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…