2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bana gecen hafta 3 igne yazdi 3 gunde bir yaptir dedi bugun bitti ignem ilginç tir ki ignenin uzerinde dusuk tehliksei haricinde hamilelere verilmez diyor ve iğne de hint yağı varmiş hemşire bile diyor igneyi basıyorum gitmiyor cok agır yag var dedi ahh anlamadım gitti

Valla canım kahve rengi lekelenmem olduğu zaman peşine kanamam gelir hemen keşke hep kahve rengi gelse içimdeki kanı atmış olurdum istersen doktoruna söyle muayene etsin gerek görürse Progestan verir hemen
Canım galiba sen bu konuda dr a sık gittin ya da bana gore daha tecrubelisin sana bisey sorucam bana gecen hafta kese arkası kanama var dedi fitil igne verdi kanama olmadikca gelme dedi kahve akintı yi demedi drum benim de en son gecen hafta kahve akintim oldu simdide dun geceden beri geliyor ama ayiptir soylemesi boyle kahve den cok siyaha yakın acaba gecen haftaki kanama mı diyorum acaba rahim ici mi temizleniyor hani ben pozitif dusunmeye calisiyorum

Polemiğe giren hanımefendiler, birbirinizle ilgili kişisel sorunlarınızı topiğe yansıtmaya ve diğer topik müdavimlerini kavgalarınızı okumaya mecbur bırakıp tedirgin etmeye hakkınız yok.

Birbirinizden hoşlanmıyorsanız Gözardı Et butonuna basarsınız, hiçbir topikte birbirinizi ima eden yazılar yazmazsınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…