2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Of bende bir gün iyiysem bir gün kötüyüm, sıcaktan diyodum ama her gün sıcak, bi çözemedim ne iyi geliyor ne kötü geliyor

O kadar kotuyum o kadar kotuyum ki. Surekli bulanti kuru kuru. Sabahlari asiri bulanti ustune bos bos deli gibi ogurup safra cikarip elim ayagim kesiliyor bayilcak gibi oluyorum. Sonra surekli kuru bulanti boyle bir ara azalir gibi olunca kendimi zorlayip birseyler yiyim diyorum. Bu sefer de kusana kadar asiri bulanti. Kusunca yine kuru bulanti, aclik, el ayak kesilmesi. Gercekten iskence cekiyorum resmen. Evlat dunyanin en guzel seyi, ne bekleyenler ne arayanlar var biliyorum ama artik dayanamiyorum cidden. Su bulantilarin gectigi haftalara gelmek istiyorum.

ikili testte sürekli uyuyan üstüne de poposunu dönen bir tane de bende var

moralini yüksek tutmaya çalış canm bende ilk çocuğumda öyleydim ama inanki geçecek az daha sabır bi evlat dünyaya ne zorluklar la geliyormuş bu durumda çok daha iyi anlıyoruz çabucak geçsin İNŞ

Of bende bir gün iyiysem bir gün kötüyüm, sıcaktan diyodum ama her gün sıcak, bi çözemedim ne iyi geliyor ne kötü geliyor
aynen bende öyleyim bi bakıyorum hiç birşeyim yok bi de sürekli yataktayım 2 gündür yine öyle.kafamı kaldıramıyorum bide baş ağrısı çıktı 3 gündür, herşey evlatlarımız için biran önce geçseydi bu günler

moralini yüksek tutmaya çalış canm bende ilk çocuğumda öyleydim ama inanki geçecek az daha sabır bi evlat dünyaya ne zorluklar la geliyormuş bu durumda çok daha iyi anlıyoruz çabucak geçsin İNŞ

Ilk kizimda 14.hafta azalmaya baslamisti. Bu da oyle olursa 4-5 hafta var onumde demektir. Ev aldi basini gittu, oyle olunca da daha cok tiksiniyorum bunaliyorum. Allah yardimcimiz olsun. Rabb'im en kisa surede rahata cikarsin insaallah.

Ilk kizimda 14.hafta azalmaya baslamisti. Bu da oyle olursa 4-5 hafta var onumde demektir. Ev aldi basini gittu, oyle olunca da daha cok tiksiniyorum bunaliyorum. Allah yardimcimiz olsun. Rabb'im en kisa surede rahata cikarsin insaallah.
amin inşallah valla benim evde öyle hergün sil süpür yapan ben 1 hafta ya zar zor temizliyorum napalım sabır geçecek elbet

Cnm boya için yaptırma derim ama ben kestircem. Batıl bi inanç dediğin gibi. Boya yi bebekden sonra 40 çıkınca yaptiririm inş nasip olursa .bnm saçim da çok beyaz var şimdiden . Ama bebis herseyden önemli cnm. ombre uçlarına yapılıyor sanırım hiç yaptırmadım benm saçlar uzun siyah

4 aylik olunca mı gecicek bu şikayetler ya da kaçıncı haftada bitiyor bilen var mı??
16 dan sonra genelde canim benim oglumda oyle oldu 16 dan sonra baya azaldi ama hamilelik boyunca sindirim problemi yasadim ne yesem agzimdaydi sanki oy cok zor ya valla bende cok yoruldum hungur hungur aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…