2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
herkes lierac ı önerdiği için bende onu aldım 4-5 gündür falan kullanıyorum
neden farklı bir krem kullanmak istiyorsun canım yan etki falan mı yapmıştı

evet yağlı bir iğne yavaş yapılması gerekiyor. İki kere bende vurulmuştum. Bundan sonra da haftalık vurulacagım. Çok güçlü bir düşük önleyici.

çatlak işi genetik bence biraz. ben bebe yağı sürdüm ilk hamileliğimde hiç çatlağım yok. kuzenim lierac aldı karnı çatlak içinde. diğer kuzenim bitkisel bişey kullandı o da çatlak içinde. inşallah bu seferde çatlak olmaz. karnım büyümeye başlayınca bebe yağı kullanacağım.

kızlar birde ikili test sonuçlarınız ne kadar zamanda çıktı. ben yaptırdıktan 5 gün sonra şehir dışına çıkıcam. büyük ihtimalle alamıcam sonuçları eşim alacak. ultrasonu hemen alırımda kan hemen çıkmaz heralde

benim kese ayni fasulye. pasamda da oyleydi hatirliyorum. simdi siz bu muhabbetleri yapinca bendeki kiz umitleri azaliyor hayirlisi tabi arkdslar. acaba iliskisi var mi merakim artiyor konusuldukca. bi de bizm aileye falda erkek bebek gorunmus ben hamile kalmadan kisa sure once. erkrk olsa baba ogul sevinirler herhalde ama bi de prenses olsa. biz hep kiz kardesiz cok guzel bi duygu. erkek kardes nasildir bilmiyorum o yuzden

ben kasiniyor diye ucuz bi yag almistm. catlak onleyici degil nemlendiriyordu sadece. hic catlagim olmadi. genetik bendeki de sanirin

Reactions: nix
kızlar biz salı günü doktorumuza gittik ikili testimizde yapıldı cumaya kadar çıkabilir sonuçlarınız dediler .
burun kemiğimize ve ense kalınlığımıza da bakıldı gayet sağlıklı çıktı şükürler olsun .
bir önceki gidişimde karnım açtı , o gün kıpır kıpır olan bebiş salı günü tok gidince uyuyakalmış uyandıramadık
sonra bir anda uyandı bize poposunu döndü anne babası gibi uykusuna düşkün olacak anlaşılan .

birkaç gündür göbek deliğimin biraz altında hareketlenme hissediyorum seyirme gibi , bir şey kıpırdıyor gibi sanırım artık bebeğimi hissediyorum

birde doktora gittiğimde son 3 gün aşırı mide bulantısı yaşadım yerimden kalkamadım her şeye afedersiniz öğürüyordum ama istifra edemiyordum .doktorumda bana premesis plus adında bir bulantı ilacı verdi fiyatı biraz pahalı 64 tl . ama bebeğe kesinlikle zararı olan birşey değil bana güvenebilirsin dedi ..içinde biraz folik asit te olduğu için diğer folik asit ilacını içmene gerek yok onu bırakıyorsun dedi.bir sonraki randevumuz 7 ağustosta o zamana kadar ilacı bulantılarım geçse bile düzenli kullanmamı söyledi..bunu bulantıları yoğun olan arkadaşlarımız için söylemek istedim benim bulantılarım azaldı . sizde isterseniz bir doktorunuza danışın

Kız benim bu yüzük işi biraz karışık oldu hangisine inanacağımı bilemedim kimisi yuvarlak dönerse kız ileri geri giderse erkek diyo kimisi tam tersi diyo bilemedim şimdi
Ileri geri erkek yuvarlak kiz canm.kesin bilgi. Şimdi bir daha yapıp söylesene sonuç ne ay ne merakliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…