2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benimki 1 hafta sonra cıkmıştı. Benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Ankarada labaratuara gönderdiler. Onun için bekledik. Hastanenizde yapılıyorsa daha çabuk öğrenirsiniz

Reactions: nix
Bana folik asit bırak falan demedi bende sormayı unutmusum aksilik verdiği ilaçları almayı da unuttum. B12 ye ihtiyacım var sanırım

Teşekkür ederim decaviti ve d vitamini sağlık ocagı verdi de daha başlamadım

Kızlar bu kusmalar beni mahvetti sizde durumlar nasıl. Allahım doktor 3 haftaya gecer dedi
Bende kusma yok ama halsizlik ve ağzimda acılaşma midemi kaldırıyor canim seninde düşük tehliken vardi sanirim lekelenmen olmuştu nasıl oldun bende seninle ayni zamanda olmuştum 1 hafta gecti tekrarladı

Bende kusma yok ama halsizlik ve ağzimda acılaşma midemi kaldırıyor canim seninde düşük tehliken vardi sanirim lekelenmen olmuştu nasıl oldun bende seninle ayni zamanda olmuştum 1 hafta gecti tekrarladı
Allah yardımcımız olsun. Zor dönemler atlatıyoruz. Benim bi kere kanama oldu daha da olmadı. Ama doktor progestana devam dedi. Rahim için faydalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…