2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar hiç yemek yemesek serum alsak yine de mide yanması ağrısı bulantısı olur mu ben çok yoruldum. Ağlıyorum artık

Olur tabi, serum sonrası biraz toparlanırsın ama hiç toparlanma olmuyo mu sende?

Bende ağlıyorum artık, kısır döngünün içindeyim resmen.

2 Lİ TARAMA YAPTIRIP CİNSİYET ÖĞRENEN ARKADAŞLAR ... HCG DEĞERLERİNİZ KAÇ ÇIKTI..BİR CİNSİYET TAHMİNİDE BÖYLE YAPALIM BAKALIM DOĞRUMU :)))))

Kızlar hiç yemek yemesek serum alsak yine de mide yanması ağrısı bulantısı olur mu ben çok yoruldum. Ağlıyorum artık

Hic serum taktirmadin mi? Serum taktirinca sikayetlerim baya azaliyo benim. Bulantim cok hafifliyor, mide kramplarim azaliyo, biraz da olsa yiyebiliyorum biseyler. Dene bakalim nasil olcaksin. Ben hatta sali taktirmistim, bugun tekrar taktircam.

Benimde kızımda yuvarlak tı şimdide yuvarlak acaba benimde yine kızımmı olacak bende erkek istiyordum ama aklıma ne geldi acaba kese her hamilelikte aynı mı oluyor

Hic serum taktirmadin mi? Serum taktirinca sikayetlerim baya azaliyo benim. Bulantim cok hafifliyor, mide kramplarim azaliyo, biraz da olsa yiyebiliyorum biseyler. Dene bakalim nasil olcaksin. Ben hatta sali taktirmistim, bugun tekrar taktircam.
Demek öyle inşallah bana da iyi gelir çok zor durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…