2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben taktırdın sanmıştım, dene bak azıcık toparlanacaksın emin ol.

Bende durdum durdum 9. Haftadan sonra kusmalara başladım, bulantı hep vardı ama bu illallah dedirtti ya.

ben de su ana kadar hic kusmadim,bulanti istahsizlik oluyordu da.bugun ilk kez kusacam sandim hatta lavaboya gectim ucuna kadar geldi resmen ama bi anda puff ! olsaydi rahatlardim diye dusunuyorum ama

Cnm düşseydi fark ederdin.kanaman yoksa sıkıntı yoktur

2 Lİ TARAMA YAPTIRIP CİNSİYET ÖĞRENEN ARKADAŞLAR ... HCG DEĞERLERİNİZ KAÇ ÇIKTI..BİR CİNSİYET TAHMİNİDE BÖYLE YAPALIM BAKALIM DOĞRUMU :)))))
Free beta hcg değeri değil mi? Nasıldı 50 nin üstü kız, altı erkekti sanırım. İlk hamileliğimde bende tutmuştu bunda daha 3 haftam var teste. Bakayım sizlerde tutuyor mu takipteyim. İnternette araştırınca bunun da cinsiyetle alakalı olmadığını okudum ama hayırlısı

Sevindim canım rahimler büyüyo ya ondandır sanırm
Aynen hem rahim genisledigi icin hem.bebeklerin en.hizli gelisim donemi oldugu icin boyleymis persembe kontrol var yinede korkuyorum sonucta 7 yil sonra gelen mucizelerim tedavi sonrasi ilk gebelik tecrubesizlik korkutuyor

Evet canim bizim etrafimizdaki bebeklerin hepsinde tuttu o nedenle merak ettim

Gunaydın kizlar bana moral verin nolur kötü düsünmek.istemiyorum 2 gundur hamilelil belirtilerim azaldı bugun ise gogüs hassasiyetim bile yok iciim icimi yiyor bugün dogum hastanesine gidip bebegi gormezsem rahat edemiycem ya bu haftalarda belirtiler azalabiliyor mu acaba ya da azalan var mi genelde 12 hafta dedi herkes ama Rabbim hepimizin evladini kucağımizda koysun

günaydın gebelik belirtileri azaldı derken kusman mi geçti 10.haftalarda bitenler war kusmalar,ama sen için rahat etmesi için git doktora yine

Kotuyu düşünme canım ben de bazen 2 gün hiç bişey hissetmiyorum ama sen yıne de doktora git kuzcuğu gör bize de neşeli haberi ver buyurmuş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…