2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
günaydın gebelik belirtileri azaldı derken kusman mi geçti 10.haftalarda bitenler war kusmalar,ama sen için rahat etmesi için git doktora yine
Kusmam yoktu ama grip gibiydim ağzim aciydı ama şimdi hamilelik.oncesi gibi rahatim rahat olsak suc olmasak suc gibi oldu bu da ama benim dusuk tehlikem var di zaten olmasa idi sorun etmez bitti der geçerdim gidicem insallah bugun

Kusmam yoktu ama grip gibiydim ağzim aciydı ama şimdi hamilelik.oncesi gibi rahatim rahat olsak suc olmasak suc gibi oldu bu da ama benim dusuk tehlikem var di zaten olmasa idi sorun etmez bitti der geçerdim gidicem insallah bugun
bende bugün ilk defa kusmadim sabah belkide artık bitiyor belirtiler ,kussak niye kustuk dioz,kusmasak niye kusmadik acaba dioz kanaman da yok için rahat olsun,allah hepimize sağ salim kucağına aldirsin bebislerimizi kötü gün göstermesin inş

canım sakin ol ara ara herşeyin kesildiği oluyor diyorum ki minigim dinlenmemi istiyor günlerdir yoruldu annem diyor gel böyle iyimser düşün lutfen

Amin canim insallah ne guzel dua ettin

dün den beri bende iyiyim sanki hamilelik öncesi gibi hissediyorum sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişkinlik gittimi diye,olsa suç olmasa suç gibi gerçekten
bende kusmayinca bugün göğüs uçlarıma dokunuom acı var mı diyeoysaki ilk hamileligimdede 10. 11. haftalarda geçmişti bulantilar ,demekki hepimiz yapıozz arada böyle ,bebislerimiz anneciklerini dinlendiriolar belkide

ilk gebeliğim değil aslında daha bilinçli ve sakin olmam gerekiyor ama yookk nerde annelik duygusu işte hep bi korku oluyor

gözün aydın canm iyiymiş ya öğrenirsin elbet buarada benide ekler misin,son tarih 16 mayıs 20 şubat beklenen doğum,yaş 27 başlangıç kilo 56 3.gebelik,yer yozgat

Bence doktora gidip kalp atışını dinle için rahatlasın canm doktor bana o stresi yasadigin an en yakın hastaneye gidip dinle kalp atışını sakin o strese girme dedi

aaaaa :))) o nazlı biri geliyor o zaman ..göstermedi mi acaba yoksa kendimi söylemedi acaba doktor belkide emin olamadı ...hayırlısı canım sevindim bi problem çıkmamasına ... aynen önce senden bekliyorduk :))

Aynen hem rahim genisledigi icin hem.bebeklerin en.hizli gelisim donemi oldugu icin boyleymis persembe kontrol var yinede korkuyorum sonucta 7 yil sonra gelen mucizelerim tedavi sonrasi ilk gebelik tecrubesizlik korkutuyor
Allah emeklerinin karşılığını versin canım bebek sahibi olmak doğurmak her şekilde zor ama sizin gibi ekstra yıllarca uğraşıp sabredip beklemek tedaviler olmak daha zor Allah sağsalim göstersin yavrularımızı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…